Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Per Aspera Ad Inferi.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Amikor odanyúlsz, én jobban szétnyitom. Remegek, bár tudom, gyengéd leszel. És ha kiveszed, csak ámulok, mekkora volt bennem!
- Nem is kellett volna úgy félnem a foghúzástól!
Gyengéden az ujjaim közé veszem, ajkaimhoz emelem, nyelvemmel finoman kitámasztom, óvatosan ráharapok, és ha jól csinálom, kijön a mag.
- Kérsz te is szotyit?
Szeretem a számba venni, ajkaim és nyelvem gyûrûjébe fogni, és szívni, míg a számban nem érzem a kiáramló nedvet.
- Ez a szívószál.
Alig várom, hogy együtt ágyba bújjunk, hogy meztelen testemen érezzelek, hogy mindenhol hozzám érj! Fázom nélküled! Kellesz nekem...
-...pizsamám!
Simogatsz, becézel. Érzem, hogy a lábaim között egyre nedvesebb vagyok. Lassan hanyatt döntesz az ágyon, és vetkõztetni kezdesz.
- Végre tiszta pelenkát kapok!
Éjjel bejössz a szobámba, hallom, hogy itt vagy, tudom, hogy meztelen testem nézed, és tetszik, amit látsz! Alig várod, hogy nekem ess, igaz?
- Szemtelen szúnyog!
Ugye, várod, hogy belém hatolj, hogy a nyelvem a testedhez érjen, és együtt elmenjünk? Akkor fûzz meg, hogy járjak veled!
- Jó cipõd leszek,ígérem!
Nagy, és vastag, megõrülök érte, hogy a kezembe, a számba vegyem! Pedig tudom, hogy nem szabadna, talán meg fogom bánni, de nem érdekel, úgy vágyom...
- ...arra a hamburgerre! <#vigyor5>#vigyor5>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Per Aspera Ad Inferi.
やられたらやり返す。倍返しだ!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
..::_\'Csoby\'_::.. Loading.... [ ████_____ ] ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Megtámadás állapota: beküldve
na, most próbáljátok meg a lenti linket. mert jútúb blokkolta pár országban, aztán megtámadtam a nemtommit, gondolom vmi szerzõdési izét és így lehet jó lesz.
"A videó Viacom tartalmát tartalmazza, aki letiltotta azt szerzõi jogi okok miatt. "
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
ebben nemtom mi a fail :S.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep