Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLaci
Ez a CNN adása. Nem arról szól a riport, hogy megtámadták É-Koreát, hanem hogy úton van oda egy anyahajó és annak kísérete. (Ezt eddig is lehetett tudni.)

A FB így fordít:

Live
2°-os amerikai flotta megy a harc.
Úti cél: Észak-Korea.

A felkészülés a nagy háború kezdődött

Pontosabban:
A felkészülés a nagy háborúra elkezdődött
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2017.04.17. 22:27:52

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Frequency
Amerika támadja Észak-Kóreát O.o
Élő videó

Szabi
//www.youtube.com/embed/QKpjU-BTjnM

"Nulla tenaci invia est via"

Ja multkor én is így álltam mivel eltolódott a sor és így adta ki a következő.
Amúgy amellett hogy a jobboldali jeep ugyanúgy szabálytalanul mint a mercedeses, nyugodtan el lehet szállíttatni.
mcmoha
//www.youtube.com/embed/SHuO28yBel8

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Nagyon köszönöm!
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Dzsini
Tyurgen Kam a neve nyugati írásmóddal, a weboldalán link van egy albumra Тропой медведя címmel (Medveösvény), és egy Itunes link. De ezekkel az adatokkal már lehet, hogy meg lehet máshol is találni.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.04.17. 08:53:13

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Van valami kiadott albuma? Meg lehet valamilyen úton-módon szerezni amit művel?
Frequency
//www.youtube.com/embed/f1WZSiNceoE

Dzsini
Csapjunk hozzá egy kis torokéneklést, és mehet a megasztárba:
//www.youtube.com/embed/efGOx5I5J-o

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ez ekivel adná goa partin
Frequency
Újra kell értelmeznem a dorombot,mint hangszert:
//www.youtube.com/embed/oI18Z1CzWmI

BenedekFeco
//www.youtube.com/embed/NlIhH9OdZeA

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

bakkerman
aztakurva

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ReszegKoldus
//www.youtube.com/embed/uKpTThH4cbw

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco
Felvétel a MOAB bevetéséről. 18+!!!

BenedekFeco
//www.youtube.com/embed/QEphj3CBGlw

Athletic  Bilbo
<#alien><#alien>

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

BenedekFeco

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BenedekFeco

Mr_no_NaMe
gondolom csak az nem pukkant ekkorát :D
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

felrobbant :D
így?

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

BenedekFeco

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Korábbi ügye kapcsán nem kapott börtönt, de volt egy ügye korábbról, azért bonyolultabb az újabb ügye.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.04.13. 16:25:09

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

2:14 //www.youtube.com/embed/FlRAZgsf6Qs
RatBaG
//www.youtube.com/embed/wdepf8H4Lgc

Per Aspera Ad Inferi.

A "baszdmeg" és "gyökér" szavak kihagyhatatlanul szükségesek! Ezt a visszaoltást sem maguktól találták ki :(
//www.youtube.com/embed/UqtgGaQPoc0
SzirmosSzisza
:D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

//www.youtube.com/embed/2fpok24QaAU
Mr_no_NaMe
Ez nem politika, ez egy ripacs vergődése :D Tiszta vicc az egész.

Pluskast
#356666: igen, dobott palackot csak én úgy hallottam hogy az a palack fel is robbant, ráadásul közvetlenül egy rendőr mellett aki meg is sérült.

SzirmosSzisza

BenedekFeco

mcmoha
//www.youtube.com/embed/1Y8HdeHtOJs

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dzsini

Fura Alak
3 dobálóról tudok, eltaláltak egy rendőrt is. Meg a Sándor Palota műemlék.
Nem mindegy, hogy közülük ki találta el a fakabátot, az lehet, hogy kap valami felfüggesztettet is, de a többiek csak pénzbüntetést kéne kapniuk, ha bűnösnek találják. Egy jogállamban.

Pluskast
Kötve hiszem. Még pár nap és kiengedik. Egy festékes flakon eldobásáért nem jár 2 év.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Fura Alak
Soviet Update <#wow1>

SzirmosSzisza
//www.youtube.com/embed/7Dffx2UPgYI

Én posztoltam, mert az viccesre sikerült, de a politikai vélemény kifejtése itt nem engedett. Viszont a lapcsalád másik fórumán (it café) van politikai topik, sok sikert:
https://itcafe.hu/tema/politika/friss.html

★★★★★

Mr_no_NaMe
Pár napja volt ide posztolva a gulyás jútyúb csatornájáról videó :D

Ezt láttátok? Lehet, hogy a jútyub karrier most 1-2 évig szünetelni fog :ASD
BenedekFeco