Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biomage
azt szokták nevezni tüskének ami tömény, például a pálinka.
Utoljára szerkesztette: biomage, 2017.06.27. 21:40:45

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Alexease
Jo lehet😊 <#idiota>
Katonasagnal ittam ilyen szarokat, meg arcszeszt is, de az mas vilag volt;D
SzirmosSzisza
Rakéta, kőműves actimel néven is fut, ilyesmi.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Alexease
De ha "nagymeleg", akkor csakis a klasszikus😊)
Alexease
Es mi az a "tuske"?!😊
Mr_no_NaMe
RTL megint alkotott ahogy nézem 😄
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RaidenHUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

wuuut?

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Palinko
Vicces, hogy próbálja úgy leírni, mintha valami katasztrófa közeli dolog lett volna 😄 Oké előzés közben tényleg vészhelyzetet okozhat egy ilyen hiba, de más helyzetet nem tudtam elképzelni.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

PhantomAss
Vannak érdekes részek, a szájharmonikázó tarantella pl. <#kuss>

GOOBY, pls

Japánban ezt mással szokták csinálni...

ximix
Jó napot!
Milyen klímájuk van ?
-Milyet szeretne?

Szia!
Innál valam..még egyet

Elvan a gyerek ha játszik.

Gyere már Béla, ne tökölj!
-Figyeld drágám, megoldom.

Arab macska lány 😊
SzirmosSzisza

FalseHeLL
<#idiota>

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

allock

#hhwnd

RatBaG
dafuq <#wilting>

Per Aspera Ad Inferi.

Mr_no_NaMe
ez hatalmas xD
morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Bokafix2
Néhány hónap múlva...

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Reckful felszedett egy HOOTERS-es csajt?
BenedekFeco

RaidenHUN
RaidenHUN
Tikal
ezt hogy sikerült összeraknod? 😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

mégvadabbdisznó
Mert ugye a World War Z nem faszság...

De szép bauxit, honnan van?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

mondjuk nem hiszem,hogy semmilyen kárt nemtudna okozni a Mouse az Abramsnek
Palinko
És az hogy egymás mögé álltak fel és nem egymás mellé? 😄
Szerintem hasonlót akkor láttam először mikor egy M1A2 vs 100 mouse, aztán nyert az Abrams 😄 Az hagyján hogy akkor is kifogyna felénél az Abrams ha minden célpontot 1 találattal lőne ki, de 100 Mouse csak megsértené már. Az igaz hogy 1:1-ben semmi esélye nem lenne a Mousenak mert nem tudja átütni a modern páncélost, de azért 100 csak csinálna már vele valamit, már csak a sorozatos becsapódástól is meg lehetne őrülni bent vagy nem is túl nagy szerencsével eltrafálnának valami optikai célzót vagy valamit ami lekorlátozná rendesen az Abramst. Persze ezek ilyenek, szórakozásnak jó, értelme nem sok van.
nyílván faszság ez oké 😛 ,de akkor miért nincs értelmesebben lemodellezve,hogy legyen is "értelme" 😄
Tikal
az egész epic battle egy faszság, nyilván, de vannak akiket ez szórakoztat. én se értem 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ez faszág, nem töltenek? az a 30-as tár 6-8 sec alatt kiürül, a fegyver pedig 8-10 újratöltés után használhatatlanná válik annyira felforrósodik, csak fejlövés üti ki a Zombit ami ugye nincs mindig, és ennyire csőben sem kéne jönnie a Zombiknak

a spártai vs jedi sem menne ilyen simán a jediknek
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.06.24. 12:25:24
ibrik
Joszif Visszarionovics Sztallone. <#vigyor>

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

SzirmosSzisza