379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • cenobite
    Az is igaz. :) Reggel még gyorsan indulás előtt tv-zek vagy 5 másodpercet.
  • morcosqtya
    Nem mindenki tévézik sokat. :)
  • cenobite
    Gyűrűk Ura maratonhoz ideális.

Soha nem fogom megérteni hogy ilyeneket minek tesznek fel (alkatrésznek esetleg...). Ennyi erővel "Eladó Xbox One. Nem kapcsol be, de amúgy rendben van. 30.000 Ft"

• morcosqtya
  • Renegade
    hát ehhez csak annyit, hogy most jöttem vissza egy Antwerpen-Brüsszel-Párizs-Marseille vonalról, és itthon csendben megjegyeztem a nyugdíjas rokonoknak, hogy nem láttam menekült hordákat, de mint kiderült hazudtam, mert ők látták a tévében. :(
  • morcosqtya
    Szóval elnézést mindenkitől a jelentős OFFért!
    Lenyugodtam. :)
  • morcosqtya
  • morcosqtya
  • Bokafix2
    Nahát, milyen topik ez?

• morcosqtya
    1. Nem lehet ilyet SG-n nyitni szerintem, anno a "Jobban photoshoppolunk mint 4 éve" is törölve lett pedig az vicces is volt (szerintem). :-)
    2. Nem beszélhetek róla mert úgy járok mint Julian Assange.. és nekem még fontos az otthon, a családi berkek. :)
    Szóval részemről én befejeztem. Ha az eddigiek túlmennek a határon akkor Efreet vagy egy másik admin majd törli a postokat én meg vállalom a kitiltást vagy büntetőpontot.
  • Renegade
    hihi, Sztahanov pajtás kapcsán:

"Születéskori neve Andrej volt, azonban a világrekord felállítása után tévesen, Alekszejként jelent meg a Pravdában. Az amúgy előre eltervezett eseményről ugyanis a bányából táviratot küldtek az újságnak, de abba csak a hős nevének A. kezdőbetűjét írták be. Az újságírók rövid gondolkodás után az Alekszej mellett döntöttek. Később Sztahanov erről levelet írt Sztálinnak, de ő azt válaszolta: „A Pravdánál nem tévedhetnek!” Röviddel ezután kicserélték a személyi iratait és a pártkönyvét, ahol már az Alekszej név szerepelt"

amúgy meg Magyarország jobban teljesít :)

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2018.07.12. 15:34:29
  • Kojiro
    Nyiss már ennek egy topikot, lécci!
    Két okból is: 1, ez nem itt kéne. 2, kurvára érdekelnének ezek a belsős sztorik
  • morcosqtya
    Az a baj, hogy látszólag értelmes emberek is 2018-ban még mindig elhiszik ezt a "jobboldali" kontra "baloldali" ellentétet és politikai kultúrát holott rég nem ideológia az alapja egyik pártnak vagy "oldalnak" sem.
    Soha nem szavaztam MSZP-re vagy baloldalra csak hogy tudd.
    Soha nem tetszett a baloldali túlsúly a médiában és nem ezért nem tetszik a jelenlegi helyzet hanem mert egyszerűen végletekig torz.
    Mint ahogy torz lett a választási rendszer és eljárásrend is, kizárólag úgy lett átírva ahogy az egyik "oldalnak" jó... maradjunk tényszerűek: ahogy egyetlenegy pártnak jó.
    Na ilyet anno nem mertek megtenni.
    A választókörzeteki határokat sem a baloldal rajzolta át.
    A győzteskompenzációs mandátumelosztási rendszert sem a baloldal hozta létre.
    Én is elmúltam 40 és dolgoztam állami szférában 14 évet, tudom mi volt régebben és mi van ott most. Szerencsére 2 éve kiléptem és soha többet vissza nem megyek. Tudnék mesélni olyan cirkalmas belső történeteket hogy a füled kettéállna.
    Az is érdekes, hogy ebben a tökéletes és tiszta "jobboldali" rendszerben amikor kiderült a baloldal és Demszki által elkövetett milliárdos M4 metro sikkasztási ügy akkor a jelentést AZONNAL kiosztották a sajtótájékoztatón, lefénymásolva 40 példányban :D hatalmas habzó szájjal kommunikálva, hogy "AZ EMBEREKNEK ISMERNI KELL AZ IGAZSÁGOT".... bele 20 kamerába meg mikrofonba.
    Most az Élios botrány kapcsán hol vannak a fénymásolatok, hol a kiosztó sajtótájékoztató? Hol az OLAF-jelentés? TITKOSÍTVA! :DDD
    Aha, köszönjük Emese.
  • zsgaby
    Az hogy hazudtak, meg az hogy "eltussolnak" dolgokat az kb ugyanaz. És ez utóbbiban 900%-ban veri az előzőeket a jelenlegi hatalom.
    Még a volt MTV-sek is azt mondják akkoriban vegyesen dolgoztak a cégnél jobb és baloldaliak, na ez mára teljesen egyoldalú lett.
    (De ja hagyjuk ne politizáljunk itt)
  • Solt
    Nem ugyanez, még rosszabb volt... elmúltam 40, végig asszisztáltam az elmúlt 20 évet, nekem nem kell bemutatni mi ment. Az ingyenes Metro újságból csak a kormány propaganda ment, jobb oldali média elvétve akadt az is csak írott formában. A Hír TV volt az első fecske, de az is amit kapott folyamatosan...

Minden hivatalos helyen, de még a szállodákban is 99%-ban csak a Népszabadság, 168 óra, Élet és Irodalom, HVG volt kirakva... Magyar Nemzet még csak véletlenül sem. Lementél a metróba, ott meg annyit láttál, hogy mindenki a Metro újságot bújja mert ingyen van (akkor nagy szó volt)... cserébe szépen tolták az arcodba az álbaloldali / álliberális szemetet. Az 5%-s törpe szekta meg az mszMp folyt mindenhonnan... "napkeltétől" napnyugtáig ugyebár. Azoknak akik ez volt a természetes, persze, hogy a mostani állapot nem tetszik...

A politikai részébe nem szeretnék belefolyni mert egyrészt nem idevaló, másrészt sokkal pofátlanabbul hazudtak, (nem lesz gázáremelés, nem lesz ÁFA emelés és társai) harmadrészt pedig semmi értelme...
  • morcosqtya
  • morcosqtya
    VPN azt csókolom.
  • morcosqtya
    Nem ugyanez ment. Messze nem. Nézz utána!
    Igen zavar, ha hülyének próbálnak nézni, ha át akarnak baszni álinformációkkal, propagandával, megvezetéssel.
    Zavar ha nagyüzemi lopás mellett állampárti az ügyészség fejétől kezdve a házelnökig a köztársasági elnök és kéz kezet mos.
    Zavar ha az állampárti 3,6 milliárdot sikkasztó kisebbségi szellemi vezető szabadlábon mászkál, a vejem-uram bátyám rendszer, a közpénzek lenyúlása, a néphülyítés, a janus arcú külpolitika, ez mind hol volt 10-20 éve?
    Én nem szavaztam azokra sem mert nem tudok velük azonosulni, sosem tudtam.
    Ez a mi most megy meg botrányos.
    Zavar a magán-nyugdíjpénztári vagyonom államosítása, ami után a nyilvánosan beígért egyéni számlák NEM LÉTEZNEK, az a pénzem elúszott. Zavar, hogy megcsűrték csavarták úgy, hogy aki nem megy utána és nem nyilatkozik azét automatikusan lenyúlja az állam, és aki maradni akart volna az MNYP rendszerben, az menjen utána, vegyen ki szabit, ügyintézzen, vigye a papírokat stb.
    Mintha lenne egy házad vagy autód és ha nem szólsz, hogy héka ez az enyém akkor lenyúlják, ha pedig valaki nem akarja hogy lenyúlják annak KÜLÖN kell szólnia. Röhej. Egy köpet.
    Szóval sok minden nem így működött régen de ha nekem nem hiszel olvass utána az utóbbi 8-10 év átalakulásainak, nemzetközi lencsén keresztül is, Erdogáni államot alakítanak ki, csak ez nem biztos, hogy annyira jó lesz neked, meg nekem.
    De ennyit már tényleg nem akarok OFF-olni, azonban maradjunk annyiban, hogy ezt nem lehet elfogadtatni vagy belenyugodni annyival, hogy 10-20 éve is ez ment pepitában.
    Nem. Olyan dolgokat csinálnak már amire anno nem volt mersz vagy nem volt hozzá kialakítva az intézményesített korrupt állam.
  • zsgaby
    Amíg ki nem építik a nagy magyar tűzfalat, mert onnantól a hírekhez is csak szűrten juthatsz majd hozzá. :(
  • toza #362540
    mostmar valasszal egyet mert nagyon fel vagy zaklatva mostanaban.. ;)

• Solt
    10-20 évvel ezelőtt ugyanez ment pepitában, sőt... gondolom akkor is így zavart.
  • morcosqtya
    Vidéki átlag mama és papa meg elolvassa az ingyen bedobott BAON jellegű lapot vagy a közszolgálati (LOL) médiát, az önkormányzati médiát amiben olyan ordas hazugságok mennek hogy ihaj...
    Átlag vidéki mama, papa, kissebbségi család stb. nem olvas internetet, nem néz utána a bizonyítékoknak vagy a hivatalos számadatoknak, vagy az EU-s jelentésnek, stb.. végtelenül könnyen manipulálható a véleményük, a félelmeikre építeni könnyű leegyszerűsített propagandával és lecsupaszított kommunikációval.
  • morcosqtya
    Nézzük meg az USÁt, azért sokszínűbb a média, vannak mindkét oldalhoz tartozó elfogult médiák, van kifejezetten liberális/demokrata lelkületű média és van keményvonalas (sokszor majdhogynem nácinak titulált) republikánus közeli média, TV, rádió (pl. Fox?), és vannak eléggé komolyan vehető országos lapok amelyek kórosan ügyelnek rá, hogy mind szakmailag kurrensek maradjanak mind "oldal" tekintetében semlegesek, ezeket aztán vádolja sokszor mindkét oldal.
    Itthon az utóbbi 2-3 évben eszkalálódott egy folyamat az ellenzéki / nem eltűrt / baloldali vagy liberális médiák ellehetetlenítésére, XY megvásárolja aztán megszünteti mondván gazdasági indokok miatt. Ami részben igaz mert a kormányhirdetésekből él a legtöbb lap, ha ez 0%-ra esik vissza mert kiesik a kegyeiből vagy "persona non grata" lesz akkor anyagilag olyan visszaesés, hogy azt már nem lehet fenntartani csak tőkeinjekcióval.
    Minderre rájön az Andy Vajna / Mészáros L. féle médiabirodalom végtelen politikai egyoldalúsága, manipulációs törekvése, látjuk mi van. Ha ma valaki tisztán akar látni akkor marad az internet és a kellően sok forrásból történő utánanézős, utánaolvasós, kutatós technika. Szerencsére, hogy a magyar média "magyar kézben van" örüljünk neki (aki tud) de én meg annak örülök, hogy a világhálót soha nem fogja felvásárolni a felcsúti csodagázszerelő aki okosabb mint Mark Zuckerberg...
  • Kojiro
    Érdekes dolog ez, mert a világon sehol sincsenek megelégedve a saját médiájukkal. Még "legfejlettebb" országokban sem. Maga a rendszer szar, de nagyon.
  • morcosqtya
    Igen, megmondják nekik, hogy ma éppen mi az Igazság, mit kell elhinni.
    Nem idegen ez már a magyar vidéki lapoktól sem amiknek a címlapján minden megyei/régiós kiadásban ugyanaz van, a cikkeket megrendelésre írják, az egész egy rohadt nagy népbutító médiafranchise. És egy kézben van.
    Ezt azzal magyarázzák, hogy legyen "magyar" kézben a magyar média. Ühm.
    OFF, nem viszem el politikai irányba.
    Ettől függetlenül hányni tudok tőle.
  • Dzsini
    Láttad az szovjet állami lap nevét? :)
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.07.12. 12:49:20
  • morcosqtya
    Az is morbid, hogy Magyarország leghitványabb, leghazugabb "hír"műsorának az a neve hogy TÉNYEK.
  • morcosqtya
    Still better than M1 / TV2.
  • Count Adyn
    Amikor a 9gag re hivatkozunk mint hiteles hírforrás az már azért durva:D
  • Fura Alak
    https://9gag.com/gag/am7bD9V

Magyarán, Elon Musk terve volt a HIVATALOS PÓTTERV, ha pl. túl gyengének mutatkoztak volna a gyerekek, hogy úszva kihozzák őket.
  • Neocortex
    talán, attól még jobb világban élnénk ha minden milliárdos arrogáns stílusban, hátsó szándékból vezérelve azon törné a fejét és fordítaná az erőforrásait hogy másokon segítsen
  • SzirmosSzisza
    Jó PR neki, de abszolút felesleges volt az a cucc.
  • RatBaG #362527
  • Tikal #362526
    nem tudom mennyire figyeltél arra amit írtam, de arra próbáltam rávilágítani, hogy milyen már az hogy nem kell nekik a cucc, erre ő meg ott hagyja, hogy majd biztos fog. Ráadásul mondták neki hogy nem felel meg a célnak!

vigye haza, aztán ha majd valahol a világban kell egy ilyen akkor majd oda viszi, DAY1. De miből gondolja, hogy lesz még ilyen eset Thaiföldön? Szerintem ez nem szép....
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.07.11. 20:36:45
  • morcosqtya
  • Neocortex
    segíteni próbál néhány bajba jutott gyereken, igazi ősparaszt
  • Tikal #362523
    vagy ez

Musk: hé, hoztam nektek egy pod-ot amit használhattok, hogy kihozzátok a gyerekeket
    Thaiföld: köszi, de nem felel meg a célnak
    Musk: oké, azért itt hagyom, hogy majd legközelebb használjátok

pff, mekkora fasz
  • Tikal #362522
    arany :D
  • Ferenc4
  • SzirmosSzisza
    Trump önmagát kritizálja: 200 óra :p
    Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2018.07.11. 18:29:10