Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
haha, ki az a ti? 😄
Trump egy ostoba ember, már azelőtt is az volt, hogy elnök lett volna, és én rendkivűl viccesnek találom szinte minden megnyilvánulását, ha ez neked nem tetszik akkor görgess tovább.

Nem értem, hogy mégis min háborodsz fel, mikor itt egyedül te vagy az aki behozta a politikát, se én se más egy szóval nem hoztam fel, te jöttél rögtön a libsizéssel, meg a ti vagytok stb.. szánalmas a vergődésed 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tetsuo
Az új generáció?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
A legtöbben azért, mert nem hiszik el, hogy változtathatnak. Egyszerűen reménytelennek gondolják a helyzetüket.

RaidenHUN
Tetsuo
Sajnos ez nem vicces, hanem a szomorú valóság.

Tetsuo
Vagy az EU Parlament elnöke vagy a német szociáldemkratáké... :-)
Ezek mind bábok.

RaidenHUN
Tetsuo
<#eljen>

Tetsuo
Na persze. Én nem rakhattam be politikusokról (tényleg) vicces képeket, valaki meg azt csinál, amit akar...
Ez aztán a korrekt moderálás! :-S

RaidenHUN
:Amúgy csak flame keltést szerettem volna tényleg <#rolleyes> ... reméltem lesz valaki elég hülye, hogy ráharap.:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Sippie
Egy képpel hogyan lehet nyafogni?
Ki mondta, hogy válaszoljál a képekre? Ennek a topiknak nem az a célja, hogy mindenki reagáljon minden képre, akkor 100x ennyi hsz lenne. Benézel, ha tetszik a kép/videó akkor röhögsz, ha nem tovább görgetsz, ahogy anno ki is volt írva fejlécbe.
Csak Baliboy valamiért úgy érezte, hogy ő egy akkora ember, hogy megmondhatja másnak mit rakhat be és mit nem. Ez már szándékos vitakeltés. Ha a Trumpos témák elférnek itt, akkor szerintem az is.
Az utolsó kérdésed nem értem miért nekem címezted...
morcosqtya
SzirmosSzisza #357256
PLaci #357257
Köszi, így már értem.
Szegény elnökemberei. 😊)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

CSOCSO
Mert aki a kepet betette az nem nyafog? Azert nem valaszolok az ilyen kepekre mert nem vagyok kivancsi a nyafogasara. Aki beszolt meg semmi kulonoset nem mondott. Nem anyazott, nem hivott senkit semminek, nem szemelyeskedett.
Ezenkivul; lehet en vagyok buta de mi koze a politikahoz a rasszistaknak? Tehat a liberalisok nem lehetnek rasszistak meg szexistak?
PLaci
Este felrakott a twitterre egy tweet -et, ami evvel a halandzsával végződött, majd nem lett törölve kb. 6 órán keresztül.
Főleg azért röhögtek rajta, mert úgy tűnik senkinek nem volt mersze a pojácát felkelteni, hogy törölje.
Természetesen az egész elkezdett mutálódni, és pl. azon veszekedtek egyesek, hogy hogy kell kiejteni, meg hasonlók.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

SzirmosSzisza
"(n.) When you want to say "coverage" but your hands are too small to hit all the letters on your keyboard."

Amúgy ja, az ért lett meme, mert Ő írta

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

morcosqtya
Én továbbra sem értem mi ez a covfefe.
Tudom a Trump tweetelte, de mi a ferde f@szt jelent?

Mitől lett ilyen vicces / meme?

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

SzirmosSzisza
Ez mondjuk jogos, mi sem fogunk meggyőzni, hogy egy kétszínű bohócot istenítesz, te se minket, hogy a nyugati társadalom összes vezetője kétszínű hazug senkiházi, kár ide behozni a politikát, bár én azt még mindig tartom, hogy a Trumpos videók "párttól" függetlenül viccesek, de ha ennyire zavar titeket akkor nem linkelek többet ilyen vidiót.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mr_no_NaMe
Ezt a covfefézést is csak ti tudjátok nyomatni, más kapaszkodó nincsen.

Amúgy kár volt megszólalnom, mert ahol libsiattak van, ott feltűnik a narancs, sárga zöld pontos user meg a Cat 02..aki sztem egy és ugyan az a reg, vagy testvérek vagytok, vagy klónok, vagy nem tudom...de olyan érdekes, hogy ti mindig úgy megmondjátok a frankót és mindig ti politizáltok és provokáltok...ajánlom nektek a #357232-s kommentet, tűnődjetek el rajta.
Tikal
amúgy meg covfefe 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SzirmosSzisza
Attól még, hogy elnök lehet ostoba, így hihetőbben szólítja meg a célközönségét <#nezze>

De azt szerintem mindenképp ki lehet jelenteni, hogy, ha Hillary nyer akkor nincs ennyi vicces béka meg képregény 😄

Tikal
te is a barátja vagy? 😄

Frequency
Inkább Macron,aki agyon vissza szívatta a bohócot 😊

Mr_no_NaMe
takarodj már innen 😄
Mr_no_NaMe
Biztos ostoba ember ha egy ilyen nagyképű, királyt játszó karakterrel az USA elnökévé tudott válni..amúgy messze a legszimpatikusabb ember aki mostanában "trónra" lépett...a sok kétszínű patkányt inkább hagyjuk akik semmi mást nem csinálnak csak hazudnak és hülyeségeket beszélnek lásd: Hillary, Junker, Merkel stb...ezek szerintem ezerszer rosszabbak és kártékonyabbak mint Trump.
BenedekFeco

Tikal
"bitch who don't know bout Pangea"
😄

BenedekFeco

Szabi
zseniális 😄

Where is my bag?
Oh, that leather one next to the trash?
That's the one right? Made out of cow, I think?
So you don't eat the meat, you just be wearing the shit
I'm not listening dude
That's barbaric as shit

"Nulla tenaci invia est via"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BaliBoy
Ezt ne nekem írd, hanem aki politikai jellegű képeket posztol!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Sippie
"- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk."
BaliBoy
"- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz."

Sippie
"Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj."
SzirmosSzisza

BaliBoy
A lehető legtávolabb állsz a valóságtól. De ami faszság az faszság
Aki általánosít, az ugyan olyan mély szegény agyilag mint a vér liberálisok.
Utoljára szerkesztette: BaliBoy, 2017.06.10. 10:06:47

bakkerman
<#eljen>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

<#eljen>
0Fritz
BaliBoy
Elég lesz ezekből szarságokból. Menjél a kurucinfóra ezekkel.

★★★★★

RaidenHUN
Aquir
na ez az igazi handbrake

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

BenedekFeco

BenedekFeco

Bezzeg régen minden jobb vót <#szomoru1>

Utoljára szerkesztette: BladeW, 2017.06.09. 20:31:56