Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trump egy ostoba ember, már azelőtt is az volt, hogy elnök lett volna, és én rendkivűl viccesnek találom szinte minden megnyilvánulását, ha ez neked nem tetszik akkor görgess tovább.
Nem értem, hogy mégis min háborodsz fel, mikor itt egyedül te vagy az aki behozta a politikát, se én se más egy szóval nem hoztam fel, te jöttél rögtön a libsizéssel, meg a ti vagytok stb.. szánalmas a vergődésed 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ezek mind bábok.
Ez aztán a korrekt moderálás! :-S
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Ki mondta, hogy válaszoljál a képekre? Ennek a topiknak nem az a célja, hogy mindenki reagáljon minden képre, akkor 100x ennyi hsz lenne. Benézel, ha tetszik a kép/videó akkor röhögsz, ha nem tovább görgetsz, ahogy anno ki is volt írva fejlécbe.
Csak Baliboy valamiért úgy érezte, hogy ő egy akkora ember, hogy megmondhatja másnak mit rakhat be és mit nem. Ez már szándékos vitakeltés. Ha a Trumpos témák elférnek itt, akkor szerintem az is.
Az utolsó kérdésed nem értem miért nekem címezted...
PLaci #357257
Köszi, így már értem.
Szegény elnökemberei. 😊)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ezenkivul; lehet en vagyok buta de mi koze a politikahoz a rasszistaknak? Tehat a liberalisok nem lehetnek rasszistak meg szexistak?
Főleg azért röhögtek rajta, mert úgy tűnik senkinek nem volt mersze a pojácát felkelteni, hogy törölje.
Természetesen az egész elkezdett mutálódni, és pl. azon veszekedtek egyesek, hogy hogy kell kiejteni, meg hasonlók.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Amúgy ja, az ért lett meme, mert Ő írta
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Tudom a Trump tweetelte, de mi a ferde f@szt jelent?
Mitől lett ilyen vicces / meme?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amúgy kár volt megszólalnom, mert ahol libsiattak van, ott feltűnik a narancs, sárga zöld pontos user meg a Cat 02..aki sztem egy és ugyan az a reg, vagy testvérek vagytok, vagy klónok, vagy nem tudom...de olyan érdekes, hogy ti mindig úgy megmondjátok a frankót és mindig ti politizáltok és provokáltok...ajánlom nektek a #357232-s kommentet, tűnődjetek el rajta.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De azt szerintem mindenképp ki lehet jelenteni, hogy, ha Hillary nyer akkor nincs ennyi vicces béka meg képregény 😄

😄

Oh, that leather one next to the trash?
That's the one right? Made out of cow, I think?
So you don't eat the meat, you just be wearing the shit
I'm not listening dude
That's barbaric as shit
"Nulla tenaci invia est via"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Aki általánosít, az ugyan olyan mély szegény agyilag mint a vér liberálisok.
Utoljára szerkesztette: BaliBoy, 2017.06.10. 10:06:47
★★★★★
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Utoljára szerkesztette: BladeW, 2017.06.09. 20:31:56