Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hude ugyes.. ki a faszt erdekel!?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
egyebkent is..
stb
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.11.26. 14:01:07

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Vagy vannak olyan kiadásai ezeknek, hogy a különbözö efektek és a szöveg külön layeren van és kikapcsolhatóak?
Vagy hogy megy ez, hogy a szöveget eltüntetem a zenéről vagy csak épp azt tartom meg?
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2016.11.25. 16:25:23
idiota allat 😄
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.11.25. 16:13:49

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
vannak érdekességek AVICII & RICK ASTLEY,,,,,, Coldplay vs. Bon Jovi <#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: ximix, 2016.11.25. 13:05:01
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/