Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Gondolom, a Gundel palacsintát akarták elkészíteni, nem sikerült. Szerencsére a palacsinta olyan, mint a pizza, (majdnem) mindent rá lehet pakolni, nem lesz az rossz. Én már ettem erős pistás palacsintát is, és az az igazság, hogy nem volt rémes élmény 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Frequency
Egy csomó jobb videó van a YT-n,amit külföldi videósok tettek fel...étteremben kajáltak,a gulyás,palacsinta,lángos,stb..mindegyiknek ízlett.Egyedül a túró rudi megosztó 😄

ezekben egy probléma van,hogy azok a moslékok amiket magyar kaja néven eléjük raktak egy kőbányai harmadosztályú resti szinvonalán sincsenek................

a gulyásleves az miafaxom volt by the way?
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.09.15. 10:07:20
Nálunk szokott még túrós palacsinta is lenni, meg kakaós de azt nem szeretem mert száraz. Lekváros a legjobb.
Tinman
Egyetértek.

A hagyományos magyar palacsinta az nem diós, hanem barack/szilva/eperlekváros, meg persze túrós. Nekem itt a nagymamák (R.I.P.) több 100 éves hagyomány alapján szokták anno készíteni, de diós palacsintát egyik sem készített soha.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem tudom miért nem egy sima lekváros palacsintát etettek velük. A csirkepaprikás még véletlenül sem olyan de a gulyásleves egy vicc, nem is néztem tovább. Ezek így ebben a formában nem magyar ételek, tálalni sem így kellett volna.
zorrobomber
Ha esznek is levest, inkább krémleveseket, határozottabban sűrűbb állaggal mint itthon. Amit soup néven rendeltem, az mindig inkább hasonlított főzelékre mint levesre. Amúgy egyszer egy macedón étteremben találtam Detroit mellett teljesen jó gulyáslevest.

BaliBoy
Csórikáimmal mit etettek Gulyás leves néven? 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

biomage
Mivel senki nem szúrta be 😊 ami meglepő, na minden jó nézést 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

cikasz
Hát ez hihetőbb mint az eredeti történet 😛

http://www.akciofigura.hu

ozimak
Alien69
Egyértelműen a jobb oldal, mivel ahhoz van monitor is. <#idiota>

FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

BaliBoy
Jó éjt! 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

izgalams lesz az uj "nagyszeru" dizajnal..

oltjak oket rendesen...

Utoljára szerkesztette: toza, 2017.09.14. 19:25:56
Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Alexease
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azert azt a not megneznem. Nem akarok rosszindulatu lenni, de valszeg ork volt😉 Azok szulnek ugy gyereket, ahogy mas szarik😄 Az elettarsa kozben mit csinalt?! Szotyi, sor es foci nezes?😊
norbre

sziasztok.. keresek egy képet/videót amit régebben láttam, tud valaki segíteni?

Arról szól, hogy egy réten le van ütve egy cölöp, amin keresztben egy hosszú fa van felfogatva.. a két végén egy-egy ember kapaszkodik és kvázi libikókáznak állva, felváltva elrúgva magukat a talajtól, miközben az egész szerkezetet forgatják is

köszi

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

RatBaG
kapaszkodó... <#falbav>

Per Aspera Ad Inferi.

morcosqtya
Mozgó dimenziók

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Synchronous

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

FalseHeLL

Utoljára szerkesztette: FalseHeLL, 2017.09.13. 20:06:55

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

pure art
BenedekFeco

RaidenHUN
Referencia
ez olyan, mint nálunk a fagyi, "följebb nyaljad"😄

Alexease
Ezeken ("tularazott" dolgok, legyen az telefon, notebook, auto, telefon, ruha, cipo stb.) nem erdemes kiakadni.

Sokan vannak, akiknek van penzuk boven (mindegy honnan), beloluk is ki kell szedni a lovet😊 Meg egy ilyen telefon ugy ahogy OK (azert van benne technika boven). Ami mar sirva rohogos, azok a taskak, cipok es egyeb irrealisan tularazott f*szsagok😄D
FalseHeLL
The iPhone X will be made available in 64GB and 256GB configurations, which will fetch £999 and £1,149 in the UK, respectively. Pricing in the US starts at $999.

Gratulalok annak aki kifizeti.

FalseHeLL

topkek
Dzsini
az édes-sós meg oké...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco
Nem lesz itt flém. Minden normális autós tudja, hogy igazad van :-) <#banplz>

BenedekFeco

bakkerman
ha jól látom az egy 147-es,na egy olyannal max autómentővel mögöttem mernék elindulni <#idiota>
autós flém on

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Frequency
Profi munka!

tommygear
<#wow1><#wow1>
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.