Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mindegy, hogy közülük ki találta el a fakabátot, az lehet, hogy kap valami felfüggesztettet is, de a többiek csak pénzbüntetést kéne kapniuk, ha bűnösnek találják. Egy jogállamban.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
https://itcafe.hu/tema/politika/friss.html
★★★★★
Ezt láttátok? Lehet, hogy a jútyub karrier most 1-2 évig szünetelni fog :ASD

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
sehol se találom 😄
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2017.04.09. 21:27:01

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Ha volt már akkor bocs! Én most kezdtem el nézni ezt a sorozatot, nagyon jó!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Jézus nevében
Jézus, Jézus, Jézus, Jézus, Jézus,
nézd milyen erő van benne...
😄DDD
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
★★★★★
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.04.07. 19:44:03
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ˈanɪmeɪ,ˈanɪmə/
noun
noun: anime
a style of Japanese film and television animation, typically aimed at adults as well as children.
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.04.07. 17:35:30

Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.04.07. 17:02:17
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Van itt tehetség, kérem!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.04.06. 08:48:41