Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem unod még a hülyeségeidet ?!
Utoljára szerkesztette: RedRooster, 2015.06.27. 19:13:26

"Mindenkinek meg kell tennie kötelességét fajával szemben, ha nem akarja, hogy ?sei templomainak tornyában elnémuljanak a harangok és atyáink házában idegen jövevények üssenek tanyát!"

FalseHeLL
Vannak kifejezések amikre nincs jó magyar szó, sajnálom, vagy nem ismerem. Az, meg , hogy magyar kultúra? Nem érdekel. Embernek tartom magam, nem pedig magyar/fehér akármi. Ha te azért utálsz valakit mert nem beszéli úgy a nyelvedet mint, ahogy azt te elvárod, az eléggé nevetséges. Legyen az magyar vagy nem magyar. Én már régóta jobban szeretem az angolt mint a magyart.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Jeffjohnson
Szerintem meg a kultúrát, többek között azok fertőzik, akik magyar létükre képtelenek magyar szavakkal kifejezni a mondanivalójukat.

tigeroo
és mivan ha meleg lesz a gyereked? rájösz hogy meleg amikor épp tinédzser... el fogod ítélni vagy támogatni fogod?
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Palinko
sok szerencsét úgy felnevelni valakit hogy soha 1 korty alkoholt se próbáljon 😄
Sippie
magyar nyelv lgysz
FalseHeLL
Nem nem számit még mindig a saját véleményed abban, hogy milyen törvényeknek kellene rájuk vonatkozniuk. Mondtam, hogy a slippery slope argumentet hagyjuk, mert az egy alapjaiban hibás argument, nem nem a zoofilia a következő fokozat. Ezeket amiket te hozol fel mint "érveket", ugyanezt mondogatják vérfertőző redneckek mikor interviewoztatják őket ezzel a kérdéssel kapcsolatban. Nem mondom, hogy te mondjuk vérfertőző lennél, hanem azt mondom, hogy az érveid az ő szintjükön van, ami talán még számodra is rémisztő lehet.

A fiadra a kíváncsiság fog jobban hatni. Ha elmondod, neki hogy mi micsoda, pontosan és mik a hatásai/következményei, akkor talán megérti és jobbik esetben nem fogja kipróbálni az alkoholt meg a drogokat. Az meg, hogy a fiúkat kipróbálni, nem így működik. Ha ő irántuk érez valamit is akkor semmi jogod beleszólni vagy "hatni" rá. Ez az ő genetikájától fogg függeni, illetve ez az ő élete. Ha elkezded neki mondani, hogy ő rossz, nem normális helytelen, istentelen akármi, csak megutáltatod vele saját magát, ami meg egyenes út az öngyilkossághoz. Neveld úgy, hogy ne félpucéran mászkáljon, illetve tiszteljen mindenkit. Ami a hálószobára tartozik az meg maradjon is ott, ilyen egyszerű.

Az, hogy van egy két divatmeleg, az nem azt jelenti, hogy a melegek fertőzik a kultúrát és "elcsábitják" a fiadat. Ha valaki hetero, nem fogja szeretni a saját nemét akrámilyen a csábítás. Szexelni a saját nemével képes lesz? Valószínüleg igen. Élvezni fogja? Nem feltétlenül. Mellesleg a melegek nem fogják majd azt sem mondogatni, hogy "Jaj a fiad nem kefélt még fiuval milyen ciki." Azért mert van egy-két prancing queen, a melegek többsége olyan mint bárki más, nem is tudnád róla, ha kettővel melletted ülne sem.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

pro tipp: ismertem egy román leányzót akit faterja elvitt valami kamu elvonóba ahol a srácok kitépték a füvet (gyepet, rly) a földből és azt szívták el. Ez után nem mutatott érdeklődést a drogok iránt
broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Alien69
Itt már rég nem arról van szó, hogy bele tudok-e szólni, vagy sem. Itt arról van/volt szó, hogy sajna a közvetlen környezet megvezet(HE)ti a fiatalokat. Remélem, a fiamra majd valahogyan tudok hatni, hogy NE próbálja ki se a drogot, se az alkoholt, se a fiukat (és akkor ugye nem is beszéltünk a kecskékről, tyúkokról, mert ugye EZ a következő fokozat valszeg). <#nevetes1>
Ja, és a közvetlen tapasztalat az olyan, hogy igenis számít. Ha bementem egy lakásba, sokmindent le tudtam szűrni, még annak ellenére is, hogy sokszor elrejtegették pl a vallási jelképeket. Meg egyebeket. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2015.06.27. 18:12:48

BenedekFeco

FalseHeLL
Semmilyen egyeni tapasztalat nem szamit. Ennyit nehez felfogni?

szobatapasztalat nem számít 😄
FalseHeLL
Citation pls.

FalseHeLL
Rendben a te tapasztalatod ezt mutatja. Az enyem nem ezt. Akkor most melyikunknek van joga beleszolni abba hogy hogyan eljek az eletuket. Egyikunknek sem. Emberek ok is? Igen, genetikailag. Regebben meg azert volt kevesebb, mert nem mertek bevallani ugyanis a hasonlokat osszevertek kegyetlenul. Divatmelegseg van attol ok meg valoszinuleg nem melegek. Amugy meg nem nekem kell hinned hanem a kutatasokban, ha nem hiszel bennuk akkor kar internetet hasznalni, akarmilyen statisztikat nezni vagy akar csak (sry h ide kanyarodok vissza)de lehet azt hinni, h a Fold lapos, mert nem lattad az urbol h geoid.

amikor katona voltam a laktanya parancsnok kivezényelt 2 Krazt a sorra......végig mentek a kerítéseiken és a viskókon.....azok szép idők voltak
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.27. 16:29:31
Frequency
Egyszerűen ultimátumot kell adni a a cigányoknak,egy hetük lenne eltakarítani a mocskukat...vagy megy a dózer végig a putrisoron.

pont ezeket használják fel,hogy a fiatalokat beszédítsék.........az a meleg akit te ismersz valószinüleg nem a Nickeloadeonból vagy a Youtiberól lett meleg hanem ott más amolyan "természetes" behatások lehettek....ez a genetikai hulladék minden csak nem természetes
extra sensory
Ez csak egy kirakatbuzi... nagyon rájátszik, látni hogy erőlteti. Melóhelyen több olyan emberke is dolgozik akikről tudjuk hogy melegek, de nem csinálják amit ez a kis nyikhaj.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

De így se áll velünk szóba egyik sem.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

RaidenHUN
Én a helyetekben örülnek, hogy egyre több a buzi, legalább több nő marad nekünk heteroknak.
EZ NORMÁLIS? EZ A JÖVŐ??á

De azért naponta 3-szor végignézed, hogy moroghass rajta, igaz?

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

ami pedig a homokosokat illeti nézzétek meg mit művel a "new line" a csóringer ártatlan gyerekekkel

az önkéntes TASZosoknak üzenem ilyen helyekre látogassanak el vagy költözzenek le a családdal.....

adok neked pár címet ahol láthatsz elég cigót
plu604

Tikal
nem, az inkább ilyen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Alien69
Ja. Csak ezekkel az írásokkal is pesszimistán illik lenni. Ma már legalábbis. <#eplus2> Én még magamnak se hiszek. Akkor PONT egy "Hamis pokolnak" fogok hinni.<#alien2>

SzirmosSzisza
Persze, de az interneten vagyunk, szal lehet, hogy én is sokat járok emberek között és pont 1 lakással többen voltam, mint te (amúgy nem), az interneten sose lehet tudni. Ezért bízik FalseHell is inkább normálisan forrásozott írásokban 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Alien69
Kérdés, hogy ha Te egy szobában élsz, ki sem mozdultál mondjuk 50 évig, akkor tényleg nem lehet beszélni személyes tapasztalatrol. Nekem sincsen tapasztalatom, hogy milyen lehet pasival szexelni, és jelen állás szerint, önként nem is szeretném kipróbálni. Mint, ahogyan a drogokat sem, meg az alkoholt se, és mindezt ráadásul NEM vallási alapon. Tudom, én vagyok a hülye. <#crazya>
De, sokat járok emberek között, és emberek lakásába is. Ergo, LEHET tapasztalatom, még, ha eléggé szűk, hiszen nem országos szintű, és nem minden "lakásra" vonatkozólag. Ráadásul, én el is fogadom, hogy ez félre vezető, nem álltalánosítható, stb. Csak ezt TI (itt páran) szintén nem értitek, mert egyből toroknak ugrotok, ha valaki másképp gondolkodik, okoskodni akar. Szintén azért (IS), mert ez a divat. <#nevetes1> Én ezt tapasztalom, LÁTOM, hogy régebben arányaiban képest kevesebb volt a homoszexuális. Persze, tudom, hogy anno ezt titkolták is, IGAZ! De ©StrikeFor #346137 hozzászólásának még LEHET-, és VAN igazság alapja. Márpedig a téma innen indult.<#vigyor3>

RatBaG
a full video nem érne meg egy linkelést, de a "fókás" résznél kiégtem 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza
Személyes tapasztalatod lófaszt nem ér, már no offense.

Ahol én lakom ott láttam életemben 10 romát, 30 ezer fős városban, akkor most személyes tapasztalataim szerint alig élnek MO-n és kapja be az összes demográfiai statisztika?😄
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.06.27. 13:41:26

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Alien69
Miért én támasszam alá? Te beszélsz kutatásokról, nem én. Én "személyes" tapasztalaton alapuló "megfigyelést" írok. Én nem azt mondtam, hogy az állatok között nincsen ilyesmi. De olyan NINCS, hogy mondjuk több száz évre vissza menőleg a lakosság 10%-a ilyen. Kizárt, mert ez logikus is. Biztos volt olyan időszak, amikor sokkal kevesebb volt, és olyan is, amikor sokkal több, a 10%-hoz képest. Átlagolni lehet persze... Ergo, az is elképzelhető, hogy több száz évig minimális volt a számuk, 3-4%, és egy rövid ideig meg qrva magas. Így is ki lehet hozni azt a 10%-ot.

SzirmosSzisza
Tessék, melegházasság, nézd meg milyen tőbuzinak néznek ki.

bardocz
A rómaiak birodalma pl azért omlott össze, mert megszavazták a melegházasságot, mindenki az lett, nem lettek gyerekek, és ellepték őket a barbárok. Fact.
SötétBarom
Én ezzel a szintű sötétséggel szembe nem mennék észérvekkel.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

szucsy89
Akkor kapcsoljuk ossze vallas flemmel: a Biblia is egyertelmuen kimondja, hogy a homoszexualitas bun.
FalseHeLL
Támaszd már alá egy citationnel pls, hogy "megugrott a számuk ami káros a népszaporulatra". Nem én vagyok az értelmes ember, hanem akik végeztek rengeteg kutatást és kimutatták, hogy a te véleményed irreleváns, nem alátámasztható ergo nem kell odafigyelni rá. Ez olyan mintha azt mondanád, hogy a Föld lapos, mikor kutatók bebizonyították, hogy "gömb" alakú. Nem én bizonyítottam be, nem arról van szó. Felőlem aztán azt gondolsz, meg abban hiszel amiben akarsz ADDIG amíg más életét nem befolyásolod negatív irányban főleg ha ők sem befolyásolják a tiedet és igen az ő életük eléggé befolyásolva lett a "normálisok" által. De abban a pillanatban, hogy minden fajban előfordul a homoszexualitás,biszexualitás, érdeklődés ugyanazon nem felé, akármi van egy millónyi fajta, innentől kezdve természetes, még ha nem is segíti elő a fajfenntartást stb és nincs praktikális haszna ilyen szempontból.

Alien69
Jaaa, értem. Csak TE vagy értelmes ember, más véleménye meg idiótaság... Természetes, hogy nem csak azért fogyunk, mert több homokekszuális lett. Csak, jelentősen megugrott a számuk, főleg a fiatalabb korosztályba, ami káros a népszaporulatra. Ennek mértéke most mindegy. Nehezen lenne kimutatható, mérhető, főleg mert szeretik az eredményeket manipulálni. Biztos rosszul gondolom, de a mai világban sajna egy homoval több, már igenis probléma. Főleg, mert mint KÖZTUDOTT, hogy a MI társadalmunkban egyre kevesebb a gyerek vállalás.<#nezze>

FalseHeLL
Nem azert fogy a magyar sem mert van par meleg. Holy terra mekkora idiotasagot mondtal. Correlation is not causation. Mintha becsoppentem volna redneck texasba. Meg hozzatok elo a vallast is legyszi es tokeletes sztereotipiak lesztek.

nem állt messze a jelenlegi helyzettől az a SCI-fi!
Alien69
Ki a faszt érdekel más népek, népcsoportok? A Magyar lakosságról beszéltem. De, ha Te Afgán származású vagy, akkor IGAZAD van. Esetleg Kínai?<#mf2> A roma "kisebbségről" meg ne is beszéljünk...<#vigyor1> Nem, nem zavar (nagyon) a homoszexualitás, az se zavar, ha TE az vagy, de ettől még sajnos TÉNY, hogy fogyunk.<#rinya>

Emlékszem egyszer olvastam egy sci-fit, ahol csávóka kiment a mély űrbe alieneket vadászni, aztán mire visszatért eltelt pár évtized és mindenki búza volt vagy leszbikus(átnevelték őket), merthogy túl sokan voltak az emberek és csökkenteni kellett a népességet. Aztán persze később visszatértek az eredeti felálláshoz.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.06.27. 07:00:37
Count Adyn
Na akkor😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Tikal
Azt hiszem erről beszélsz Gucci 2016 kollekció

ez már a legalja, a bemelegítésen már túl vagyunk, ez már hardcore buzulás...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FalseHeLL
Most ezzel egyaltalan nem magyaraztad meg, hogy mit ertett az alatt hogy fogyunk. Nem fogyunk hanem egyre tobben vagyunk, az hogy melyik nepbol? Irrelevant a kerdes szempontjabol. Romboljak a csaladokat a homingerek? Aztan mivel? Milyen beleszolasa volt egy homingernek valaha is akarmelyik kapcsolatodba amivel szetrombolta a csaladod? Az ilyen emberek mint te romboltak szet az o eletuket. A slippery slope argumentet meg nem lehet alatamasztani ugyhogy azt megint csak nem erdemes hasznalni.

a föld pupulációja azért növekszik,mert a tudatlan népcsoportok és a 3. világ beli népek 8-10 gyermeket hoznak létre míg a "fejlett nyugat"-on egyre több a hominger és a családokat is rombolják......semmi értéke a családnak! mindenki szingli meg fenemód szabad és csak dugnak mindenkivel