Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

snaps közösségi fotóblog
ez ilyen spam. de azért ne bántsál.
EZ ROHADT JÓ!!!!!!!!!!

The Garrett

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Punkerwork
bazzzzzzzzz

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

RelakS
Törölték 😞

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

cement
lál ^¢

respect to the man in the ice cream van

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Áááá, pls: hol van az a kép, ami a "nõgyógyászok találkozójáról" szól? Egymás ujját szagolgatják... sehol sem lelem!

I.C.ram
Ilyet láttam ma az egyik CBA-ban, hogy Meggy ízû limonádé 😄 Fényképezõgépet a képbe irány a legközelebbi CBA 😄
Aquir
ÁÁÁÁÁÁ most vettem észre az órát: "Idõ-bidõ" 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(ez fáj)
(nagyon)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
jujj de szép az az oldal 😄
fõleg az a flood a tanácsoknál :ÐÐÐÐÐÐ

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Láma!
😄
nekem van!
különben nem lennék prog. matos!😛

Aramir

Aramir
Az a kurva falióra még kakkukkol is, rohadjon meg 😄

Aramir
Én kérdeztem költõit.
Tõled is megkérdem, van logikád?
Ez csak egy költõi kérdés volt.

Sadist
A vendégkönyvet se felejtsétek ki! 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

The Garrett
de nemtudta volna megcsinalni hogyha 1x leveszem a hangerõt akkor ugyis marad 😄 minden oldalnal ujratölti azt a quicktime hang bizbazt 😛

Láma!
aramirnak?????????
úgyse tuggya miaz!😛

Kata
Költõi kérdés... 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Láma!
télleg!!!!😄DDDDDDDDDDD

Aramir
Van logikája?

Aramir
😄
Ezt valaki karaoke bárban vették fel?

Kata
yay, mer te nem ééérted a logikáyát! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
IIIIIIIIIIII!!! Szalcsizok csatizni hozzáyuk! 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Aramir
😄
A képtár a legjobb.
"Kattints arra a képre, amelyiket nagyobb méretben szeretnéd megnézni!"
Erre bejön ugyanakkorában a kép 😄

RelakSfromhome
WÁÁÁÁÁ!!!!!4

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Sadist
LOL
Ezt még nézzétek meg, nagyon odaver 😄DD

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Áhhhhhh 😄DD Ezt a brutálitást kapjátok ki:
"Csak kerüljön a kezem közé! Elõször eltöröm a végtagjait, mindet egyenként. Aztán átvágom a gégéjét, de épp csak bemetszem, nehogy idõ elõtt pusztuljon! Eztán kikötözöm. Aztán hosszanti irányú metszéseket ejtek a testén és ezeket alaposan megtöltöm sóval. Majd egy 50cmes felforrósított mûpénisszel az ánuszába hatolok..."

RelakSfromhome
legalsó képen máz nélkül jobb :/

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

The Garrett
szerintem meg csak poén.. annak viszont hatalmas 😉

válasz #17279-#17282

magyarul... TIPIKUS PLÁZACICA ^^

Adam5
ja és nagy fegyverzet...

Adam5
ilyenekböl lesznek a barbie babák aki mindig rózsaszinben jár, szökitett haj, és valami kopász csávó csaja.

De még ott is lehet kefélgetni a haját.... és víztõl (mivel ugye oxidálódik), a megszokottól eltérõen RÓZSASZÍNÛ lessssz!!!!

na ezt kapd ki!

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

The Garrett
"
Egyébként pedig vízi-Barbie is vagyok, aki rózsaszín és a víz alatt él, tök jó!
"
:SDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Placebó
pont

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Aquir
"TARTALOM
Rózsaszín vagyok. Cica vagyok. Itt bepillantást nyerhetsz érzékeny kis cicalelkem rózsaszín virágoskertjébe... :o)"

tyûûûûûû haa_! 😊))))

modellmaker
😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Kata
köszi, átadom neki 😄

[/cserf][/fülünyúl]

modellmaker
de édi. (így)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
De édi.

Sadist
Jennifer Garner még a legjobb. J. Lopeznek nagy segge van

ez valami borzalom... nekem volt egy ilyen osztálytársam (lehet hogy õ az?? 😄), az is ilyen volt... nem véletlen utálta mindenki
2 perc beszélgetés után inkább felkötötte volna magát az ember...

hykao
ja hát úgy persze! britnit és pemet is átszúrnám mint a rohadtlemezt! 😊) de elõtte britnirõl lepofoznám azt a fasz sapkát... 😊))))))))
Kösszös!

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

VinylToy
Lopezt is bevállalnám azzal a morci képével együtt 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

hykao
azért látszik, hogy igyekeztek hülye pofavágásos képeket találni a smink nélküliekhez...
bár némelyikük tényleg nagyon kalács, de azért pl. Garneren látszik, hogy smink nélkül is jó (ha nem vág hülye pofát... 😄)
tomsolo
szerintem öngyilkos akar lenni...

<ÉSZREVETTE>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo