379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
sima kis szarkasztikus szurkálódás volt, de... alattam lévő hozzászólás alapján lehet, hogy messze túl pontos.
fél-off, mert nem humoros, aranyosnak meg végképp nem aranyos: viszonylag otthonosan mozgok az SJW-k és a harmadik hullám feministáinak "mondavilágában", ahonnan/amivel párhuzamosan ez a zseniális szak is sarjadt, és... ijesztő. nem sok minden nézi le jobban és tartja szolgalelkű, ostoba lényeknek a nőket, akiknek mindent a szájába kell adni, mint a modern és elképesztően hangos feministák. szerencsére csak egy hangos kisebbség, de így is bőven meg tudnak mérgezni minden szépet és jót amihez hozzáérnek.
Utoljára szerkesztette: Calver, 2017.03.09. 23:16:01 -
Itt-e
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kötelező kurzusok
Társadalmi nemek szociálpszichológiája 1.
Bevezetés a feminista irodalom- és kultúraelméletekbe
A nemek szociológiája
Társadalmi nemek a pszichológiai elméletekben
Antidiszkrimináció és emberi jogok a társadalmi nemek perspektívájából
Testelméletek és testtörténetek
Társadalmi nemek szociálpszichológiája 2.
Férfikutatások
Társadalmi nemek a szakpolitikákban 1.
Társadalmi nemek a szakpolitikákban 2.
Szabadon választható
Feminista filozófia
Társadalmi nemek az irodalomtörténetben
Társadalmi nemek az oktatásban
Gendernyelvészet
Aktuális genderkérdések a hazai és nemzetközi közbeszédben
Interkultúra és társadalmi nemek
Társadalmi nemek és szexualitások a társadalomtörténetben
Nem és karrier
Társadalmi nemek és etnicitás
Társadalmi nemek a médiában
Szexuális kisebbségek
Globális perspektívák a társadalmi nemek tudományában
Utoljára szerkesztette: devlking, 2017.03.09. 22:45:50 -
A nevén kívül tudsz bármit a tananyagról?:) -
ha valaki mesékről akar tanulni (aka "gender"), annak ott a bölcsészkar. ha mesékről tanulni, és lenézően ordítozni is hozzá a társaira, arra ott a teológia. egyszerűen nem értem ennek a szaknak a létjogosultságát. -
Szerintem bármelyik cégnél, így a 21. században már illene elfogadni, hogy a nők legalább annyira - de valószínűleg jobban - alkalmasak vezetői pozíciók elvégzésére mint (ostobább) férfi társaik, akik csak a patriarchális társadalom elnyomása hatására töltenek még be ilyen helyeken állásokat.
Friss diplomást pedig valahogy így kell elképzelni:
Utoljára szerkesztette: RaidenHUN, 2017.03.09. 21:41:41 -
Neocortex #356318 -
és aki elvégzi, az hol helyezkedhet el vele? -
Szerintem igen - már ami a tárgyakat illeti - , viszont ami igazán vicces, hogy a "gender szak" tényleg indul az ELTE-n jövőre. -
Kíváncsi lennék kurucinfo olvasóknak leesett-e, hogy csak vicc :) -
ELTE Gender szak, jövőre indul, gyertek ti is :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Hát. Azok után, hogy a wiki leaksen keresztűl kitudódott, hogy a CIA az okos tv-et illetve a mobilokat megfigyelő eszköznek használta, használja, ez egyáltalán nem holmi képzelgés. Simán feltörhették ezt is. -
lőttek az álcának, abort mission!
https://streamable.com/38l6e -
NEEEEEEEEEE XD
-
toza #356310 nagyon erdekes ,ha mas nem is ,mert extrem lo badzsettel tolnak mindent mindig.es allandoan szetverik a sajat hazukat.. szoval vagany az biztos..
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.03.08. 20:47:57 -
Jelenleg még nem sikerült eldöntenem, hogy ez nagyon szar vagy nagyon jó XD
De azért szétröhögtem az agyam rajta. -
toza #356308 -
-
-
toza #356305 meg egy gazdag csavo..
-
toza #356304 vvooovv. 5 napja van kint! kul
boldog nonapot!
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.03.08. 17:57:17 -
Idiotak 
Bar Hegyvidek, tele van rongyrazo ribivel, talan komoly orgiat csapnak ezen alkalombol;D -
-
-
-
toza #356299 de -
-
-
-
Cziras #356295 Dehogyis :) Semmilyen pénzt nem kapok, és nem is kaptam. Sem zenei mixek után sem ezután, akkor sem ha 1-2 mixet én szerkesztek meg, hiszen a szerzői jogok stb stb nem az enyémek. :) Semmit nem keresek, csak szórakozás néha néha feltöltök valamit amire gondolom hogy szükség van. :) -
-
Es dol mar a penz a Youtube-tol? :) -
Cziras #356292 Hofi Géza emlékére és tiszteletére
Sziasztok :) Akit esetleg érdekel csináltam Hofi Géza emlékére és tiszteletére egy yutube csatornát. -
-
micsoda mozdulatok :D
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -

Érdekes. Brutál tele lehetnek halakkal ezek a tavak, ha csak így zubognak felfele. Ráadásul még hibernálódva is vannak. Nem is mozognak.
-
OFF
A kérdés jó, pontosan nem tudom,de egy orosz srác írt valamit arról, hogy felkeverik az iszapot és akkor maguktól jönnek fel, csak szedni kell.
Ez az elő videó inkább csak lék halászat lehet
Ezek már jobban hasonlítanak arra amit keresünk/sek
Vége felé lassan meglesz Jakutok csinálják (legalábbis ő nevük szerepel a legtöbbet)
A legrégebbi hagyományos halászati jakutokkal - kuyuur.
Valami "куйуур" (kujuur) néven fut a dolog amúgy.
----------------------------------------------------
ON
Utoljára szerkesztette: ximix, 2017.03.06. 22:31:02 -
Halásznak befagyott tavon léken. Ugye a halak meg jöttek volna a levegőre, mert látták ott jobban besüt a nap, szerencsétlenségükre nem levegőt kaptak, hanem hálót. -
5:26-nál mi a fenét csinálnak? -
Ezzel a húrral autót lehetne vontatni! :D