Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Swedish people are albino monkeys
Alapvetően két módon lehet pénzt csinálni: vagy elmész átvitt értelemben szart lapátolni alkalmazottnak, és akkor nyugi van, csak dolgozni kell, és lesz kevéske pénzed.
Vagy vállalkozhatsz is, kockáztathatod a vagyonod, és akkor ha bejön, akkor királyság, ha meg nem, akkor lenulláztad magad.
Amíg ez utóbbit nem csináltad, szerintem ne nagyon akard megszakérteni. Elég durva pszichikai nyomás ám folyamatosan, főleg úgy, hogy közben azt kell kerülgetned, hogy hol meg milyen módon akar szarráhalálba szopatni a kedves magyar állam.
Szal ja, lehet, hogy befektetni aztán reménykedni, hogy bejön a biznisz nem "rendes munka", viszont _folyamatosan_ veszélyben van az összes addig összekapart pénzed. Kivéve persze a tényleg brutálgazdagokat, akiknek már többtucat különböző működő vállalkozása van. Annak már nagyon nem kell aggódnia, esetleg azon csak, hogy a kormánynak megtetszik, és lenyúlja a gecibe...
www.smart-bus.hu
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
8 órás időponttal jó, ha 11-dél körül ha bekerülsz, az orvosokon és ápolókon meg látszik, hogy túl vannak terhelve és még csak meg sem fizetik.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
the world is mine
fizetem a tb-t, mégis ha normális ellátást akarok akkor mélyen a zsebembe kell nyúlnom (magánrendelés), hogy ne kelljen órákig sorban állni és hónapokat várni arra hogy le se sz*rjanak
nem jó ez így
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.05.12. 08:51:29
GOOBY, pls
A példa szerint a jeles tanulóknak mindig meg kell küzdeniük az ötösért. Aki meg egyszer meggazdagszik - bárhogy - annak már nem szükségszerű, hogy ténylegesen dolgoznia kelljen. A példába átfordítva ez olyan mintha aki már egyszer ötöst kapott, az onnantól kezdve ötös marad, anélkül, hogy tanulna.
Az már más tészta, hogy arányait tekintve, véleményem szerint jóval kevesebb az olyan gazdag ember aki kemény munkával kereste meg a vagyonát.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Talán mert anyagilag már függetlenek? Te járnál pár milliárddal a számládon egy ládagyárba gürizni nyócvan rugóért?
De szép bauxit, honnan van?
Illetve megvan a lehetőségem a tanulmányaim és az egyéniségem miatt, hogy az átlag szint felett éljek és nem kell minden rendőrautót a visszapillantóból sasolnom, hogy visszafordulnak-e 😊
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
@

?(???)?
Borzasztó nagy butaságot írtál.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
http://gfycat.com/FinishedScratchyFoxhound
Per Aspera Ad Inferi.
A valóságban ez úgy van, hogy a rohadt gazdagok (szinte) semmit nem dolgoznak. (legfeljebb a pénzüket forgatják, kockáztatják)
Az alacsony fizetésből élők meg halálra dolgozzák magukat a (szinte) semmiért.
Tehát a példa úgy lenne helyes, hogy akik 5-öst kaptak, azok semmit sem tanultak, akik kettest azok meg rommá tanulták magukat.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Amúgy az a vicc ótvar, forrás megjelölés nélkül könnyű bármit is írni.
Aki gazdag az úgy is profi magánrendelőkbe megy. Aki nem dolgozik az kapja az ingyenes ellátást. Akit meg minimálbérért agyonhajtanak, inkább nem megy dokihoz, mert akkor lehet már nem jut hóvégére.
Persze ez eléggé elnagyolt kép, és semmiképpen sem szeretném, hogy az amcsi rendszer legyen nálunk is. Az azért elég nagy tragédia, ha valakinél jelentkezik egy komolyabb betegség, és ha a biztosító azt mondja, hogy sry nem fedezi a szerződés, akkor a gatyája rámegy, esetleig tönkremegy bele egy család.
Ha más nem az igaz, hogy a durva sok adó és rekord áfa mellett sem igazán látszik, hogy 1-ről a 2-re jutnánk itthon.
És én most vissza is térnék a humiarihoz:

Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.05.11. 19:52:10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
NEMKELLAVITA!!!! csak mondtam.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.05.11. 19:37:00
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
ez meg elég wtf 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Utoljára szerkesztette: pedobear, 2015.05.11. 17:08:40
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Utoljára szerkesztette: toza, 2015.05.10. 17:19:45
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!