Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

?(???)?

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.04.22. 09:25:27

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
a cukros üdítők és nasik kidobása az étrendedből már önmagában hatalmas előrelépés az egészséged érdekében!
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.04.21. 16:42:56
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
valamint napon álldogálva (forma 1 hungaroring,árnyékban 50 fok kb.) szintén lement 12 liter víz,bár én mondjuk egyébként is szomjas fajta vagyok,2 órás fociedzésre jöttek a srácok fél literrel,én meg megittam a 1,5et és hazaérve még szomjas is voltam
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
enmeg aszittem fifa az milyen jo jatek..
ha sportol, főleg nyáron, akkor a 4 - 5 liter még reális is lehet, egész napra számolva..
de ha valaki 1-2 óra alatt iszik meg 6 litert, annak tényleg problémája lehet a dologból..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ezt spoilerbe rakom mert a Walking Dead 4-ik évadjának az egyik eseményéről szól..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Biztos a chemtrail tompította el az agyunkat...

Utoljára szerkesztette: cherubim06, 2015.04.21. 14:36:04
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
És úgy javasolgatsz potenciálisan halálos eljárásmódot öregeknek, hogy nulla tapasztalatod van az öregség tekintetében. Az szép, hogy heti 5ször sportolsz, a nagyanyád is?

A lazat meg nem mindig tudod, hogy van. Siman kialszol egy hoemelkedest.
http://gaborszantai.co.uk/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
http://gaborszantai.co.uk/
A kampányrészeket teljesen kimaxoltam, a karakterem mindenütt fullos... szóhoz se jutsz, mi? <#eplus2>#eplus2>
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.04.20. 23:43:03
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Tudom, nem azt mondtad, hogy az elektronikus zenei eszközzel csinált zene, nem zene! 😊
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!