Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco
Na és az Vótemá, hogy a motoros videjó az fék?

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

egyebkent huje volt a motoros mert nemlobogtatta egybol a tarcat..csak rahuzodott a autora..

csak masodszor mutatta a tarca..

szoval nincs ember aki nem ezt reagalta volna elsore..
Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

SötétBarom
Ha valaki bemutatna miközben próbálom visszaadni az elvesztett tárcáját lehet az arcát is összetörném a köcsögnek.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Így van. A közút csak az autósoké, mindenki takarodjon a kurva anyjába és vegye tudomásul, hogy "átdöccennek" rajta.

Calver
mert a motorosok nagy általánosságban gigantikus seggfejek, akik úgy érzik nonstop, hogy bizonygatniuk kell mekkora alfahímek.

volt szerencsém élőben végignézni pár hónapja, amint egy motoros hős elkezd ordítozni egy autóssal valami vélt vagy valós sértés miatt, majd amikor az autós elküldi a jó kurva anyjába (fordítás: valószínűleg megkéri, hogy hagyja békén), letöri a kocsi visszapillantóját, majd hősiességét megmutatandó, minimum 3 másik ember életét kockáztatva elhajt, át a piroson, be egyenesen a forgalom közepébe, Szeged egyik legforgalmasabb körútján. sajnos senki nem döccent át rajta, és az autós is volt olyan balga, hogy összeszedte a tükröt mielőtt utána eredt.

motoros logika: mutassuk meg mekkora kemény és bátor csávók vagyunk, okozzunk több tízezres kárt, majd fülünk-farkunk behúzva hajtsunk el a faszba.

"The trees move. Do you not see it?"

mert motoros..motorosok mas kod szerint elnek...=bunkok..

(ahogy bicosok ,gyalogosok,babkocsisok,kaminyonosok,autosok is..mindig az amelyiket nem te vezeted..)
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.12.02. 08:21:08
Mr_no_NaMe
azt láttam. de ettől miért érzi úgy a motoros hogy összetörögetheti más telefonját? <#nemtudom>
Alien69
Nézd meg. Az autós bunkó volt, és valszeg be volt szíva. Kihajtott a motoros elé, majd mutogatott a középső újjával, mert ugye azt hitte, verseny van, és nyerni fog. Csak akkor juhászkodott meg, amikor megpillantotta a tárcáját. Kész csoda, hogy a telója nem csúszott le addig. Valszeg nem samsung egde volt. <#vigyor1>

Mr_no_NaMe
én nyolc éfe és ety hete, apukám pedig ismerte a Borneói Fahéj Tanya intézőjét is, tehát én nyertem. <#idiota>

Amúgy nem tudom mi készteti arra a gopró mániában szenvedő motorost, hogy dobálja más tulajdonát lefelé a földre.
RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ximix
OFF
Ha nem fontos a yt akkor link
RelakS
Az utolsó "film" minden másodperce arany XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

repvez
OFF

Ez a rész fenn van valahol a yton magyarul is ? vagy az elötte rész amikor bejelentkeznek a szállodába?
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

<#eljen><#smile>
ximix
OFF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy kis kitérő.
Vlogereket nézve belefutottam egy "kis" magyar csoportba, melynek tagja Viktória is, aki később a
Special Effects Media-nál helyezkedett el, majd lett a magyar hangja a GoSnap-nek

Röviden, tömören vlogereket vonnak be a "reklám iparba", az már a vlogeren múlik, hogy ezt amolyan átverősen csinálja vagy felvállalja.
Az átverős pl: mit ez a turmix telefon, vagy amikor a vloger jól láthatóan mindig kirak egy pepsis üveget az asztalra mert azt szereti, közben meg nem csak fizetnek érte.
Ezzel az a baj, hogy a sok tini meg teljesen bedől az ilyen dolgoknak, és bele betegszenek ha nekik nincs olyanjuk vagy nem azt csinálhatják....ez szerintem nem erkölcsös.
A másik a felvállalós ők vannak kevesebben, aki elmondja, hogy ez egy szponzorált, reklámozott dolog és ő neki is teszik az a termék valamiért bla-bla, ez mondhatni rendben van.
SzirmosSzisza

Tikal
<#eljen>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Carlos
kemény vagy csoki.

Þór vígi þessi rúnar

Roger6
Én még a pénzét is szétszórtam volna. 😊 Mer amúgy 8 éve boxolok ám, szóval simán. <#zavart2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza

Pluskast
Egy agyrák éhen halna bennük...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

hsz ban irjak h mondja a srac(?) h clone telefon... meg h termek reklam csak(turmix ,hajzsele ?)

szoval nagy kamu es reklam..BAN..
Nyers forditásban: "Sziasztok, buzi vagyok".
CSOCSO
az mit jelent, hogy sziasztok srakok?
Jim Morrison
:/
Erre ott a will it blend

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

★★★★★

BenedekFeco

BenedekFeco

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

lac coo
Besenyo Pista ba azon videojat, mikor Margittal vilagkoruli utra mennek amit kolbaszvegen nyertek...tudja valaki linkelni ? 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

SzirmosSzisza

Vigyázat! A Terminátor közlekedik!

SzirmosSzisza

Dunaszerdahely(Szlovákia)

★★★★★

BenedekFeco

BenedekFeco

SzirmosSzisza