Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Matek-szakosok.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2015.12.01. 03:52:06
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Ehelyett van két vizes.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Azaz hoppon maradna a csaj az autószerelőnél vagy a pizzafutárnál és nem fogadná el az úriember a természetben való fizetést.

http://www.dailymotion.com/video/x3g7jub_le-zap-de-spi0n-n-290-zapping-du-web_fun
http://bexter.hu Szép Fényeket!

Per Aspera Ad Inferi.
3. vegigolvasasra esett le 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Sokat dolgoztam vele és gondoltam megosztom, hátha valakinek tetszik
Positive Mental Attitude

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
https://www.youtube.com/watch?v=JhGMfQMrqHg
hajra igy tovabb.. not!
Utoljára szerkesztette: toza, 2015.11.29. 19:56:53
ez nagyon szar xd
9gag ok de akkoris ut 😉
az internet bugyrai... 😉
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.11.29. 12:10:24
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.