Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
LOL! 😄DDDDDDDD

Miért lenne egyébként savanyú? Csak mert ezt a részét nem vágtam le... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Placebó
Sáványú a szõlõ?😄😄😄

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Dzsini
😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
írj egy emailt a [email protected] -ra, panaszold el a gondod, és kapsz "megoldás"-t (van egy csomó másik út, amit a cégek még nem tiltottak le)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Kata
Akkor ha valami rosszat csinálok, én is belinkelem a plüssmacim képét, és megbocsájtanak mindent. 😊)

[/cserf][/fülünyúl]

Sadist
Fentrõl lefelé:
Pamela Anderson
Britney Spears
Jennifer Lopez
Cameron Diaz
Jennifer Garner
Liv Tyler

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Arra már régen nem tudok rámenni... pedig tök szerettem!

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Dzsini
szintén a szanalmas.hu -n, a Vinyl által idepakolt kukikás képhez írták kommentárként.

Erre hol bukkantál rá?

Az a baj, hogy vannak olyanok, akik tényleg nem eröltetik ezt a stílust!
Én már nem is tudom, hogy hol találkoztam ilyen hölgyeménnyel, de elég kiábrándító volt és nagyon fárasztott!!!
Elõször csak azt hittem, hogy jácca, de aztán rá kellett jönnöm, hogy neeeem!!!

Dzsini
az megint más kérdés, a színnel nincs gond 😊 de egy ekkora böhöm HD ne legyen már ilyen 😊 (bár a plüssmaci miatt lehet, hogy megbocsátom neki :o) )

Kata
mi bajod a rózsaszínnel? 😄 Az én webem is rózsaszín! 😛PP

[/cserf][/fülünyúl]

Dzsini
de azért a rózsaszín HD elég ütõs 😊

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Kata
Errõl süt, hogy valaki próbál ilyen stílusban írni. Elég erõltetett, és átlátszó, pont emiatt unalmas is a 3. sor után.

[/cserf][/fülünyúl]

Dzsini
ez egy kincsesbánya... nesztek
(nem tudom eldönteni, hogy valaki tényleg ilyen, vagy hülyére veszi a világot, és röhög a kommenteken 😊 inkább a második 😄)

Dzsini
hát ha csak a magas hangok nem mennének... de a mélyek se, a hajlítások se, meg úgy általában nincs hangja 😊 fõleg amikor a crazy little thing-ben elvist imitál 😄

Kata
nekem is az a lúrururúú tetszett a legjobban 😄
A fickónak viszont nem mennek úgy a magas hangok, mint Freddy-nek... 😄

[/cserf][/fülünyúl]

tomsolo
szóóóódá, szóóóódá, ökkuhönõró!!!!!444

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

VinylToy
Ha már szánalmas:

Csövesek az aluljáróban...

Budapest, 2004.10.25. 15:30, metrómegálló és kukikák 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Hmuda
Eh, LÁL! 😄DD

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

The Garrett
luuuuuudududúúúú itorio hotokono salalal
ez jobb mitn az eredeti 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Dzsini

mert nem mindenki olvasgatja a szanalmas.hu -t 😊 klikk a képre

tomsolo
kikezek!!!!!!!!!!!!!!!

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

The Garrett
háháh az utolsó a kakukktojás mert õ mind2 képen rosszabb mint a másikon 😄

jugen
hasonló összeállítás volt már, de ez még nem szvsz

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Aramir
Vótmá 😊

FtranX
a #17179-re ment.

FtranX
úgy, hogy élõben néztem, de nem emléxem ilyenre. bár lehet, hogy csak nem figyeltem föl rá.

FtranX
agyament egy hülyeség!! 😄 35873 pont (22000 büntetés)

dunga
áhwáháháámmm okay :]

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Sadist
Nemszabad ilyeneket linkelni, mert a moderátorok megint leszidnak minket.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

dunga
yameg egy kis hang :>

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

dunga
nyüssz!
annak mi is a linkye, mikor látsz egy képet egy szobáról ott egy asztal, azon laptom meg miegymás és nemsoká beyö egy szééép fey? :>
someone hlp me
10x :>

Sadist
Hihihiháháháhá vazze ez nagyon elmebeteg röhögés! 😄DDDDDD

hen-tes
én igen
volt, de már jó régen

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

dunga

😄DDDDDDDDDDDD

Buci
dunga

PResident Evil
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Iori
hol van freddy? 😄 FREDDDYT AKAROK!!!

I love this game!

dunga

dunga

PResident Evil
52335 - 5400 = 46935

úgy hogy a TV-t néztem és zenére csináltam 😄

hen-tes
38370 - 720 = 37650 😊))
szal majdnem mind talált 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

The Garrett
haver 67029 << jelenlegi rekord 😄 Cs-s ujjak roxx 😄

The Garrett
62577!!!!!! 😄

CSOCSO
bocs garret