Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Multiple exposure
ez meg vmi rekord lehet : 145 vizisizo egyszerre 😉
ez meg olyan mint a libego csak te tekersz bringaval 😉
ezis buli lehet 😉
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.12.29. 11:57:46
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.12.28. 10:55:17
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mellesleg ez egy allat "Sigourney Weaver" komedia 😉
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.12.27. 09:32:18
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Érdekes, hogy a macskán pörögsz, pedig utána pontosan ugyanaz történik kutyával meg talán vadászgörénnyel.
Szerintem megveszekedett módon kíváncsian várja mindenki a feljelentést, belinkelnéd majd a feljelentésről szóló jegyzőkönyvet?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."