Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez ilyen spam. de azért ne bántsál.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
(ez fáj)
(nagyon)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
fõleg az a flood a tanácsoknál :ÐÐÐÐÐÐ
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A képtár a legjobb.
"Kattints arra a képre, amelyiket nagyobb méretben szeretnéd megnézni!"
Erre bejön ugyanakkorában a kép 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ezt még nézzétek meg, nagyon odaver 😄DD
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
"Csak kerüljön a kezem közé! Elõször eltöröm a végtagjait, mindet egyenként. Aztán átvágom a gégéjét, de épp csak bemetszem, nehogy idõ elõtt pusztuljon! Eztán kikötözöm. Aztán hosszanti irányú metszéseket ejtek a testén és ezeket alaposan megtöltöm sóval. Majd egy 50cmes felforrósított mûpénisszel az ánuszába hatolok..."
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
válasz #17279-#17282
^^
na ezt kapd ki!

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
Egyébként pedig vízi-Barbie is vagyok, aki rózsaszín és a víz alatt él, tök jó!
"
:SDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Rózsaszín vagyok. Cica vagyok. Itt bepillantást nyerhetsz érzékeny kis cicalelkem rózsaszín virágoskertjébe... :o)"
tyûûûûûû haa_! 😊))))
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
de édi. (így)HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
De édi.HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
J. Lopeznek nagy segge van 
2 perc beszélgetés után inkább felkötötte volna magát az ember...

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
bár némelyikük tényleg nagyon kalács, de azért pl. Garneren látszik, hogy smink nélkül is jó (ha nem vág hülye pofát... 😄)