Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
a cukros üdítők és nasik kidobása az étrendedből már önmagában hatalmas előrelépés az egészséged érdekében!
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.04.21. 16:42:56
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
valamint napon álldogálva (forma 1 hungaroring,árnyékban 50 fok kb.) szintén lement 12 liter víz,bár én mondjuk egyébként is szomjas fajta vagyok,2 órás fociedzésre jöttek a srácok fél literrel,én meg megittam a 1,5et és hazaérve még szomjas is voltam
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
enmeg aszittem fifa az milyen jo jatek..
ha sportol, főleg nyáron, akkor a 4 - 5 liter még reális is lehet, egész napra számolva..
de ha valaki 1-2 óra alatt iszik meg 6 litert, annak tényleg problémája lehet a dologból..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ezt spoilerbe rakom mert a Walking Dead 4-ik évadjának az egyik eseményéről szól..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Biztos a chemtrail tompította el az agyunkat...

Utoljára szerkesztette: cherubim06, 2015.04.21. 14:36:04
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
És úgy javasolgatsz potenciálisan halálos eljárásmódot öregeknek, hogy nulla tapasztalatod van az öregség tekintetében. Az szép, hogy heti 5ször sportolsz, a nagyanyád is?

A lazat meg nem mindig tudod, hogy van. Siman kialszol egy hoemelkedest.
http://gaborszantai.co.uk/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
http://gaborszantai.co.uk/
A kampányrészeket teljesen kimaxoltam, a karakterem mindenütt fullos... szóhoz se jutsz, mi? <#eplus2>#eplus2>
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.04.20. 23:43:03
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Tudom, nem azt mondtad, hogy az elektronikus zenei eszközzel csinált zene, nem zene! 😊
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."