Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
★★★★★
Svetloslav Stoykov
★★★★★

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
torott kocsikat ilyenkor biztosito rendezi egyebkent?!

Utoljára szerkesztette: toza, 2017.06.22. 13:20:14
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.06.22. 13:07:43
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
majd kijelenteném, hogy én pedig a francia ágyban szeretnék aludni nem a vendégszobában.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

gamertag: kenobita
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
fogyo hold h mukodik?! fold takarja napot?! akkor miert latszik reggel a fogyo hold ha a nap is fent van egyebkent!?de most komolyan...?
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.06.21. 08:38:26
2. Ősemberek sem voltak
3. Semmi sem volt
4. A Föld lapos
5. Mindent a náza talált ki, és kamuzta be az embereknek
Ezt az öt alapszabályt kell tudni. Áldás!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Még videó is készült róla...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.