Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

teljesen mindegy... a kerdes marad...

"who build the ocean.."??!
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.06.13. 12:27:41
Caliph
ígen,valóban így működik,lehet szabályozni az oxigén és n2o arányát,és légzőmaszkon keresztül kapoja a páciens
ez az úgynevezett éber szedáció

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Jani Hun
uuuuuj de régi, el is felejtettem már, egyik kedvencem 😄:

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

morcosqtya
Elvileg Novocaint, de attól nem hiszem, hogy így lehet repülni... 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

BaliBoy
De most komolyan. Amerikában mi f@szt adnak be a fogászaton érzéstelenítő gyanánt?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

RaidenHUN
adja

Utoljára szerkesztette: toza, 2017.06.12. 22:58:43
begyakorlolt tanci tanci aztan srac lerantja harisnyajukat,amit aztan oda dobnak vkinek vmiert..

mindezt anyuka mosolyogva nezi balrol.

szoval mi a jatek tobbi eleme v szabalyai?! par valasztas?! termekenysegi tanc?!

viccesek ezeka szlavok...

weird looking kitchen

Utoljára szerkesztette: toza, 2017.06.12. 20:40:46
Orosz nőkön 2 vagy több bugyi van?<#fejvakaras>

★★★★★

Oda azért én is visszatekertem kétszer. 😄
bakkerman
szerintem az csak spontán jött a 32. kör stolichnaya után

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

mi aza nagyszeru orosz jatek 4:27 nal?!
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.06.12. 17:34:07
De így több kaját és gyógyszereket is el lehet adni win-win
RaidenHUN
+1
Vicces, hogy Afrikában éheznek, amikor Amcsiban arra költenek évente sok milliót, hogy pl olyan termékeket állítsanak elő ami nem engedi megemészteni az élelmet ha megeszed, így annó totál feleslegesen viszed be a rengeteg kaját, de nem szívódik fel. Faxa, mert nem egyszerűbb nem zabálni egész nap.

Edit: Afrikában úgy fest mégse éheznek. Sorry
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: RaidenHUN, 2017.06.12. 17:16:35
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Caliph
nagyon kúl kis game,egyszerű a gameplay,de órákig el lehet dagonyázni benne 😊

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

zorrobomber

Voltan
01:56-tól a Kraz 😮 Aztamindenit

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

FalseHeLL
Az o szulei folyamat abuseoltak mikor kicsi volt, szal ebben az esetben igen. Meg O folyamat leadott felvett egy csomo kilot.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Sziasztok, szép hetet!😊
"A hold valóban kisebb a földnél, viszont távolabb is van"
ugyes vagy...

nyilvan szulok baaznak el mindent ilyen esetekben..

srac viszont 42..meguszta...

Utoljára szerkesztette: toza, 2017.06.12. 11:51:00
Én nem így látom. Én 90 kilót fogytam le 10 éve. Most vagyok 92. Azóta tartom a súlyom. Most egy átlag ember vagyok az utcán. Előtte egy nevetség tárgya voltam akire mindenki mutogatott. Kibaszott nyomasztó úgy élni. Igaz én nem roadshow-ztam tele a médiát és sem a internetet, de akármikor látok egy ilyet, csak bízom benne, hogy sikerül neki akár így akár úgy.

Szerintem is gáz hősnek beállítani, ugyanis csak a saját érdeke hogy egészséges legyen. De az emberek ilyenek. Imádnak rajongani valamiért. Amúgy ez akár még jó is lehet. Ha több hasonló ember látja hogy sikerülhet neki (akár segítséggel) már elért valamit azon kívül hogy nem hal meg 40 évesen.

majd kitagul megint...

vicces h nem kepesek maguktol lefogyni..foleg h minek hizott igy meg,meg ha szorongasos beteg is szegeny..

utanna meg mindenki hosnek nezi,h (mindenfele mesterseges beavatkozasokkal-nem is onerobol)
ledobott par kilot... 😞

Utoljára szerkesztette: toza, 2017.06.12. 11:10:42
FalseHeLL
Most lesz majd mutete ahol kiveszik a gyomranak nagy reszet.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

RaidenHUN
Perspective
Palinko
Ez jó ötlet, de ha ütközni fog akkor a légzsák majd bemutatja a shotgun hatást 😄 Különösen azzal a hegyessel lesz érdekes fél kilencnél 😄
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Wut? 😄
246.301

fogyozik...

felesege...:
Bokafix2
Ez hány kiló?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Utoljára szerkesztette: Neocortex, 2017.06.11. 13:20:37
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

SzirmosSzisza
Ti vergődtök már tegnap óta ezen, én elengedtem és várom a napi ork összehasonlításokat 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BenedekFeco

BenedekFeco

Tikal
Ember, neked üldözési mániád van, én nem kommenteltem semmi sehol semmilyen politikai töltettel, egyetlen reakciom volt, amiben azt mondtam, hogy Trump egy ostoba ember, egy szó nem esett politikáról, üldözési mániád van, szóval most már jó lenne ha alátámasztanád amit mondasz, mert ez csak hazugság és feszkó keltés, pontosan az ami ellen itt ágálsz. A személyeskedést meg be lehet fejezni, mert a véleménynyilvánításhoz még a magamfajtának is joga van, nem csak a magadfajtáknak 😊

Ha továbbra is nyomod a hülyeséget, akkor hívhatsz egy moderátort aki szépen átnézi miről is beszélsz meg mivel vádaskodsz covfefe
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.06.11. 10:17:24

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mr_no_NaMe
Figyelj, nekem csak azzal van bajom, hogy akár mikor ha csak 2% politikai utalás van valamilyen posztban, akkor jössz te, és cat haverod aztán folyamatosan elkezdtek vergődni a témán, és provokáljátok a feszkót a libsi szövegeitekkel (ezt ne merd letagadni, mert már 3 vagy 4. alkalommal figyeltem meg, és több másik tagnak is szúrtátok a szemét a provokatív hülyeségeitekkel).

Szerintem te tipikusan olyan fazon lehetsz aki képes egy hónapban 1 hetet lent sátorozni a határkerítésnél valami táblával, hogy engedjék be szegény migriket. Pont ilyen "civil aktivistának" tudlak elképzelni, azt meg végképp sajnálom, hogy egy magadfajtának joga van még a véleménynyilvánításhoz...
Tikal

Tikal
haha, ki az a ti? 😄
Trump egy ostoba ember, már azelőtt is az volt, hogy elnök lett volna, és én rendkivűl viccesnek találom szinte minden megnyilvánulását, ha ez neked nem tetszik akkor görgess tovább.

Nem értem, hogy mégis min háborodsz fel, mikor itt egyedül te vagy az aki behozta a politikát, se én se más egy szóval nem hoztam fel, te jöttél rögtön a libsizéssel, meg a ti vagytok stb.. szánalmas a vergődésed 😊

Tetsuo
Az új generáció?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
A legtöbben azért, mert nem hiszik el, hogy változtathatnak. Egyszerűen reménytelennek gondolják a helyzetüket.

RaidenHUN
Tetsuo
Sajnos ez nem vicces, hanem a szomorú valóság.

Tetsuo
Vagy az EU Parlament elnöke vagy a német szociáldemkratáké... :-)
Ezek mind bábok.

RaidenHUN
Tetsuo
<#eljen>

Tetsuo
Na persze. Én nem rakhattam be politikusokról (tényleg) vicces képeket, valaki meg azt csinál, amit akar...
Ez aztán a korrekt moderálás! :-S