Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir

zsegény álmos japánok 😄DDDDDDDD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

gazgoblin
Én se tartom humorosnak.
Csak zavaró hogy a postok kb 35 százaléka süket duma a semmirõl és nem pedig képanyag. De ezt már párszor leboxoltuk itt.
addig is:

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

gazgoblin

gazgoblin

The Garrett
ah értem sry 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

PResident Evil
AAAAAAAAAAAAARRRRRRGGGGGGGGHHHH

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hen-tes
hüvelyk ujj 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

fluga
azzz igen

tomsolo
büntetõtopig!

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

jugen

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

jugen

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Sadist
Elég jó pillanatban elkapott kép Legalább 1/500-as v. 1/1000-es záridõvel csinálták.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dzsini
nem, így is helyes. lásd még az "if I had a hammer" (ha lenne egy kalapácsom) címû slágert, meg egyebeket.. itt a tárgyra kerül a hangsúly, ha az I ott van ahol te írtad, akkor a személyragra, hogy NEKI lenne...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Törölt felhasználó
Ha még egyszer berakja ezt valaki, feldarabolom a kutyám.
tomsolo
ilyenekt kapok szal....

The Garrett
NEm if only i had a brain?
Így azt jelenti, hogy: Ha csak 1 agyam lett volna? /ha csak eszem lett volna az OZ szerint nezzuk.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

VinylToy
Miért érzem hogy Bush ellenes vagy....AlainDelon (gyk.:Állendelön = állandóan) ilyeneket linkelsz 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

tomsolo

cSuwwi
VÓTMÁ!

Ráadásul nemis olyan régen: #17047

shit happens

marsu
ezt nektek.

Eye-scream
Ez qrvajó 😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

CSOCSO
eskuszom!
Seth
wheeeeeeeeeeeeee--ezt má milyen jól nyomja😊))

PSN ID.: Beegabor

PResident Evil
😄DDDDDDDDDDD

Hmuda
Tipikus vérpistike. Bénaságát ráfogja, hogy mások csitelnek. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Adam5
LOL 😄D

marsu
hi jó
Sadist
vótmá

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

kib@szott jó

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Evil

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Sadist
Na menj már! 😄DD

CSOCSO
nekem van egy ismerosom akire rejszolt egy majom!!! komolyan mondom, nem viccelet!! szoros kabatban volt a csaj.. a majom.. meghat ott gugolt elottunk es tette amit tett.. latta vagy 10 ember.. szakadtunk a rohogestol..
Voltan
Ez jó!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

dunga

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

dunga
nayo moderáljátok pls :>

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

dunga

dunga
háteznemsikerült

dunga

:]]

gazgoblin

PResident Evil
AAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGHHHHH

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

tomsolo
michael is realy bad!

PResident Evil
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

mintha a csoporttársaimat látnám 😄

tomsolo

tomsolo

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE