Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Itt a cucuskád.
Nem, nem alszom.
Még ébren álmodozom ... sálalá 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

fateromtól hatalmas könyörgések és rabszolgamunka után megkaptam párszor az 1300-as piros Zsigulit,hogy bemenjek vele középiskolába én voltam az ISTENCSÁSZÁR 😄
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.04.19. 09:10:13
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.04.19. 00:11:56
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
the world is mine
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
mondom ott azért bolondok a rendőrök mert bárkinél fegyver lehet, kicsit másabb a szitu mint itthon pl
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
egyébként meg kb ilyennek is kell lennie, valszeg csak jogsi nélkül motorozott vagy hasonló, nem egy bankot rabolt ki, amcsiban azért állnak úgy a dolgokhoz mert mindenkinél fegyver van (lehet) !
Utoljára szerkesztette: Micsu, 2015.04.18. 14:55:47
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
van tobb is..
Utoljára szerkesztette: toza, 2015.04.18. 13:24:47

If Everything That Has A Beginning Must Has An End
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

?(???)?