Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
I should go...
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
szornyen kemeny es veszejes munka ez.. a jaccas.. csak ovatossan mindenki!!!
azert a millimosok elet sem veszejtelen .. csak ovatosan kedves milliomosok..
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2016.02.23. 22:58:19
<#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2016.02.23. 22:53:00
Am. én is furcsáltam. Nincs összhangban (a vágás miatt?) a mozgás a videóval.
Kicsit túl van árazva. <#wow1>#wow1>
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2016.02.23. 21:03:56
Utoljára szerkesztette: Frequency, 2016.02.23. 21:04:47
csak wii-s fps eknel van csak mozgo celkereszt egyebkent is..meg telefonon-tableten.
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.02.23. 20:43:57
Utoljára szerkesztette: N1ggA, 2016.02.23. 20:29:54
Spread De Love!
kedves jezuska...
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.02.23. 20:02:28

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"Kedves szomszed, a kutyad ezt a haz elott felejtette" ;) (+ "itt egy zacsi legkozelebbre")
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Per Aspera Ad Inferi.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"