Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pont mint a scrilex meg más elvetemult müfaj . értelmét nem látom nekik ha nem tudnak hallgatható táncolható egyéb módon éléményt nyujtani akkor lehet énfelőlem bármilyen tehetség egy kalap kakik nem ér a munkásága.
de én nem

?(???)?
És ez meg az SG, ahol vannak emberek akik azt hiszik, hogy az angol királyi gyíkcsalád méreggel csíkozza az eget, úgyhogy én nem lepődök meg már semmin, simán elhiszem, hogy valakinek a Nickelback a zenei tehetség csúcsa.
Persze ízlés kérdése, de ha csak úgy oda állsz és elkezded rángatni, az még nem lesz jó. Ez egy felépített szett, van benne ritmus meg minden.
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.04.10. 14:32:59
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Utoljára szerkesztette: toza, 2015.04.10. 13:49:07
*mondjuk...ööö... jól állja a vérplazmát, vagy valami.
De ilyen esetben sincs minden veszve, mert hívunk egy angyalt és az elpicsázza a földkívüli söpredéket.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem is értem miért kell a DJ-seteket az élő, hangszeres zenével összehasonlítani: Nem a színházba megyek mozifilmeket nézni és vice versa. Mondom ezt úgy, hogy sokkal inkább preferálom az élő zenét, ha egy fellépésre vagyok kíváncsi, de ettől nem gondolom azt, hogy Gold Pandának kevesebb és szarabb zenei tehetsége van a Nickelbackél. És ez volt az eredeti vita.
Bár a fene tudja a vörös tengert is kettéválasztották többezer éve ennyi erővel lehet kommunikációs csatorna a 3szög.
Mert máskülönben betalál a szentlélek!
Viszont még ez sem magyarázza azt meg hogy miért az ágy alatt kell tartani a dugót?
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.04.10. 11:22:55
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

http://gaborszantai.co.uk/
Ha már face. Remek is beszélgetésindító poszt.
Csak arra lennék kíváncsi, hogy ki lehet az a két ember?
amikor visszaadja a zacskót az valószínűleg üres, de ott van is előtte egy vágás (ahogy akkor is mielőtt "visszavarázsolja" a szendvicset)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
persze egyéni szociális probléma,de amikor a kedvenc bandád tagjai lehuppannak egy 3 órás koncert végén a többezres közönség előtt a színpad elején improvizálni egyet,az mind=blown.de ugyanezek az emberek tanították,hogy a klasszikus zenétől a legmodernebbig mindben lehet jót találni,csak nyitott szemmel kell járni.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ez az automata megcsinálja neked a zenét bullshit nem tudom honnan jött neked Kata, talán láttál valamit a távoli jövőből? 😄
Utoljára szerkesztette: szomferi, 2015.04.10. 00:03:40
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Amúgy meg legyen bármilyen sportágról szó, ahova keveset gyakorolsz, ott nem fogsz eredményt elérni akkor sem, ha tehetséges vagy. Ping-pong edzésen ugyan nem jártam soha, szóval arról nem tudok véleményt formálni.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64