Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Sokszor eszembe jutott már, hogy kölcsönkérem néha-néha és elmegyek vele megritki'tani az idiótákat, mint pl. a gyökér ladás.
Egy ilyennen szó nélkül áthajtottam volna rajta és mikor a tűzoltók kiflexelték a roncsból a csókát, még elkérek tőle 300Ft-ot, amiért leesett a szelepsapkám....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: norbre, 2016.01.04. 08:55:24
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Lehet itt jampizni minden hülyeséggel, de a KRESZ alól egyik sem mentesít.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.01.04. 08:31:02
GOOBY, pls
Egy sima jobbról előzős, pofátlankodó faszkalap volt, aki nem bi'rta elviselni, hogy nem engedték be.
A kamerás ott cseszte el, hogy az elsőre neki kellett volna mennie oldalról, az tiszta ügy lett volna.
Amikor ő ment bele hátulról, azt akár meg is szi'vhatta volna, ugyanis mindig az a vétkes, aki hátulról megy bele valakibe.
Kamera ide, vagy oda.
Ezért nem érdemes villantgatni a xenonnal, meg letolósat játszani, mert ha hátulról mész bele valakibe, azt szi'vtad.
Én is i'gy szoktam rendberakni a tolakodó, erőszakos, letolós pöcsöket. Mikor a féklámpával együtt 2cm-re kerül a teherautóm vonohorga a xenonjától, rögtön visszavesz az arcából...
A nők 1 hengeres V motorral járnak ami felül szelepelt alul vezérelt és havonta magának cseréli az olajat és van hogy többször kell gyűrűzni őket!
[/cserf][/fülünyúl]
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Mondjuk az enyémbe 4 tárcsafék van, meg is tud állni ha arról van szó. 2500 cm3-is diesel passat b5, 4 tárcsafék, 148 lóerő, sportkipufogó, többet nem is kell mondanom, a tények azért magukért beszélnek azt hiszem....
Szóval mindenki menjen úgy ahogy tud és még ami biztonságos is!!
?(???)?
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Per Aspera Ad Inferi.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Per Aspera Ad Inferi.
szóval csak okosan
Egyébként a ladást én se engedtem volna be, aki sajnálja a legcsekélyebb jelzését a sávváltási szándékra azt én nem eresztem be. Legalábbis a mi országunkban elvárható az index használata és akkor simán alkalmazható a cipzár effektus. Olaszoknál például más a helyzet, ott azt tapasztaltam az indexet senki se használja, simán behúzódnak a másik elé az pedig ezt tolerálja. Ott is él egy mindenki által betartott játékszabály a közlekedésben.
Amúgy fiatalon én még bepöccentem a bunkókon, ma már megtanultam elereszteni ezeket. Van más dolog amin bosszankodhat az ember, miért egy suttyó csessze fel az agyam pont akit valószínű soha az életben nem látok többet.
Utoljára szerkesztette: bono75, 2016.01.02. 12:39:46