Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Analóg meg már hivatalosan nincsen, ha van is, elenyésző.
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2018.01.30. 14:40:35
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Más...
Nem tudom ez politika e de ettől még jó...

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: artschi, 2018.01.29. 18:00:55
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Komolyan nem értem az usaban élőket, miért istenítik ezt a hülye gyereket, nem értem mi olyan vicces egy öngyilkosságban.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Per Aspera Ad Inferi.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
(értem én, hogy a játék mehanica úgyan az mint a többinél, de a környezeti elemek ilyen fajta mozgatásával (lehulló darabok közé kell megállni meg felugrani) szépen megfűszerezték az élményt)
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2018.01.29. 09:19:58
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Amikor a "farok" csóválja a kutyát 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Per Aspera Ad Inferi.