Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pajti

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

mi sem van ott?ja nem latod esetleg?! clear cache?vagy kijelentkezes jutubbol,es beallitasz mast kantrinak?!
sajnalom.

Utoljára szerkesztette: toza, 2015.05.03. 17:47:19
BenedekFeco
Svájcban sem :-(

plu604
Szváziföldön sem 😞

cement
Malajziaban sem 😞

respect to the man in the ice cream van

BenedekFeco

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Belgiumbol sem 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

BenedekFeco
A kocka az megvolt nekem is tanuló koromban :-). Ez a "csillag izé" nem rossz, majd megcsinálom ezt is.

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Dzsini
Valami ilyesmi. Egy kis fantáziával össze lehet rakni tetszés szerinti változatot 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tikal
szovjet amerikai európai kínai japán indiai nagy összeesküvés 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dzsini
Hacsak nem volt szovjet-amerikai összeesküvés mögötte, hogy mindenkimást átverjenek 😊 soselehessen tudni az összeesküvéseknél.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

amekkora volt az űrverseny ha kamu az oroszok vétózták volna meg először, nem nagyokosok az internetről

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

SzirmosSzisza
😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

skinnyman
"Akik azt hiszik, h kamu volt a holdra szállás"
Tenyleg vannak ilyen emberek? Nem hiszem el...

Regards,

BenedekFeco

SzirmosSzisza
Azért mert a Google és NASA teljesen más. Google sima mai piacon levő technológiát használ, míg a NASA (amúgy asszem nem ő volt, hanem valami titkosszolgálat) olyat, amiről nekünk sejtelmünk sincs.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

pajti

Jani Hun
Naigen, én mindig annyit mondok, hogy ha a jelenlegi technikát be merik mutatni a nagyközönségnek akkor vajon mi az amit nem, ha bemerték mutatni a lézerfegyverüket akkor kiváncsi vagyok hgy valójában hol tarthat a technológiájuk. Persze énis inkább a tudományos bizonygatások, és a saját szememnek hiszek, a holdra szállás még mindig hihetőbb számomra, mint a kártyajóslás(mindkettő lehet hoax, és mindkettőnek nagy "rajongótábora" van)
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.05.03. 10:24:47

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

benőmenő
Ez miért olyan hihetetlen, hogy a NASA ennyi adatot tároljon abban az időben?
A Google-nél már petabájtokról beszélnek, míg otthon simán el lehet lenni 1 TB HDD-vel. Simán megoldották mágnesszalaggal NASA-ék.
Ha pedig mégis kamu lett volna, az odavitt cuccok hiányát már az oroszok, kínaiak simán jelezhették volna.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2015.05.03. 08:56:49
Ulvar
Ez az egy Zuglói bazdmeg (normal people live) hááááhh. Vagy kínai mert azok laknak még tömegével ott....kb. amúgy jelenleg BP legszarabb kerülete 😄. Annyi autót loptak el, haveroméknak konkrétan kettőt 😄.

Amúgy Népligetet messze, meg az összes pláza férfi mosdóját KERÜLNI főleg éjszaka....

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

BenedekFeco

hevenyészve és saccra "Ha értesz a fotoshophoz,bármilyen csajod lehet"
AnarchoiD
Egy szot se ertek oroszul, de a kep jo 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

BenedekFeco

RelakS
Meg az a tükör reflektor, amit időnként lézerrel lődöznek, már nem is emlékszem igazán, mi célból. Talán folyamatos Hold-Föld távolság mérés 😊
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.05.02. 21:50:02

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

SzirmosSzisza
Technológia szint az nem feltétlen jó érvelés szerintem, nem rég USA publikussá tett régi titkosított dokumentumokat és abban pl volt olyan, hogy gigabájtnyi adatokról beszéltek, úgy, hogy abban az időben még CD lemez talán nem is volt 😊

Amúgy imho a zászló meg a tükör amit ott hagytak elég jó bizonyíték kell, hogy legyen.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.05.02. 20:15:07

Kata
Annyi ilyen okfejtés van mindkét irányban, hogy már képtelenség tudni mi is az igazság.

[/cserf][/fülünyúl]

RelakS
Excellent ... my check came from NASA.

HUÁÁÁMOUARF XDXDXDXD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Jim Morrison
a "Free gay sex"-hez csak annyit, azt már volt "szerencsém" látni, hogy gay sex, csak azt nem tudtam eddig hogy free <#idiota>

@Adaam: inkább magadtól kérdezd ^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Adaaam
corvinus budai campusosként miért vagyok closeted gay? 😄

everything's better with music

Kata
oké, ezt egy zuglói csinálta, de szerintem mindenki másképp jelölné a területeket

[/cserf][/fülünyúl]

0Fritz0
Népligetnél a "Drunk people passed out" és a "Free gay sex" erős késztetésre ad okot, hogy ott még vizet se igyak . 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Jim Morrison
egyetemek környéke jól meg van határozva ^^
Mondjuk az egész korrektnek tűnik, mondjuk a Better Quality Hookersről nem tudtam, arra (még) nem jártam, csak hallottam.. <#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza

Jim Morrison
mo n nem elérhető :'(

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

BenedekFeco

pajti

BenedekFeco

Adaaam
Akik azt hiszik, h kamu volt a holdra szállás, nézzék meg ezt!

everything's better with music

Boss