Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"who build the ocean.."??!
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.06.13. 12:27:41
ez az úgynevezett éber szedáció
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.06.12. 22:58:43
mindezt anyuka mosolyogva nezi balrol.
szoval mi a jatek tobbi eleme v szabalyai?! par valasztas?! termekenysegi tanc?!
viccesek ezeka szlavok...
weird looking kitchen
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.06.12. 20:40:46
★★★★★
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.06.12. 17:34:07
Vicces, hogy Afrikában éheznek, amikor Amcsiban arra költenek évente sok milliót, hogy pl olyan termékeket állítsanak elő ami nem engedi megemészteni az élelmet ha megeszed, így annó totál feleslegesen viszed be a rengeteg kaját, de nem szívódik fel. Faxa, mert nem egyszerűbb nem zabálni egész nap.
Edit: Afrikában úgy fest mégse éheznek. Sorry
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: RaidenHUN, 2017.06.12. 17:16:35
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
"A hold valóban kisebb a földnél, viszont távolabb is van"
nyilvan szulok baaznak el mindent ilyen esetekben..
srac viszont 42..meguszta...
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.06.12. 11:51:00
Szerintem is gáz hősnek beállítani, ugyanis csak a saját érdeke hogy egészséges legyen. De az emberek ilyenek. Imádnak rajongani valamiért. Amúgy ez akár még jó is lehet. Ha több hasonló ember látja hogy sikerülhet neki (akár segítséggel) már elért valamit azon kívül hogy nem hal meg 40 évesen.
vicces h nem kepesek maguktol lefogyni..foleg h minek hizott igy meg,meg ha szorongasos beteg is szegeny..
utanna meg mindenki hosnek nezi,h (mindenfele mesterseges beavatkozasokkal-nem is onerobol)
ledobott par kilot... 😞

Utoljára szerkesztette: toza, 2017.06.12. 11:10:42
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Utoljára szerkesztette: Neocortex, 2017.06.11. 13:20:37

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ha továbbra is nyomod a hülyeséget, akkor hívhatsz egy moderátort aki szépen átnézi miről is beszélsz meg mivel vádaskodsz covfefe
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.06.11. 10:17:24
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szerintem te tipikusan olyan fazon lehetsz aki képes egy hónapban 1 hetet lent sátorozni a határkerítésnél valami táblával, hogy engedjék be szegény migriket. Pont ilyen "civil aktivistának" tudlak elképzelni, azt meg végképp sajnálom, hogy egy magadfajtának joga van még a véleménynyilvánításhoz...
Trump egy ostoba ember, már azelőtt is az volt, hogy elnök lett volna, és én rendkivűl viccesnek találom szinte minden megnyilvánulását, ha ez neked nem tetszik akkor görgess tovább.
Nem értem, hogy mégis min háborodsz fel, mikor itt egyedül te vagy az aki behozta a politikát, se én se más egy szóval nem hoztam fel, te jöttél rögtön a libsizéssel, meg a ti vagytok stb.. szánalmas a vergődésed 😊
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ezek mind bábok.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8