Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+😄D

Utoljára szerkesztette: toza, 2015.10.07. 21:47:48
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.10.07. 19:24:07
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
ois dobogos 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
gamertag: kenobita
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
vege csablecsacsi?
Utoljára szerkesztette: toza, 2015.10.06. 22:42:52
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

:p
Amúgy a sleep sort is menő!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Who needs encryption algorithms when you have the virtually unbreakable Bogosort?"

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
[/cserf][/fülünyúl]
(Konkrétan egyébként azt mondja a videóban, hogy a valaha általa használt legolcsóbb megvalósítást fogja használni a fényképek elkészítéséhez. Mármint, hogy ő nem készített még olcsóbban képeket. Ez neki az iPhone 6-ost jelenti.)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End