Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
+1
technikailag lehet,hogy pro de nekem is dallamtalan katyvasz ami élvezhetetlen...
benőmenő
Fuck all the haters! 😄 (BTW nemértek hozzá, ez a DJ Izoh-s cucc nekem se nagyon jött be)
repvez
Láttam a bonusvideot is és pont ugyan ez a végeredmény lenne egy utca emberétől is egy halgathatatlan zaj lesz a végeredmény.
Pont mint a scrilex meg más elvetemult müfaj . értelmét nem látom nekik ha nem tudnak hallgatható táncolható egyéb módon éléményt nyujtani akkor lehet énfelőlem bármilyen tehetség egy kalap kakik nem ér a munkásága.
bardocz
Nem tudom, nekem átjött elsőre.
te igen
de én nem

?(???)?

theone91
Épp ez az. Ha a DJ-kre gondolunk, akkor rögtön David Guettára meg Paris Hiltonra asszociálunk.

Azért mondtam, hogy esetleg akkor olvasd el a kommentem még kétszer, ugyanis pont kurvára kitértem erre az eshetőségre is. Csak ugye van egy olyan, hogy Poe törvénye, hogy külön jelölés nélkül kibaszott nehezen jön át netes kommentből, hogy komolyan gondolja-e az illető, vagy szatíra/irónia.

És ez meg az SG, ahol vannak emberek akik azt hiszik, hogy az angol királyi gyíkcsalád méreggel csíkozza az eget, úgyhogy én nem lepődök meg már semmin, simán elhiszem, hogy valakinek a Nickelback a zenei tehetség csúcsa.
LasDen
láttad azt a bónusz videót, amit még linkeltem? Rángass már be nekem valakit az utcáról, aki elsőre megcsinálja....
Persze ízlés kérdése, de ha csak úgy oda állsz és elkezded rángatni, az még nem lesz jó. Ez egy felépített szett, van benne ritmus meg minden.
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.04.10. 14:32:59

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bardocz
Itt max te nem érted, pont arra céloz, hogy a nickelback egy fos.
Subakka

ಠ_ಠ

FalseHeLL
Mindenki azért nem. De sztem sem kell hozzá túl nagy tudás.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

repvez
Most komolyan az a jó DJ aki minél gyorsabban minél trükösebb mozdulattal tudja rángatni a potit meg a lemezeket? Mert Ennek igy semmi hangzás élménye nincs és bárki az utcáról berángatva is megcsinálja ugyan ezt.SE dallam se ritmus semmi nincs a legtobb ilyen DJ-s mutatványosban.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Vagy te az enyémet, mert szerintem itt most nem én vagyok, aki nem ért valamit

Utoljára szerkesztette: toza, 2015.04.10. 13:49:07
bardocz
Olvasd át azt a hsz-t még kétszer szerintem.
El kell kezdeni gyártani a plazmaálló* alufóliát, meg belengetni egy közeli évszámot, hogy tutibiztos, hogy jön az invázió, aztán csak számolgatni a bevételt.

*mondjuk...ööö... jól állja a vérplazmát, vagy valami.
Nickelbacknél nem sok mindenkinek van kevesebb zenei tehetsége. Remélem ez egy sunyi poén volt, és nem komolyan gondolod, hogy a Nickelback az egy zenei etalon, mert ez utóbbi esetben minden, amit zenéről mondasz, figyelmen kívül hagyható...
Igen ám de majd ha megkezdődik az invázió, akkor az ajtót energiapáncélban és plazmavetővel berúgó idegenekkel szemben nem sokat fog segíteni a sapka.

De ilyen esetben sincs minden veszve, mert hívunk egy angyalt és az elpicsázza a földkívüli söpredéket.
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

theone91
Ugyanannyira nem érdekelnek a szar DJ-k és szar zenész DJ-k, mint a szar zenészek és szar hangszerjátékosok. Utóbbiakból is van rengeteg szar vagy tehetségtelen.

Nem is értem miért kell a DJ-seteket az élő, hangszeres zenével összehasonlítani: Nem a színházba megyek mozifilmeket nézni és vice versa. Mondom ezt úgy, hogy sokkal inkább preferálom az élő zenét, ha egy fellépésre vagyok kíváncsi, de ettől nem gondolom azt, hogy Gold Pandának kevesebb és szarabb zenei tehetsége van a Nickelbackél. És ez volt az eredeti vita.

Én azt olvastam hogy a bermuda 3szög egy kommunikációs csatorna és ha nyitva van akkor vannak az eltűnések..
Bár a fene tudja a vörös tengert is kettéválasztották többezer éve ennyi erővel lehet kommunikációs csatorna a 3szög.
Pedig ez mind megelőzhető lenne ha alufólia sapkában aludnának az emberek és akkor meg se találnák őket a zufók
Összefoglalva, ha jönnek a zufók, akkor elbújok az ágy alá, és a parafadugóval biztosítom, hogy be ne szarjak félelmemben?
A dugót?

Mert máskülönben betalál a szentlélek!
theone91
Akkor legalább vicces lenne.

Az az első számú menedék, nem láttál még filmeket? 😄
Ebben lehet valami de mi van ha munkahelyemen a takarító is a nagy összeesküvés része és minden este nanorobotos oldattal ecseteli be a számítógépek billentyűzetét, és így most amikor írok az ujjaim hegyére kerülnek a mini transformersek és majd amikor bedugom a füleimet, akkor a ujjaimról a parafa dugóra és így az agyamba kerülnek?

Viszont még ez sem magyarázza azt meg hogy miért az ágy alatt kell tartani a dugót?
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.04.10. 11:22:55
Palinko
ennyire tudatlan vagy? hát bedugod vele a füleidet, hogy ne érjék el az agyadat a nanobotok
Caliph
pataki attila biztos az egyik

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

http://gaborszantai.co.uk/

A parafadugó hogyan véd a robotok ellen? Amikor támadnak beledugod az energiacellájuk szellőzőnyílásába és leég a rendszerük?

Ha már face. Remek is beszélgetésindító poszt.

Csak arra lennék kíváncsi, hogy ki lehet az a két ember?
Nem hat... Ossze van csak vagva.

BaliBoy
Biztos nem rendezték meg előre... 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

ReszegKoldus
vagy csak mindenhol ugyanazt rendeli, aztán kicseréli a már alapból nála lévő preparált zacskóra, amiben van egy ugyanolyan szendvics, mint amit rendelt
amikor visszaadja a zacskót az valószínűleg üres, de ott van is előtte egy vágás (ahogy akkor is mielőtt "visszavarázsolja" a szendvicset)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

HTS s3rg1nh00
rátapintottál a lényegre,a kérdés melyik DJ-ből van több?szerintem nagyon durva többség aki épp csak konyít hozzá valamit,de pl.a Daft Punk a számok írásánál saját maga játssza fel hangszeren az alapokat,ez tiszteletre méltó.én nagy általánosságban nem szeretem az elektronikus zenét,de elismerem,vannak akik a zene azon részén is nagyon értik a dolgukat.
persze egyéni szociális probléma,de amikor a kedvenc bandád tagjai lehuppannak egy 3 órás koncert végén a többezres közönség előtt a színpad elején improvizálni egyet,az mind=blown.de ugyanezek az emberek tanították,hogy a klasszikus zenétől a legmodernebbig mindben lehet jót találni,csak nyitott szemmel kell járni.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Palinko
ahhoz modifikált zacskót kéne kapjon. arra gondoltam alul jönne ki, mert mikor visszaadja elég üresnek néz ki, csak érezné a súlyát
ReszegKoldus
pl. itt már rögtön az elején úgy néz ki, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
van valami a zacskóban, ami "lecsukódik", ezzel eltakarva a szendvicset

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Palinko
kár, hogy nem nagyon magyarázza el hogyan kell csinálni a trükköket
szomferi
pedig Guetta is tud, ha akar, tavaly előtti Tomorrowlanden nyomtak egy b3b-et a main stage-en Nicky Romeroval és Afrojackkel, YT-on megtalálható a felvétel valamelyikőjük csatornáján

ez az automata megcsinálja neked a zenét bullshit nem tudom honnan jött neked Kata, talán láttál valamit a távoli jövőből? 😄
Utoljára szerkesztette: szomferi, 2015.04.10. 00:03:40

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Subakka

ಠ_ಠ

Roger6
A 100 méteres síkfutás sem igényel kevesebb gyakorlást. Nézd meg milyen izomzatuk van, és ha azt hiszed, hogy azt azzal érik el, hogy 0-24 100 métereket futnak, akkor el vagy tévedve. Durva edzésük van, rengeteg súlyzós edzés, gumiszalagos futással, kötéllel, traktorkerékkel, lépcsőn egylábas ugrálással, reflex feladatokkal, Medicin labdával és még lehetne estig sorolnom. A futás nagyjából az összes edzés 15%-a. Egyáltalán nem igényel kevés gyakorlást.

Amúgy meg legyen bármilyen sportágról szó, ahova keveset gyakorolsz, ott nem fogsz eredményt elérni akkor sem, ha tehetséges vagy. Ping-pong edzésen ugyan nem jártam soha, szóval arról nem tudok véleményt formálni.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

broman191
*li

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Kata
space -> spák

[/cserf][/fülünyúl]

broman191
Hallottam egyszer élőben egy sráctól, ahogy mondta a haverjának --> 'höhö apic fajil'...priceless! <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Kata
bezony, hunglish rulez

[/cserf][/fülünyúl]