379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • ToxiMaxi
  • Caliph
    simán tartatnék a gimiben legalább heti egy órában valamilyen pénzügyi ismereteket,kamatos kamat számítás,mi lesz ha deviza hitelt veszek fel,és megugrik a deviza ára , sima hitel számítás,alapvető pénzügyi ismeretek...mondjuk filozófia helyett :D
  • Neocortex
    dettó
  • ToxiMaxi
    A társadalom számára ki az "értékesebb"? Egy olyan ember, akinek kiváló az általános műveltsége de a munkája átlag alatti vagy az, akinek a munkája kiváló de nem ismeri a Szabó Lőrinc verseket? Tudom demagóg kérdés de sokan ezt a fajta műveltséget többre tartják, mint azt, hogy valaki a szakmája mestere legyen, vagy egyszerűen csak jól végezze a rábízott munkát. Mivel leszek én több ha tudom ezeket a dolgokat? Nem az egyszerű matekra gondolok vagy a minimális földrajzra, fizikára, amit ténylegesen hasznosítani tudok. Hanem mondjuk a deriválásra, a hegycsúcsok magasságára és hogy az USA mennyi olajat termel vagy netán annak kiszámítására, hogy ha x sebességgel eldobok egy almát annak milyen messzire kell repülnie?

Szerintem semmi haszna sincs. Persze nem baj ha van de mondjuk ha az iskolában nem az lenne a legfontosabb, hogy verseket, egyenleteket magoltatnak velünk, hanem ténylegesen használható tudást adnának, lehet jobban teljesítenénk.
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.07.18. 13:20:50
  • jazzy
    Ez csak a bölcsészekre vonatkozik? Én nem vagyok bölcsész, de sose érdekelt az irodalom, most se érdekel, valószínűleg nem is fog. A verseket is csak megtanultam amikor kötelező volt, ingyen jó jegy.. de Szabó Lőrinc verset nem tudnék mondani egyet se. Ez gáz? Ez alapműveltség? Egyébként történelemből is szar vagyok, évszámokat se kérdezzen senki. De valahogy a munkámban még sosem kérdeztek ilyeneket és elégedettek.
  • pett3rson
    Na mondjuk ez azért szégyen...mármint a számára..legalább jó segge volt??
  • pett3rson
    Ez is igaz, hogy itt azt a néhány embert mutatják akiknek fingjuk nincs róla mi hol van, közben meg lehet 70-80%-a tudta..és igazából itt jön ki a média ereje...korábban volt erről szó, nem kezdem újra a témát...
  • Kojiro
    Sok bölcsész ismerősöm van, mind közül kiemelkedik egy lány, akitől megkérdeztem egyszer (már meg volt a diplomája néhány éve), hogy mondjon egy Szabó Lőrinc verset (mármint a címét), de nem ment neki, majd megkérdeztem, hogy mondjon egy József Attila verset, amire néhány perces (!!!) gondolkodás után rávágta, hogy "Anyám tyúkja".
    Nem tudnám itt megfogalmazni, hogy mit éreztem akkor. Szerintem, soha senki nem lesz képes ezt kifejezni. Nem is nevettem, semmi, csak úgy otthagytam.
  • BenedekFeco
  • Kojiro

MEGVAN :)
  • Alexease
    Multkor Eszak-Koreat kerdezgettek, lazan mutogattak Kanadara, USA-ra (:O), Ausztraliara, de lenyegeben minden masra ami nagy:D
    De ezekbol felesleges altalanositani, egyertelmuen a viccesebb kisszazalekot szedik elo.

Ami inkabb furcsa, pl. a lenti magyar videoban is, hogy a hulye valaszolok kozott vannak ertelmesnek tuno, fiatal, "feher" (elnezest:P), jol oltozott stb. emberek is. Mert az hogy egy cigany (elnezest:P), nyugdijas, alkoholista, lepukkant, hajlektalan stb. hulye vagy nem tudja, abban nincs semmi extra.
  • Kojiro
    Anno volt egy hasonló amcsi utcán kérdezgetős térképes iylen faszság, ahol azt csinálták, hogy a világtérképen az országokra más nevet írtak, Pl. emlékszem Ausztráliára rá volt írva, hogy Irán. Aztán megkérdezték, hogy tudja-e hol van Irán, és simán rámutatott.
    Ugyanennél a pranknél volt egy kérdés, hogy "maga szerint, kit támadjon meg legközelebb amerika?", erre ilyen válaszok jöttek, hogy "Franciaországot"

Nem találom a videót sehol :(
  • Caliph
    múltkor néztem amerikai legyen ön is miliomos részeket,nem voltak olyan karcosak a kérdések mint nálunk volt anno Vágó Pityuval,pl 64ezer dolcsiért azt kérdezték melyik az a lény aki a saját hanvaiból támad fel
  • pett3rson
    Tudtommal amcsiba nem olyan az alapoktatás, mint Nálunk. Bár az is érdekes, hogy ilyen tényleg alapnak gondolt dolgokat sem tudnak. De azt, hogy hogy betűzik a misunderstood-ot azt már bezzeg vágják...áá, amúgy nem :) Biztos van Nálunk is sok tudatlan, de ez azért hajmeresztő....
    Bár a videót nem hallottam, de nekem már az is furcsa, hogy a jobb oldalon van az amerikai földrész, holott általában balon szokott lenni...persze lehet, hogy időközben ez a szokás megfordult vagy kint pont így használják, nem tudom.
  • Terawatt
    Erre talán még emlékeznek itt páran :)

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2018.07.18. 08:50:02
  • SzirmosSzisza
    ha sokat keresel találsz elég hülye embert

• Bokafix2
    Ezeknek fizetnek hogy ilyen satuk legyenek?
  • Neocortex

• BenedekFeco
  • BenedekFeco
  • RatBaG #362619
  • ximix #362618
    https://coub.com/view/t45sh

https://coub.com/view/18wy88

https://coub.com/view/sf1rg

https://coub.com/view/14aqwi
  • BenedekFeco
  • morcosqtya
  • morcosqtya
  • Ferenc4
    https://coub.com/view/1aqz58
  • Mr_no_NaMe
    az ilyenek miatt kezd el a nézni a gyerek hana montánát
  • morcosqtya
  • BenedekFeco
  • BenedekFeco
  • Neocortex
  • PLaci #362608
  • RatBaG #362607
  • BenedekFeco
  • BenedekFeco
  • mtibee
    Támogasd te is Kylie Jennert, hogy ő lehessen a legfiatalabb dollármilliárdos!
  • PLaci #362603

Beszorult csavar = gyertya (viaszrúd) + öngyújtó
  • RatBaG #362602
  • fonak
  • BenedekFeco