Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
broman191
Van, fejből is tudom, jövőre jön a nagycsopi... <#buck>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Mr_no_NaMe

Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2015.05.04. 16:41:47
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Mr_no_NaMe
Ha már "teknológia", akkor engedtessék meg egy régi klasszikus, Árpád atyánktól:

FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Ha nem megy, tippelj, csak 50% esélyed van rá, hogy az agyhalott hülyék közé sorold magad.
Szólnék, hogy a Holdat mindenhonnan látni a Földről. Rádióadást is lehet venni, meg tudni az irányát. Hold irányából jövő élőképet hamisítani NAGYOBB technikai kihívás, mint ténylegesen odamenni, és élőben közvetíteni.

Egyébként meg de, napi szinten tájékoztatták a ruszkikat, a csodálatos találmányokkal, amit úgy hívnak, hogy tévé meg újságpapír.
DanielT
Nem láttam még, de most pótoltam és megnéztem 10x 😄 Ahogy a kommentekben is írják, az egyedüli hiba az volt, hogy csak egyszer ütötte meg.
SzirmosSzisza
szerintem Buzz Aldrin szépen elrendezte a témát <#nezze>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
Mindenkinek az, amelyik neki szimpatikus. Mindenki tudja, hogy az egész világot, mindennel benne Múlt Csütörtökön teremtették, így minden, ami előtte történt, az csupán a fantáziánk szüleménye, amit beültettek az agyunkba.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Na és melyik oldal az igaz?
SzirmosSzisza
Nyilván a Holdra történő verseny alatt az amerikaiak minden nap küldtek jelentést a ruszkiknak, hogy éppen hogy állnak.

Nyilván az NSA több ismert titkosítást tud törni és megosztotta már a nagyvilággal hogy hogyan 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Leginkább irodalomban történnek ilyesmik. De ha tudsz ilyen esetet mutatni, akkor sem győzöl meg, hogy ez a standard procedure bárhol. Továbbá a "magányos őrült tudós feltalál mindent" is hollywood. A valóságban jellemzően párhuzamosan többen találják fel ugyanazt, ha a techikai szint lehetővé tesz valami alkalmazást.

Az X idővel később dolog meg nettó retardált, konkrétan semmi értelme nincs. Majd nyilván a csillióért kifejlesztett technológiát nem használják, persze. Ez már az elmebeteg szint.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza
Mert nem volt arra példa a történelem során, hogy egy mesternek kikapják az egyik szemét, hogy ne tudjon még egyszer ilyet csinálni nem?😄

Amúgy nem azt, hogy ne használja senki semmire, csak X idővel később.

Igen, mert a technológia az úgy jó, hogy ha az égvilágon senki nem használja semmire. Így logikus. Kifejlesztik sokcsillió adódollárért, kivégzik a feltalálót, és eldugják az Area51-be úgy, hogy soha többet senki ne is használhassa.
Így működik a tudományos fejlődés.

Agyhalott, hollywoodot 100% valóságként kezelő idióták számára, legalábbis.
Dzsini
Minden technológia létezik, csak van, amit eltitkolnak 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Pluskast
"míg a NASA (amúgy asszem nem ő volt, hanem valami titkosszolgálat) olyat, amiről nekünk sejtelmünk sincs."

Ha sejtelmünk sincs róla, akkor te honnan tudod, hogy egyáltalában létezik ilyen technológia, sőt bárki más, honnan tud róla?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ja, de a jelek szerint ez full random. Gangham styleban pl az is benne volt, hogy az amcsik (meg a világ nagy része) nem értették a dalszöveget.
Dzsini
Az internet már csak így működik - millióan kutatták-kutatják már az ilyen vírus jelleggel terjedő mániákat (mi kell hozzá, hogy alakul ki, milyen módon terjed, stb.), érdekes téma szociológiai szempontból is, és nem kevésbé fontos pl. reklámozás terén - egy jól sikerült és felkapott anyaggal hihetetlen pénzt lehet "spórolni" a reklámköltségeken.

Az a fura, hogy évente végtelen mennyiségű szar zene+szar tánc klip keletkezik, aztán mégsem lesz mindből világsláger...
Némi alapképzettséggel EGYÉRTELMŰEN eldönthető, hogy a pro vagy a kontra oldal igaz. Annak nem egyértelmű ez, akinek lövése sincs a témáról, de CSAK annak.
Dzsini
Az meg egy idétlen zene volt meg idétlen tánc... éééés? 😊 Kinek a pap, kinek a paplan.

Mr_no_NaMe
A gangnam style poén volt, hányszor hallgattam 😄 Az megérte.

De ez? Ez egy arcfelismerő program ami rátesz egy számot. ÉÉÉÉS?
Dzsini
Próbáltad megérteni a Gangnam Style hypeolását is? Felkapta a net, 3 napig csoda, majd elfelejtik. Üdv az interneten 😊

Mr_no_NaMe
Ebben amúgy mi a vicces, vagy az érdekes? Van egy program ami SZINTE random rágenerál egy számot az arcfelismert képre. Oszt? Van egy algoritmus a felismert arc textúrájának elemzésére. És? Ha ügyes fotós vagyok felismertetek vele egy eperfát...próbálom megérteni ennek a hypolását. Minek?
Roger6
Szerintem így is egész durva oldalról. <#integet2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dzsini
Oldalról nézve már nem olyan izgalmas 😊

6,1%-os emelkedő, nem tragikus, csak egy jó objektívvel nem nehéz érdekes látószögből fotózni.
forrás

vannak jóval meredekebbek is - igaz nem hidak
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.05.04. 09:29:56

AnarchoiD
Meredek hid japanban ...

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Forolto
A végén egy GTA-s wasted felirat erre dukált volna.😛

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

AnarchoiD
en 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

LeWyTy
Van.. én reggel még azt sem tudtam hogy van ilyen.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bardocz
Van, én leolvastam a személyimről.
mulli1986
Van olyan ember rajtam kívül, aki nem használta azt az oldalt???

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

32 - amikor egy ilyen weboldalból jössz rá, hogy túltolod a yolot mostanság, priceless

benőmenő
Vicces az a how-old.
Nekem idei képeimre 29, meg 34 évet ír (szeptemberben töltöm be a 20-at) 😄
Ami már csak azért is fura, mert nincs egy hónapja, hogy elkérték a személyimet egy szórakozó helyen.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2015.05.03. 22:32:19
Kata
ja, nem tud olvasni 😛

[/cserf][/fülünyúl]

mcmoha
"P.S. We don't keep the photo"

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

#344832 nem figyel senki!? mostmar mikroszoft felfogja hasznalni neved,meg adataidat,meg fenykepeidet sajat celjaira meg reklamban meg minden.. aprobetus resz meg csokolom..

!!!!!!!...
Utoljára szerkesztette: toza, 2015.05.03. 20:26:03
Kata
nekem 4 évvel ezelőtti képemre mondta, hogy 23, egy ideire meg 14. Jövőre 5 leszek ha ez a tendencia, megyek vissza Bóbita csoportba. <#nevetes1>

[/cserf][/fülünyúl]

mcmoha
Tíz évvel ezelőtti képemre csak 6 évet tesz rá. <#vigyor>

Kata
én azt vettem észre, hogy attól is függ milyen minőségű a kép, a túl szemcsés, zajos képekre több évet ír, ugyanígy azokra is amin sok az árnyék, sötét rész, beleértve akár a szemfestést is

[/cserf][/fülünyúl]

mcmoha
Elég szarul nézhetek ki mert nekem rádobott 11 évet. <#banplz>

Dency
Saját fotót próbáltam 26.... majdnem eltalálta 25 😄 Többet is próbáltam 29 volt a legtöbb WTFFFF hova öregít 😄 23 a legkevesebb.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W