Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ಠ_ಠ
Egyébként abban rohadt jó LN figurája szerintem.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Viszont ezért a szerepéért én sem adtam volna Oscart.
GOOBY, pls
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Rohadtul unom már én is, nem tudom miért lett ez ekkora hype...
Volt már pár Oscar kiosztva 80 év alatt másoknak is...
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.02.28. 19:07:08
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.02.28. 15:12:46
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
azt hittem ez a poen az egeszben, h a telefon tulajdonosa mijen huje..
mivel keszites pillanataban egybol tolti fel es kesz. 😄
white parti??..
vajt pipo bilajk...

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.02.28. 13:51:05
mert megszaltak az orszagot azer..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.02.28. 13:46:24
link, ha nem jelenne meg
FalseHeLL
Nem küldözgetek csajoknak hirtelen ijesztgetős képeket :]
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.02.28. 13:01:51
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.02.28. 10:37:01
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.
probald ezt helyette..
https://www.youtube.com/watch?v=VlvzDki-cAs
Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.02.27. 19:42:04

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!