Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"Mindenkinek meg kell tennie kötelességét fajával szemben, ha nem akarja, hogy ?sei templomainak tornyában elnémuljanak a harangok és atyáink házában idegen jövevények üssenek tanyát!"
Per Aspera Ad Inferi.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
(tudom, Pesten biztos lehet, de ahol én lakok ott nincs)
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.06.25. 09:32:26
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
(Bár mostanra már egyszerűsödött a folyamat, már csak egy városnév + egy random kétjegyű szám van rajta fekete-fehér kombinációban)

Utoljára szerkesztette: karajjj, 2015.06.25. 08:46:55
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Per Aspera Ad Inferi.
"Szerintem ne keverjük össze a színházzal...." miért ne? A tv meg a youtube micsoda? digitális színház!
Régen miért csinálta valaki a színházban? Tetszett neki a szerep vagy jó volt benne? Miért csinálja valaki? Ostobaságból vagy elhivatottságból. Mos máshogy van? (van már jobb mód mint beállni a cirkuszba)
Manapság pedig "okosabb", de "ostobább" emberek élnek mint ezer éve (csak több van és más az átlag).
(Egyéni vélemény Vita OFF 😛)
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.06.24. 18:13:50
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Persze, attól még hogy csak ekkortól hiívták őket így nem jelent sokat, de szerintem ne keverjük össze a színházzal ezt az előadási módot 😊
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.06.24. 18:07:04
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Utoljára szerkesztette: biomage, 2015.06.24. 16:10:48
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Az élet egy habostorta xd lol
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
<#wow2>#wow2><#gun>#gun>
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.06.23. 19:33:18