Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És kár tagadni azt is, hogy erősen része Hofi sikerének, hogy ő volt az egyetlen. Volt két csatorna, ha az egyiken Hofi műsor volt, akkor azt az ország 80%-a látta. Ma egy humorista ha 5% nézettséget elér, aranyba öntik...
Ja, meg nosztalgiafaktor. Megöregedtél, és azon röhögsz, amit ismersz, új dolgokat meg nem fogadsz be már annyira.
Szal igazából sztem egyik pontban sincs igazad.
Még ma is jól jellemzi a magyarságot 30 évvel később😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A Cool TV napi szinten ismétli a Showder Klubbot, amit szoktam nézni és azon kapom magam, hogy már nem is nevetek rajta de nem azért mert már hallottam csak már egyre laposabb az egész. Ha megnézek egy régi Hofit vagy akár a Markos Nádasból 1-2 jól sikerültet még mindig tudok röhögni rajta, hiába hallottam már rengetegszer. Egyszerűen időtálló és ilyenből nem sok van mostanság.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.03.06. 14:08:37

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ne menjünk bele ebbe az egész témába inkább szerintem.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Per Aspera Ad Inferi.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
http://gaborszantai.co.uk/

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
WebM support plz
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.03.06. 09:22:21
Ezt láttátok már?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
A mennyasszonyos egy erőltetett valami volt, mert poénnak nem nevezném, de a hátizsákos kislány mindennek az legalja.
A szomorú, hogy ezt meg is kell magyarázni, mert annyi esze nincs, hogy magától észrevegye.
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.03.06. 09:01:42
Aranyat mondott volna normális élethelyzetben, egy nő sem mond "aranyakat szeretnék".
felvezetés:
férj:" drágám, mivel tehetnélek boldoggá"
feleség: "Aranyakat szeretnék"
aranyak
boldog
szóval úgy lenne boldog, hogyha aranyakat kap, a képeket google keresőből kerestem, leellenőrizheted.
Attól mert mosolyog nem biztos hogy boldog, lehet hogy depressziós, és most hallot egy jó viccet, amitől elmosolyodott, a fotós meg ezt kapta le.
Most már remélem érthető ez a kis érthetetlenség számodra IS.<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2015.03.06. 06:07:03
?(???)?
Férj😄rágám mivel tehetnélek boldoggá
Menyasszony:Aranyakat szeretnék
A kép alapján a nő boldog, szal nem jó a mondat eleje, így lenne jó "Drágán mivel tehetnélek még boldogabbá", ere a nő azt mondja Aranyakat szeretnék, értem hogy ara nyakat a vicc de mondatilag a béka segge alatt van, a jó megfogalmazás, aranyékszer lenne
Zero001nek teljesen igaza van, a vicc nagyon szar, inkább a szarviccek topikba kellett volna beszúrni nem ide.
Utoljára szerkesztette: biomage, 2015.03.06. 05:10:34
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
a férj megkérdezi a menyasszonyát hogy mivel tehetné boldoggá,és ez idiotizmus? <#wow3>#wow3> szép új világ......
Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2015.03.06. 04:09:29
?(???)?

?(???)?
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Egyébként főleg az a gond ezekkel, hogy találnak ugyan egy szót, ami alkalmas szóvicc gyártásra, de annyira nem tudnak hozzá frappáns szövegkörnyezetet teremteni, hogy az valami fájdalom.
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2015.03.05. 21:58:24

?(???)?
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick