Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Na mindegy, B verzió, hogy van pénze. Akkor előtte legyen már annyi pénze is, hogy vesz egy 100FT-os pólót, meg egy 500ft-os nadrágot. A cuccát, ott hagyja a parkoló sarkán, ő meg egy benzinkút wc-ben kicsit átmossa magát szappannal. Annyira lesz büdös, mint egy átlag dagadt ember, de legalább kulturáltan megjelenik és beengedik.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Mert annál aki valóban hajléktalan ez a tiszteleten múlik? Hogy jelenjen meg ha nincs semmije?
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azt hittem rendezkednem kel
?(???)?
http://facebook.com/musicleander

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

respect to the man in the ice cream van
Ha tisztán, egy farmerban és pólóban megy oda, nem küldték volna el.
Akkor lett volna esetleg ereje az egésznek, ha felvillant egy köteg százast! Akkor kiderült volna, hogy esetleg nem azért küldik el, mert nincs rá pénze, hanem a fentebbi okok miatt.
Utoljára szerkesztette: DanielT, 2015.06.10. 09:48:13
hint...
Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2015.06.10. 01:54:04
?(???)?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Valaki posztolja már be neki az apját.... 😄

Utoljára szerkesztette: BaliBoy, 2015.06.09. 06:50:44
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Tisztelt Ügyfelünk!
A fiókod átmenetileg fel van függesztve, mert úgy látjuk, hogy az idővonalad nem a valódi nevedet tünteti fel. A Facebook egy olyan közösség, ahol az emberek a valódi személyazonosságukat használják. Mindenkinek kötelező a valódi adatait megadnia, így mindig lehet tudni, kit ér el az ember.
Ahhoz, hogy a fiókot újra tudjuk nyitni, ellenőriznünk kell a személyazonosságodat. Ha még ezt nem tetted volna meg, arra kérünk, töltsd fel személyazonosító okmányodat. A neved megerősítésének a leggyorsabb módja, ha hivatalos, kormányzat által kiállított személyazonosító okmányt küldesz el nekünk. Ha nem rendelkezel ilyennel, elfogadunk alternatívaként kettőt a következő azonosítók közül:
https://www.facebook.com/help/www/159096464162185
A két okmánynak együttesen tartalmaznia kell a teljes nevedet, a képedet és a születési dátumodat.
Miután elküldted a szükséges azonosító okmányt, örömmel újranyitjuk a fiókodat.
Új értesítések megtekintése a támogatási irányítópulton: https://fb.me/1GHUNe8eII4vt03
Lefényképeztem a parkoló kártyám, de semmi értesítés és semmi. Ilyenkor mi van?
Azért ide írok mert látom hogy ez a téma eléggé pörög..

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
?(???)?

?(???)?

?(???)?
★★★★★
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick