Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: RedRooster, 2015.06.27. 19:13:26
"Mindenkinek meg kell tennie kötelességét fajával szemben, ha nem akarja, hogy ?sei templomainak tornyában elnémuljanak a harangok és atyáink házában idegen jövevények üssenek tanyát!"
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
A fiadra a kíváncsiság fog jobban hatni. Ha elmondod, neki hogy mi micsoda, pontosan és mik a hatásai/következményei, akkor talán megérti és jobbik esetben nem fogja kipróbálni az alkoholt meg a drogokat. Az meg, hogy a fiúkat kipróbálni, nem így működik. Ha ő irántuk érez valamit is akkor semmi jogod beleszólni vagy "hatni" rá. Ez az ő genetikájától fogg függeni, illetve ez az ő élete. Ha elkezded neki mondani, hogy ő rossz, nem normális helytelen, istentelen akármi, csak megutáltatod vele saját magát, ami meg egyenes út az öngyilkossághoz. Neveld úgy, hogy ne félpucéran mászkáljon, illetve tiszteljen mindenkit. Ami a hálószobára tartozik az meg maradjon is ott, ilyen egyszerű.
Az, hogy van egy két divatmeleg, az nem azt jelenti, hogy a melegek fertőzik a kultúrát és "elcsábitják" a fiadat. Ha valaki hetero, nem fogja szeretni a saját nemét akrámilyen a csábítás. Szexelni a saját nemével képes lesz? Valószínüleg igen. Élvezni fogja? Nem feltétlenül. Mellesleg a melegek nem fogják majd azt sem mondogatni, hogy "Jaj a fiad nem kefélt még fiuval milyen ciki." Azért mert van egy-két prancing queen, a melegek többsége olyan mint bárki más, nem is tudnád róla, ha kettővel melletted ülne sem.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ja, és a közvetlen tapasztalat az olyan, hogy igenis számít. Ha bementem egy lakásba, sokmindent le tudtam szűrni, még annak ellenére is, hogy sokszor elrejtegették pl a vallási jelképeket. Meg egyebeket. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2015.06.27. 18:12:48

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.27. 16:29:31
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
De, sokat járok emberek között, és emberek lakásába is. Ergo, LEHET tapasztalatom, még, ha eléggé szűk, hiszen nem országos szintű, és nem minden "lakásra" vonatkozólag. Ráadásul, én el is fogadom, hogy ez félre vezető, nem álltalánosítható, stb. Csak ezt TI (itt páran) szintén nem értitek, mert egyből toroknak ugrotok, ha valaki másképp gondolkodik, okoskodni akar. Szintén azért (IS), mert ez a divat. <#nevetes1>#nevetes1> Én ezt tapasztalom, LÁTOM, hogy régebben arányaiban képest kevesebb volt a homoszexuális. Persze, tudom, hogy anno ezt titkolták is, IGAZ! De ©StrikeFor #346137 hozzászólásának még LEHET-, és VAN igazság alapja. Márpedig a téma innen indult.<#vigyor3>#vigyor3>
Per Aspera Ad Inferi.
Ahol én lakom ott láttam életemben 10 romát, 30 ezer fős városban, akkor most személyes tapasztalataim szerint alig élnek MO-n és kapja be az összes demográfiai statisztika?😄
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.06.27. 13:41:26
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.06.27. 07:00:37
ez már a legalja, a bemelegítésen már túl vagyunk, ez már hardcore buzulás...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''