Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Itt egy 3d printed grumpy cat ennek örömére😄

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

68ms 😄
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az átlagom 250-260.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Utoljára szerkesztette: cherubim06, 2015.05.12. 14:29:14
Nekem a kedvencem az volt (10 éve, egyetemi orvos), hogy bementem a rendelésre, másfél órát kellett várni az orvosra, hogy megérkezzen. Én közben húszpercenként kijártam hányni. Aztán megérkezett a doki, és nem engem vizsgált meg először, hanem egy csókát, aki később jött, mint én, és ránézésre jól volt.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Fém alkatrész 3D nyomtatása, izgalmas...
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Amúgy teljesen jogos amit mondasz, de attól még soknak tartom 😞
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Tudod vannak olyan emberek, akiknek az itteninél sokszor szarabb helyzetben is fontos a magyar identitásuk, és büszkék rá, ha magyarok lehetnek! Tudom, hogy ennyi év liberálisnak csúfolt agymosás után ez itt ilyen zsebnáci szövegnek hangzik, de ettől még így van! 😉
www.smart-bus.hu
gyilkos állatok:

Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.05.12. 11:39:48
Az megvolt neked, hogy rengeteg magyar anyanyelvű ember él a szomszédos országokban, akik az elmúlt 100 évben durva és kevésbé durva elnyomás alatt is megőrizték magyarságukat. No, innen indult a dolog...hogy mára mi lett belőle az egy másik kérdés (tehát, hogy az eredeti eszmét pl már egyáltalán nem szolgálja, csak szavazatgyűjtésre jó)
ON
www.smart-bus.hu

Swedish people are albino monkeys