Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mulli1986
<#shakehead><#schmoll2><#wilting><#wow3>

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

picket

&#3237;_&#3237;

😄

mulli1986
Persze, sokat számítanak az egyéni adottságok is. Nekem elég ennyi is 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

armageddon666
Nyájimmunitás

Vannak olyanok, akiket nem lehet beoltani. Az ilyeneket megvédik azok, akik be vannak oltva, hiszen kisebb eséllyel érintkezhetnek fertőző egyénnel.

@

Ez azert ennel osszetettebb.

the world is mine

armageddon666
Kevés a hejesirási híba. Meg a FONTOS szavakat, mint HÁTTÉRHATALOM nagybetükkel kel irni. Légy hiteles te kormányember mert ez így epic file.

@

mulli1986
Pont ezért nem látom értelmét az influenza elleni oltásnak főleg gyerekek és öregek esetében, mert még a legyengített vírustól is simán lebetegszenek az emberek. Ebből meg ugye jó drága gyógyszert lehet felírni. Egyébként én sose oltatom be magam, és 2-3 évente van hogy lebetegszem annyira, hogy el kell mennem orvoshoz. Most ősszel és télen egyszer se betegedtem le. Volt 1-2 szer 2-3 nap mikor éreztem hogy kezd valami legyúrni, akkor szedtem nagyobb adag c-vitamint, melegbe voltam és ennyi. Immunitás ki is alakult.
Egyébként minden nap legalább 4 fajta zöldséget megeszek a kajához. Paradicsom paprika, uborka, vajretek, lilahagyma, általában ezek közül valamelyik. Napi szinten megiszok vagy 4-5 liter folyadékot. Heti 5-ször sportolok, erő és állóképességi sportokat is. Illetve télen szoktam napközben/reggel egy multivitamin pezsgőtabit is inni. Ennyi. Semmi hókusz pókusz. És ebbe belefér az is, hogy hétvégente rotyravágom magam egy buliba és rövid ujjúba rohangálok részegen a hidegben.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tikal
"ellenőrzi a fail-okat" 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

"Magyarországon 1951-60 között évente átlagosan több mint 40 ezer kanyaró megbetegedés fordult elő és 150 beteg halt meg.
A korszerű védőoltási stratégia bevezetését követően az 1990-es években a megbetegedések száma évente 1-33 között változott, kanyaró okozta halálozás nem fordult elő. 2002 óta hazai eredetű megbetegedést nem jelentettek."

Ugyan már. ez azért volt mert akkoriban még nagyon sok chemtrailt gép körözött felettünk. Ők permetezték a kanyarót. De 60-70-es évektől kezdve jelentek meg Magyarország felett a fényhajók akik megtisztították a levegőt és levadászták a képek nagy részét.

Csakis ennek köszönhető a megbetegedések csökkenése és aki mást mond az egy Illuminati gyíkember megazorg!
rage

IT tanfolyam haladóknak

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

pajti

pajti

Jani Hun
akkor leirom mégegyszer, nem a vakcinák ellen, csak ennek se tudjuk a hosszutávu következményeit, ennyi, énis oltatnám a gyerekem ha lenne, teljesen félreértettétek, és nem nemhiszek se a chemtrailbe, se a gyógyszámokba vagy mikazok 😄

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

FalseHeLL
dihidrogén monoxid a hippik között.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Furák ezek a japánok: Bálint-nap

csokalaci
(3:55)

Utoljára szerkesztette: csokalaci, 2015.04.20. 15:28:37

http://facebook.com/musicleander

repvez
Gondolom ez is olyan mint a viccben mikor a nagyi standol az unokával , mellette megszólal valaki, hogy tudtad, hogy a Balaton tele van dihidrogén oxiddal?Erre a nagyi Pistike gyere ki azonnal a vízből!

A sok agyoniskolázott olvas valamit a neten amiről azt sem tudja mi az és elkezd kombinálni.
ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bardocz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én egy higanyvegyületről olvastam, és ugye a kémiából agyonképzettek szerint ez rögtön mérgező, ami olyan mintha azt mondanánk, hogy a víz lángra berobban, mert az oxigén meg hidrogén gáz formában robban, és a víz meg oxigénből meg hidrogénből áll.
Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

FalseHeLL
Ez sem teljesen igaz. Azt hiszem volt valahol olyan, hogy találtak mercuryt az oltásban, ami mérgező a szervezetre. Bár ha jól emlékszem az is annyira kis mennyiség volt, hogy a napi életből többet nyelsz be mikor járkálsz körbe meg kajálsz. Csak persze fel lett fújva meg egy jó ürügy volt az anti-vaccine emberkéknek. De ezekről Katát kéne megkérdezni, ő vágja nagyon ezt.

Utoljára szerkesztette: FalseHeLL, 2015.04.20. 13:41:16

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

samsung123
Sajna, már senki se játszik kutyasz@ros homokozóba 😄 Immunrendszer erősítő volt az is 😄

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

bardocz
Szerintem néhány hippinek ezt nem sikerült felfognia, és ezért kezdte terjeszteni a megölnek minket az oltással faszságot.
FalseHeLL
Az oltás általában úgy működik hogy kapsz egy gyengített verziót a vírusból, amire reagál az immunrendszered kitalálja, hogyan és elpusztítja. Onnantól kezdve a te dolgod, hogy mennyire erősíted az immunrendszered, hogy kész legyen arra, mikor kontaktba lép az igazival, ami erősebb.
És igen van olyan, hogy nem eszel vitamint meg anyámkínja és megbetegedsz. Sőt ha szar az immunrendszered akkor még az oltástól is beteg lehetsz.

Viszont ha oltásod nincs, és benyeled a full potential vírust akkor elég erősnek kell lennie az immunrendszerednek, ahhoz hogy azt lenyomja, anélkül, hogy előtte kifejlesztette volna, hogy hogyan írtsa ki belőled.

Utoljára szerkesztette: FalseHeLL, 2015.04.20. 13:31:26

allock
kinek adja tovább? a beoltottnak? akkor végülis a hatást nem éri el?

#hhwnd

Dzsini
Sok év óta idén januárban kitört a kanyarójárvány, és egy Disneylandből 5 államba szétterjedt - pont abba az 5 államba, ahol a legnagyobb az oltásellenesség, és sikerült a nyájimmunitás szintje alá csökkenteni az átoltottságot.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

FalseHeLL
Akit nem oltanak be az veszéllyel lehet a többiekre. Mivel ő könnyebben megfertőződik és továbbadni onnan már könnyebb, ergo járványkitörést akarják megelőzni, úgy mint, ahogy kitört most nem rég az amcsiknál valami csak már nem emlékszem.

bardocz
Egyszer ilyen oltásellenes majmoknak odaírtam, hogy gondolom a kemtrélben is hisznek. A kemtrél az bizonyított tény te ostoba! <#idiota>
Roger6
Gyanítom nem erre gondolt, de amúgy nem értem, mi keresnivalója a Humor topicban ennek? Úgyis mindenki el fogja poénkodni.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hixer
Különbség a kettő között, hogy az oltások bizonyítottan rendkívül hatékonyak életveszélyes kórképek megelőzésében így az alkalmazásuk előnyei messze felülmúlják bármilyen oltási reakció/károsodás veszélyét.

Ezt nem csak én mondom, hanem a WHO:
"While any serious injury or death caused by vaccines is one too many, the benefits of vaccination greatly outweigh the risk, and many, many more injuries and deaths would occur without vaccines." - WHO - Q&A

az American Academy of Pediatrics és az U.S. Public Health Service a thiomersal-al kapcsolatban:
"The large risks of not vaccinating children far outweigh the unknown and probably much smaller risk, if any, of cumulative exposure to thimerosal-containing vaccines over the first 6 months of life." - AAP & USPHS

itthon az ÁNTSZ és az Országos Epidemiológiai Központ:
"A tudomány mai állása szerint nem megkérdőjelezhető tény, hogy az oltások előnyei egyértelműen és messze meghaladják az általuk esetlegesen okozott oltási reakciók kockázatát." - ÁNTSZ & OEK

Nem kell messzire tekinteni, hogy mi a helyzet kötelező védőoltás nélkül (kanyarójárvány Németországban):
"A senior German health official has called for mandatory measles vaccinations after an 18-month-old boy died of the disease amid the country’s worst outbreak in more than a decade." - The Guardian

Ezzel szemben álljon itt a hazai helyzet:
"Magyarországon 1951-60 között évente átlagosan több mint 40 ezer kanyaró megbetegedés fordult elő és 150 beteg halt meg.
A korszerű védőoltási stratégia bevezetését követően az 1990-es években a megbetegedések száma évente 1-33 között változott, kanyaró okozta halálozás nem fordult elő. 2002 óta hazai eredetű megbetegedést nem jelentettek." - ÁNTSZ

Az oltás nem luxuskellék, hanem sürgető súlyos fertőzésekre talált legjobb megoldás ami évente rengeteg életet ment meg. Az esetleges hosszú távú ismeretlen mellékhatásai miatt megbélyegezni felelőtlenség, mikor a probléma amit bizonyítottan megoldanak rövid távon halálos lehet és elterjedt.

De ha a statisztika túl távol áll valakinek képzelje magát az orvos személyébe aki közli a szülőkkel, hogy a 18 hónapos gyerekük meghalt kanyaróban, egy olyan fertőző betegségben amire van hatékony megelőzési módszer, de azt nem adjuk a gyerekeknek, mert lehet, hogy később talán valamit okoz. (Amire még semmilyen bizonyíték nincs.)

Sosem értettem miért pont a vakcináció került így előtérbe, van más egyéb gyógyszer/gyógykezelés aminek sokkal inkább kérdőre lehetne vonni a hatékonyságát és a hasznát, sok esetben még az orvosok között is rendszeres a vita. Ilyen esetben jobban megérteném, de pont a vakcináció, az egyik legkevesebb mellékhatással és legjobb eredményekkel rendelkező megelőzési mód mivel érdemelte ki ezt a közgyűlöletet, az számomra nem egészen érthető.

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Tikal
az egyik hosszú távú következmény pl lehet az, hogy nem halsz meg egy évesen? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

bajgunar
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

LasDen
szerintem ezek már szándékos trollkodások. Nem lehetnek ennyire elvakultak emberek...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jani Hun
A kötelező oltásokkal kapcsolatban nekem is vannak kétségeim, de nem arra gondolok h szándékosan mérgeznek, inkább az keltette fel érdeklödésemet hogy ha nem akarod hogy beoltság a pöttömöt, akkor rendőrt is hivhatnak és ugymond "erőszakkal" adják be neki, aztán lehet pereskedni, de megnyerni senki se tudja a pert. Lehet hogy nem szándékosan mérgeznek mindenkit, inkább arról lehet szó hogy nem tudják mi a hosszutávu következményei, ugyanugy mint a génkezelt gyümölcs/zöldségekkel kapcsolatban.

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Tudtam én hogy már virtuális kapcsolat is veszélyes! Egy felelős szülő a pincébe kell, hogy zárja a gyerekit. nehogy megfertőzze az internet mocska!
De így legalább két legyet üt egy csapásra, mert így a Chemtrail sem tud rápermeteződni a szegény gyerekre.

Ennek szellemében már megyek is, hogy a Cheyenne hegység mélyén lévő titkos Illiminati/gyíklény bázisba betörve kikapcsoljam az internetet. Csakis így menthetjük meg a gyermekeinket!

ott kellett volna a dagadt picsáját kirakni az autóból, nem utána még megmcdonaldsoztatni...

Az az igazság, amit elhiszel.

Metalmilitiakid
ó bazdmeg ez kellett 11 óra meló után XD

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SzirmosSzisza
Az egyik üzletben ültem, amikor bejött egy srác. Kurva jól nézett ki, helyes meg minden. Először csak körülnézett, aztán észrevett engem és elkezdett mosolyogni. Először csak az üzlet másik feléből nézett, majd elindult felém, és mikor odaért, szorosan megragadott. Pár percnyi beszéd után elvitt magával hozzájuk. Ahogy beértünk a lakásba, szinte azonnal berángatott a fürdőbe. Megengedte a vizet és engem is berántott alá. Elkezdett simogatni, és hagyta, hogy én is mindenhol végig simogassam. Lassan és gyöngéden összesimultunk. Nem fogok hazudni, de baromira tetszett, nagyon bejött a dolog. Teljesen beindultam. Azon voltam, hogy elkezdjem végigtapogatni a testét, . De nem tudtam. Nincsenek kezeim. Nincsenek lábaim. Nem tudok mozogni. Egy kibaszott szappan vagyok.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.04.20. 00:30:45

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dynamic
Érdekes, hogy sok helyen azon vannak fennakadva, hogy Csubi nem őszült meg. Azért elég vicces, hogy ezek az emberek azt gondolják, jobban ismerik egy olyan mesebeli lény biológiai működését, amit még csak nem is ők találtak ki.
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2015.04.20. 00:16:15
NandorHUN
Amúgy is lehetetlen lett volna könyvek alapján megcsinálni, színészek már túl öregek, hogy könyvek alapján folytathassák a storyt (sajnos).
szucsy89
mik ezek a macskás képek, mi volt?
Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

benőmenő
De mivel a könyv nem kánon, így semmi kivetni való nincs benne.
Shiwo
annyira nem rég.. elvileg a Yavini csata után 25 évvel halt meg, ez meg 30 évvel később játszódik, szval csak 5 éve..

és valóban sokáig élnek, még elélhetett volna akár további 150 - 200 évet is..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"