Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Per Aspera Ad Inferi.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Mindenkinek meg kell tennie kötelességét fajával szemben, ha nem akarja, hogy ?sei templomainak tornyában elnémuljanak a harangok és atyáink házában idegen jövevények üssenek tanyát!"

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

amugy ez a csaj nagyon durva szvsz 😉

Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.11.20. 09:37:33
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
kb 15 mp-et gondolkoztam mire rá jöttem
Utoljára szerkesztette: Ferenc4, 2015.11.19. 20:04:03

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
///// Asus G751 \\\\\\\\\\

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
satap and tek maj mani!!
Utoljára szerkesztette: toza, 2015.11.18. 19:12:28