Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Besírtam.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SötétBarom
Amúgy ezt magyar rendszámmal üzemelteted? Vagy bevállaltad a kintit?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Mondjuk a dízel passat sportauspuffal szerintem bőven belefér a humorosba.. 😄DD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Random_
Bocs nem akartam mindenki lelkébe gázolni és feltartani a fórum folyását. Alapvetően a #350067 bejegyzés akasztotta meg a szemem. Elnézést, ha későn reagáltam le, de most olvastam vissza. Mikor én 20 voltam még nem volt ilyen gyors az internet és csak személyi számítógépen fórumozok. 😛

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

PhantomAss
7, van autóskártya gyűjteményem is, játszunk?

GOOBY, pls

Kata
És te hány éves vagy, hogy nem érted a viccet?

[/cserf][/fülünyúl]

Roger6
Lehet csak te veszed túl komolyan, öregfater? <#nezze>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Random_
Emberek! Hány évesek vagytok, hogy az autótok teljesítményével villogtok?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Téged se irigyellek, mióta az új kreszbe belerakták, hogy a bmw-nek nem kötelező kiengedni a buszt a megállóból. :-)

Pár házzal arrébb áll az udvarban egy régi kraz.
Sokszor eszembe jutott már, hogy kölcsönkérem néha-néha és elmegyek vele megritki'tani az idiótákat, mint pl. a gyökér ladás.
Egy ilyennen szó nélkül áthajtottam volna rajta és mikor a tűzoltók kiflexelték a roncsból a csókát, még elkérek tőle 300Ft-ot, amiért leesett a szelepsapkám....

PhantomAss
nem lóg ki a blokk egy kicsit a motortérből?

GOOBY, pls

Szabi
dupla turbó, 14 henger, 1820 liter.. 107390 lóerő..... 😄D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

norbre
én nyertem.. ~10300 cm3, ~190 LE
bkv

Utoljára szerkesztette: norbre, 2016.01.04. 08:55:24

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Pontosan!
Lehet itt jampizni minden hülyeséggel, de a KRESZ alól egyik sem mentesít.
PhantomAss
1.3 sornégy 84 le, régi swift, én nyertem
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.01.04. 08:31:02

GOOBY, pls

Aki sokat vezet annak ez a helyzet minden napos.
Egy sima jobbról előzős, pofátlankodó faszkalap volt, aki nem bi'rta elviselni, hogy nem engedték be.
A kamerás ott cseszte el, hogy az elsőre neki kellett volna mennie oldalról, az tiszta ügy lett volna.
Amikor ő ment bele hátulról, azt akár meg is szi'vhatta volna, ugyanis mindig az a vétkes, aki hátulról megy bele valakibe.
Kamera ide, vagy oda.
Ezért nem érdemes villantgatni a xenonnal, meg letolósat játszani, mert ha hátulról mész bele valakibe, azt szi'vtad.
Én is i'gy szoktam rendberakni a tolakodó, erőszakos, letolós pöcsöket. Mikor a féklámpával együtt 2cm-re kerül a teherautóm vonohorga a xenonjától, rögtön visszavesz az arcából...

Én RS 6-ossal szoktam rendre Pestre menni, az 700 ló 😄 Kár, hogy nem az enyém, szóval én kiesek a menőségi/virítási versenyből <#szomoru1>
repvez
Kata ezt ne vedd magadra csak poén lenne :

A nők 1 hengeres V motorral járnak ami felül szelepelt alul vezérelt és havonta magának cseréli az olajat és van hogy többször kell gyűrűzni őket!
Kata
3,5 liter, 300 lóerő V6. Akkor én nyertem, és te rebbensz mint a galambok? <#hawaii> Vagy hogy megy ez a menőségi/virítási verseny?

[/cserf][/fülünyúl]

Jézusom! 148 LE, xenon, villantás és rebbennek mint a galambok. Remélem troll vagy, mert ha nem akkor inkább ne vezess autót. Diesel passat 148 LE. A pályák királya. Szerintem még nem vezettél normális autót ami tényleg megy 😄

a sportkipufogó milyen módon befolyásolja az egész menetdinamikát? 😄DDD a tények magukért beszélnek 😄DDDD

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Figyelj én úgy vagyok vele hogy az az autó ami képes dinamikusan haladni az hadd menjen. Ilyenkor a lassabb autók nagyobb baleseti kockázatot jelentenek mint egy gyorsan haladó autó

Mondjuk az enyémbe 4 tárcsafék van, meg is tud állni ha arról van szó. 2500 cm3-is diesel passat b5, 4 tárcsafék, 148 lóerő, sportkipufogó, többet nem is kell mondanom, a tények azért magukért beszélnek azt hiszem....

Szóval mindenki menjen úgy ahogy tud és még ami biztonságos is!!

?(???)?

mulli1986
Instant majdnem elbaszott egy ártatlan útszélén álló sofőrt...

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

passatgt

passatgt

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RatBaG
Unmasked

Per Aspera Ad Inferi.

Bexter
Sajnos ez fék 😞

http://bexter.hu Szép Fényeket!

youtubeon már 3 hete nem töltenek fel:S
imádni fog a MOL...
kemszi2
a saját oldalukon nincs még 295
nyugi, bár lehet fake.
Bexter
Spi0n?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

BoneDragon
Téged is kiüthetne valaki, hogy ekkora képet nem spoilerbe raksz.

AnarchoiD
na kiutom az autobuzerantokat most joool

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Ez az autó öregebb nálam 😄
desigo
ilyen szar téket...
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RatBaG
nem tudom pontosan mi is ez, e olyan feje van, mint az egyik rajzfilmben vmi kacsának...

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
sérti a nyugalomhoz való jogomat
attól mert nagy teljesítményű gépjárműved van, még nem kéne így viselkedni a közutakon mert ez közúti veszélyeztetés ha jól tudom
szóval csak okosan
BaliBoy

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

SzirmosSzisza
Kutya ugatás nem illegális.

Sippie
Sippie
miért? csak az állatokra kell tekintettel lenni?
Random_
<#taps> inkább ez a batman-es kép, mint a kinek van jogsija és kinek nincs téma

Egyébként a ladást én se engedtem volna be, aki sajnálja a legcsekélyebb jelzését a sávváltási szándékra azt én nem eresztem be. Legalábbis a mi országunkban elvárható az index használata és akkor simán alkalmazható a cipzár effektus. Olaszoknál például más a helyzet, ott azt tapasztaltam az indexet senki se használja, simán behúzódnak a másik elé az pedig ezt tolerálja. Ott is él egy mindenki által betartott játékszabály a közlekedésben.

Amúgy fiatalon én még bepöccentem a bunkókon, ma már megtanultam elereszteni ezeket. Van más dolog amin bosszankodhat az ember, miért egy suttyó csessze fel az agyam pont akit valószínű soha az életben nem látok többet.

nem!
Komoly szöveg sehol semmi+ 2 k riszálja magát 😊

Utoljára szerkesztette: bono75, 2016.01.02. 12:39:46