Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkHorSe
Segitek neked visszafizetni a 25 ezer milliardot, ja varj inkabb leszek kettos allampolgar, de azert majd szoritok neked, tenyleg 😊

Swedish people are albino monkeys

Hátőőő, izé. Ja, nem szarlapátolással keresték meg, az valószínű.
Alapvetően két módon lehet pénzt csinálni: vagy elmész átvitt értelemben szart lapátolni alkalmazottnak, és akkor nyugi van, csak dolgozni kell, és lesz kevéske pénzed.
Vagy vállalkozhatsz is, kockáztathatod a vagyonod, és akkor ha bejön, akkor királyság, ha meg nem, akkor lenulláztad magad.

Amíg ez utóbbit nem csináltad, szerintem ne nagyon akard megszakérteni. Elég durva pszichikai nyomás ám folyamatosan, főleg úgy, hogy közben azt kell kerülgetned, hogy hol meg milyen módon akar szarráhalálba szopatni a kedves magyar állam.

Szal ja, lehet, hogy befektetni aztán reménykedni, hogy bejön a biznisz nem "rendes munka", viszont _folyamatosan_ veszélyben van az összes addig összekapart pénzed. Kivéve persze a tényleg brutálgazdagokat, akiknek már többtucat különböző működő vállalkozása van. Annak már nagyon nem kell aggódnia, esetleg azon csak, hogy a kormánynak megtetszik, és lenyúlja a gecibe...
Segítek csomagolni, ha gondolod! 😊

www.smart-bus.hu

DarkHorSe
Gyerekem kapott ott 1x reggelit, de inkabb el is hoztam onnan

SzirmosSzisza
Lehet ott van a probléma, hogy reggelizni jársz egy kórházba 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

DarkHorSe
Mondjuk nemis tudom, mi nem hulladek szar ebben az orszagban 😄 Kb minden az

DarkHorSe
Jo vicc, majd szoljal ha 1x is reggeliztel a magyar korhazakban, hiresen hulladekok ilyen teren is 😄

benőmenő
Szerencsére nem sűrűn kell kórházba járnom, de amikor mégis az elég lehangoló.
8 órás időponttal jó, ha 11-dél körül ha bekerülsz, az orvosokon és ápolókon meg látszik, hogy túl vannak terhelve és még csak meg sem fizetik.
Roger6
Általánosítás = soha nem igaz.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SzirmosSzisza
Ez is attól függ mit akarsz. Én párszor voltam kórházban, bár általában csak fül orr gégészeten, traumatológián, meg egyszer sürgősségin, de semmi probléma nem volt. Bár műteni még nem műtöttek.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

PhantomAss
ez így van
és még fizetned is KELL érte, ha használod ha nem

GOOBY, pls

DarkHorSe
Magyar korhazba 100% hogy a labam be se teszem, tb egy rakas szar, a csoveseknek valo, ha meg normalis ellatast akarsz le kell fizetni a doktort, apolonot hogy ne dogolj meg 😄 Szanalom

Hayni
Azert ha egy komolyabb beavatkozasert is fizetned kellene mar huzos volna. Az meg hogy ha valaki gyorsabban akar egy vizsgalatot ott vannak a magan rendelesek ez ilyen.

the world is mine

PhantomAss
őőő miért most ingyenes az egészségügy?
fizetem a tb-t, mégis ha normális ellátást akarok akkor mélyen a zsebembe kell nyúlnom (magánrendelés), hogy ne kelljen órákig sorban állni és hónapokat várni arra hogy le se sz*rjanak
nem jó ez így

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.05.12. 08:51:29

GOOBY, pls

BaliBoy
Pont ezért rossz a példa!
A példa szerint a jeles tanulóknak mindig meg kell küzdeniük az ötösért. Aki meg egyszer meggazdagszik - bárhogy - annak már nem szükségszerű, hogy ténylegesen dolgoznia kelljen. A példába átfordítva ez olyan mintha aki már egyszer ötöst kapott, az onnantól kezdve ötös marad, anélkül, hogy tanulna.

Az már más tészta, hogy arányait tekintve, véleményem szerint jóval kevesebb az olyan gazdag ember aki kemény munkával kereste meg a vagyonát.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

mégvadabbdisznó
"a rohadt gazdagok (szinte) semmit nem dolgoznak"

Talán mert anyagilag már függetlenek? Te járnál pár milliárddal a számládon egy ládagyárba gürizni nyócvan rugóért?

De szép bauxit, honnan van?

mulli1986
Mert van erkölcsöm és önbecsülésem? 😊 Na jó, meg nem akarok minden reggel úgy felkelni, hogy vajon én leszek-e a következő "nagy hal" akit lecsuknak. De azért 60-70%-ban az első kettő számít 😊
Illetve megvan a lehetőségem a tanulmányaim és az egyéniségem miatt, hogy az átlag szint felett éljek és nem kell minden rendőrautót a visszapillantóból sasolnom, hogy visszafordulnak-e 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

armageddon666
Ez a tipikus buta irigység. Ha láblógatással olyan kurva gazdaggá lehet válni, akkor te miért nem lógatod a lábad és kapaszkodsz fel a felső 1%-ba?

@

?(???)?

Tyler1
Ja mert a munka=bányában robotolással?
Borzasztó nagy butaságot írtál.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

...és ez hozzászólás pedig remek példája annak, amikor valaki nem tudja értelmezni az eredeti példát, nem érti a "rohadt gazdagok" sikerét (ezért bután általánosít) és természetesen a pénzhez sem ért, máskülönben nem egyéni problémák vélt értelmezésén keresztül próbálna megragadni nemzetgazdasági problémákat.
BaliBoy
Ez egy kicseszett demagóg szarság. Egyáltalán nem állja meg a helyét a példa.
A valóságban ez úgy van, hogy a rohadt gazdagok (szinte) semmit nem dolgoznak. (legfeljebb a pénzüket forgatják, kockáztatják)
Az alacsony fizetésből élők meg halálra dolgozzák magukat a (szinte) semmiért.

Tehát a példa úgy lenne helyes, hogy akik 5-öst kaptak, azok semmit sem tanultak, akik kettest azok meg rommá tanulták magukat.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

SzirmosSzisza
3 általánosnál muszáj többnek lennie, bár így is elég alacsonyan van most.

HTS s3rg1nh00
mégis mondd már meg,3 általánossal milyen munkát vár?el kell tüntetni őket az országból tökmindegy hová,ez a lényeg.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Úristen, új értelmet nyert az életem, thx! 😄DD

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

SzirmosSzisza
😄

SzirmosSzisza
De ha munkára kényszeríti az a baj, hogy ellopják a tisztességes magyarok elől a munkát 😄

Amúgy az a vicc ótvar, forrás megjelölés nélkül könnyű bármit is írni.

benőmenő
Miért most nem így van? 😄
Aki gazdag az úgy is profi magánrendelőkbe megy. Aki nem dolgozik az kapja az ingyenes ellátást. Akit meg minimálbérért agyonhajtanak, inkább nem megy dokihoz, mert akkor lehet már nem jut hóvégére.
Persze ez eléggé elnagyolt kép, és semmiképpen sem szeretném, hogy az amcsi rendszer legyen nálunk is. Az azért elég nagy tragédia, ha valakinél jelentkezik egy komolyabb betegség, és ha a biztosító azt mondja, hogy sry nem fedezi a szerződés, akkor a gatyája rámegy, esetleig tönkremegy bele egy család.
Ha más nem az igaz, hogy a durva sok adó és rekord áfa mellett sem igazán látszik, hogy 1-ről a 2-re jutnánk itthon.
És én most vissza is térnék a humiarihoz:

Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.05.11. 19:52:10
LeWyTy
Erre a válaszom inkább spoilerben apróval:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagy inkább ne tartsa el az állambácsi a néha már embertelenül dolgozó magyarok adójából az importált "leszarom" "igénytelen" "vandál" "pénzértszaporodok" *******kat.(kényszerítse őket is munkára) Leszarom a politikát nagyívben.. de jobbra tartok. bocsi
NEMKELLAVITA!!!! csak mondtam.

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.05.11. 19:37:00

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Tikal
tehát ne legyen ingyenes egészségügy és aki gazdagabb az jobb ellátást kapjon? értem 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

szomferi
utóbbi lesz az szerintem

ez meg elég wtf 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Palinko
ez nem lol, ez tragédia, vagy paródia acc
pedobear
Lol

Utoljára szerkesztette: pedobear, 2015.05.11. 17:08:40

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

ez primitív volt és hulladék
BoneDragon

Anthrax
Ehhez nincs valami videó ?

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

extra sensory
igazi köcsögök

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Utoljára szerkesztette: toza, 2015.05.10. 17:19:45
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco