379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • BenedekFeco
  • RatBaG #362598
    Le Zap de Cokaïn.fr n°058
  • mtibee
    Roswellben csak akkor hajts gyorsan, ha szerencsés alkat vagy!
  • CSOCSO
    Miamiban bementem az egyik ilyen dron szakuzletbe es ki volt rakva egy rohadt nagy dron amin volt egy akkora tank mint mondjuk amivel permetezni szoktak kezzel (amit az emberek hatukra vesznek. nemtom hany liter lehet.)
    Ugyan erre van kitalalva mint a japcsi videoban a helikopter. Lehet novenyeket permetezni. Szunyogokat Befujni, stb. Ha jol emlekszem valami 10-15 ezer dodo volt a cucc
    Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2018.07.14. 05:49:29
  • RatBaG #362595
    5. elem? azt csak a 7. verheti!

• masoma
    győztél
  • ximix #362593
    Amikor én megláttam, nekem más jutott eszembe róla . . .
  • Bokafix2
  • Metalmilitiakid
  • masoma
  • Alexease
    Tudom, hogy a film alapveto eleme, de azert egy akasztott embert logatni az eloterbe, elege Danish-style :D
  • PLaci #362588
  • PLaci #362587

Nem csak kis országunkban tud a vasút alkotni:
  • Tinman #362586
    Ez megtörtént nálam túledzés után:

- Fáj a térdem.
    - Sportol?
    - Igen.
    - Ne sportoljon.
    - 8.000 Ft lesz.

Na jó... írt egy gyomorvérzést okozó (mellékhatás) vackot, amit nyilván nem szedtem be, de tényleg that's all folks.
  • BenedekFeco
  • BenedekFeco
  • morcosqtya
  • morcosqtya
  • morcosqtya
  • Renegade
    hirtelen ijesztgetős :)

• Solt
    Állami "cégnél" kezdtem, pontosabbat nem mondok, bár mivel a nevem kint van, ez is sok. Csak "haveri" alapon volt felvétel, az igazgatói titkárságon 8 általánossal lehetett valaki titkárságvezető, a választások idején meg gyakorlatilag megmondták kire kell szavazni... Nem mertek valamit anno megtenni? Ezt ne... gyakorlatilag korlátlan hatalmuk volt, minden az előző rendszer maradványainak a kezében volt, az csináltak amit akartak, csak ellentétben a mai világgal ezeknek a 99%-a nem derült ki. Reggelig tudnám még ezt ragozni, de tényleg nincs értelme...

Maradjunk annyiban, hogy szerencsés az aki ma lehet itthon fiatal, ezzel én tényleg befejeztem.
  • morcosqtya
  • morcosqtya
  • cenobite
    Ezért is írtam, hogy alkatrésznek. Én is árulok egy fotónyomtatót alkatrésznek, mert elég drága lenne javíttatni (inkább vettünk újat), de bagóért adom és mind a 8 tintapatron még kb. 80-90%-on van. (csak a 8 patron többe kerül mint amennyiért árulom).

Szóval értem én, de így elolvasva elég mulatságos volt látni azt a hirdetést.
  • morcosqtya
    Fuck the system!
  • morcosqtya
  • morcosqtya
  • morcosqtya
  • morcosqtya
  • morcosqtya
  • toza #362569
    rasszista gechik egybkent is
  • Midas
    Ha mar mindenkepp politika Birmingham az ellenkezoje . Ha nem Solihull-ban laksz este ne menj sehova.
  • toza #362567
  • Renegade
    hát, kint is van bűnözés, ez nem kérdés. kérdeztem kollégákat, hogy volt-e gond az elmúlt 3 évben Brüsszelben, mondták, hogy egyszer el lettek küldve a picsába egy fekete negyedből.

Három dolog azért megmaradt: Párizs "Népliget" (Bus Station de Bercy), picsaruhás szöszi cicafül simán kirakta a fekete gyúrópark mellett a táskájára a notebookot és végignézett egy részt a kedvenc sorozatából...este.
    Én blablacar-ral mentem Marseille, nyilván csak én voltam egyedül fehér a kocsiba, minden benzinkútnál megkérdezte a sofőr, hogy mit vehet nekem, mert késett.
    Marseille-ben meg gond nélkül mászkáltunk a fekete negyedben (megbámultak, nem vitás, de ennyi).

De az is tény, hogy vertek már engem bilincsbe Belgiumba, mert Magyar voltam, persze utána nem győztek elnézést kérni, amikor kiderült, hogy azért van szarásig az autó IT cuccokkal, mert mérjük a Base hálózatát, nem azért mert loptuk a cuccot. :)

De tény, egyszer (a két év alatt) konfrontálódtam feketékkel Párizsban...rossz helyen parkoltam le és hát nem éppen egy huszáros kolléga maradt a kocsiban, de az első hangos szóra bátran elszaladtak..szerintem, ha itthon rákiabáltam volna a mi barnáinkra, én már nem élnék.

Szóval nem hiszem, hogy amit itthon visítoznak az igaz lenne, de azt sem, hogy odakint négykézláb csúszva bárhonnan hazajutsz éjfélkor merev részegen. de az tény, hogy ha kint mosolyogsz, akkor embernek tartanak, nem pedig lootnak. :)

• BenedekFeco
  • Szabi #362564
    dslr fényképezőmben meghalt a kijelző, egy új kijelző 20-astól indult ebay-en is, talán jófogásról vettem egy leejtett használhatatlan ugyanolyan gépet 5 ezerért, azóta is tökéletes a kijelzője az én gépemen.. kopp-kopp :D
  • BenedekFeco
  • Dobronski
    Azert a helyedben megneznek 1-2 videot parizs nogo zonairol. :))
  • BenedekFeco
  • morcosqtya
    Vagy este apa hazajön a mercigyárból, azt Private Spice-ra kapcsol, pont kicsapja kétszer.