Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ud

desigo
Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

wander01
aztagyökérbaromot XDD csattogóslepkét az ilyennek 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Lyukasbogrács
bestest (Y) 😄

Facek
2010. április 2-án, pénteken néhány perccel éjfél elõtt érkezett a bejelentés a szentesi tûzoltóságra, hogy bombát helyeztek el a Gold Clubban (volt Bajorban). A rendõrség viszonylag nagy erõkkel vonult ki. Kiürítették az épületet és közel 1 órán keresztül végeztek kutatást. A bejelentés nyilvános telefonfülkébõl érkezett.

A szentesi rendõrkapitányság munkatársai a szemle után forró nyomos adatgyûjtést végeztek, ennek köszönhetõen a tegnapi napon látókörükbe került egy fiatalember, aki gyanúsítható a közveszéllyel való fenyegetéssel. Elképzeltük mit élhetett át a most már nem annyira beszédes fiatalember:

Rendõr: Kérem ismételje utánam a következõ mondatot!
- Bombát helyeztem el a Bajorba, he! Vége mindenkinek! Drága vót! Szevasz!
Fiatalember: - Boombáát hellyyeztteemm el a Bajooorba, hee! Vééége mindeeenkinek! (de legfõképp nekem!)
Rendõr: Nagyon hasonlít annak a személynek a hangjához a hangja, aki bombával fenyegetõzött április elején. Adjon magyarázatot a hasonlóságra, de legfõképp árulja már el, hogy azon az este néhány perccel éjfél elõtt hol volt?
Fiatalember: - Én nem voltam a Bajorban!
Rendõr: - Akkor hol volt?
Fiatalember: - Telefonfülkében!

Szóval a rendõrség elfogta azt a személyt, aki bombariadót idézett elõ április elején a Gold Club-ban. A kihallgatás során az elkövetõ elismerte tettét, és várja megérdemelt büntetését.

Akkor hol volt ? Telefonfülkében! <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Lacee
lvl 75 human paladin

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Akkor Te kismiska vagy a vénlányhoz képest! Nézd meg, hogy milyen öregecske szegény és mégis milyen nagyot képes volt nem hogy felállítani, hanem megtartani 😊 Nehéz vaskos férfiassága lehet(ett) ez valakinek, mégis milyen jól áll a kezében 😄 Úgyhogy a fa, húspótló alakú mû"kardot" még csak kezdésnek nézhetjük el. Tessék gyakorlatiasabban valami nagyobbat, nehezebbet felállítani 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

nan76
#204400..vagy ez most az új batman?<#eplus2>

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Törölt felhasználó
Sztem a WOW-os vidi jobb. De a lényeg a zene😄

204455: Mikor voltál utoljára palival???<#idiota><#zavart1>
Carlos
A:SD:ASD:ASD:
EPIC!

Þór vígi þessi rúnar

Lazarus
edios
mintha már láttam volna ezt a képet, és a hozzá tartozó flémet vmelyik fórumon<#fejvakaras>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

akyyy

loool

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

CattiBrie
Hát ha még azt is elárulom, hogy az eredeti kép fordítva áll, csak én "állítottam fel".. <#miaz> <#vigyor3>

[/spam]&#8482;

Lazarus
So grab your dick and double click
CattiBrie
Sajátja! 😄

[/spam]&#8482;

Törölt felhasználó
Akkor "ügyes fiú vagy Rex! Ügyes fiú vagy! ^_^"
Lazarus
Kitõl idézted az aláírásod? <#wilting>
Hát hangszerzúzás nélkül lehet még jobb lenne 😊

hát úgyérzem igen 😄

<#law>

Shep
Hát a csóka jobban nyomta a válogatón 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem mindegyik 45 Gigapixeles, csak a Dubai-ban készült 😄
De azért jól el lehet velük szórakozni!
Sickness
és itt a legjobb

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Magic Boy
Csak összehasonlítási alapnak az eredeti.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Mostmár tényleg neten keresztül köszönik meg egymásnak a szívességeket?😄
http://www.youtube.com/watch?v=oRNAuA2q9o4&feature=player_embedded
CattiBrie
Azért, mert én szúrtam be a képet! <#nyes>

[/spam]&#8482;

Carlos
Túl hosszú hogy elolvassam...de biztos...aha...ja...

Þór vígi þessi rúnar

CattiBrie
Jó lesz? <#circling> <#crazya>

[/spam]&#8482;

nan76
abszolútszórakozásból csináltam..sajnos nem ez a munkám😞

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

A nemi identitásom nem hinném hogy megkérdõjelezhetõ mert egy brét látok a kardban. Sõt ha valaki akkor én ellenzõje vagyok az aranyérvadászatnak, s azt csak 4 fal közti lepedõharcként vagyok hajlandó számon tartani, mig az utcára nem kerül. Mi heterók is így csináljuk. A többi csak majomkodás. Mûvésznõk meg melegek... pff, szerintem csak kurvák és buzik.

Jaa: <#idiota>

Az emberek a mindennapi életükkel nem férnek el egymástól ezen a bolygón. Szerinted ha csak minden SG fórumozónak lenne egyetlen atomja is, hova menekülnél az atom hozadéka elõl? A bosszú épp úgy emberi érzések közé sorolható mint ahogy a bátorság is ami ahhoz kell, hogy egyenes emberként elé állj a másiknak amibõl vagy kompromisszum születik vagy az egyik elesik. Elcsalt harcok ezek, mert lehet valaki erõsebb vagy tisztességesebb egy küzdelemben ha már az ellenfél megtanult globalizálódni oda állhat egy vadászpilóta puszta kézzel harcolni vagy akár a mérnök is de harcosságához lehetne kétségeket fûzni. Kíváncsi lennék ha a sokszor emlegetett világhatalom létre jönne vajon hogyan nézne ki a társadalom. Azt már tudjuk, hogy a "kiválasztott nép" akarna hatalomra kerülni és tûzzel-vassal irtaná aki megkérdõjelezi a privilégiumaikat, bár Õk is megoszlanak. Akik szerint még nem jött el a messiásuk, talán a legnagyobb ellenzõi ennek. Legalább is a világszerte izraeli nagykövetségek elõtt olykor-olykor meggyulladó zászlajukból nem az összetartozásuk világlik ki. Hogy a nemzetek egyesítése után folytatódni fog a tömegbutítás az is tuti, s míg a putriba születnek és mi építjük a temetõket addig a választások is eléggé kiszámíthatóak lesznek. A gazdasági rabszolgaság meg már ma is létezõ jelenség. S hogy a jó vagy a gonosz gyõzelmét fogjuk ünnepelni azon a napon mikor könyvelhetõ az egybeolvadás az már csak megítélés kérdése. Palesztinok bizonyosan nem lesznek köztük, mert aki ellenszegül azt bizony lemészárolják.

Carlos
mert buzi-e vagy... <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

ps7a
45 GIGAPIXELES fotók a világ néhány részérõl! Naggyon zsír!

GIGAPAN

Miért érzem azt, hogy ennek a kardnak egy kicsit fallosz formája van? 😊

Félre érted, pont hogy a szövegen vitázunk nem a kardon. Lehetett volna PS-pal kicserélni a kardot, vagy más szöveget kitalálni. Pl. jól rávilágítottak, hogy Conan a barbár jobban illett volna rá, mert még egy kisgyerek is meg tudja különböztetni a két kardot egymástól. A kard adott volt, a szöveg volt opcionális.

Carlos
Csakhát eljárt felette az idõ, mint ahogy a kõbalta felett is amikor feltalálták a kardot...ergó... én inkább messzirõl ráküldök egy atomot és gyönyörködöm a gombafelhõbe mint odamenjek izomkodni.

Þór vígi þessi rúnar

Jut eszembe végeredményét nézve ez egy lassú öngyilkosság. A harcászatban a vegyipar jelentõs szerepet játszott/játszik. Az élelmiszer iparban ugyan csak és a végeredmény valóban látványos, pusztán csak a minõség az ami bizony romlott. A minõség mára már sokszor megfizethetetlen. Ha mégis jó ár/érték arányú dolgokat akarunk venni/enni bizony nem baj ha nem goj rabszolgának születsz és/vagy helyén van az eszed. A vegyipar meg azt hiszem idõrõl idõre kivillantja a fogait és a profit orientált világban bizony sérülékeny páros ez, mint pl. ahogy most a kiömlõ olajfolt is és a korábbi katasztrófák is jól mutatják.

Rowlend
Én nem fikáztam a kardokat csak egy teljesen fölösleges, idióta vitát szerettem volna megállítani.De most komolyan, te nem érzed fölöslegesnek azt hogy egy képen vitáznak mer az öregasszony kezébe nem katana meg szamurájkard van hanem valami más. Ez egy kép és ez a szöveg illett a képhez.

GET OVER HERE!

Számomra érdekesebb volna egy szabja szerû, hajtott markolatú magyar kard. <#finom>

Egyáltalán nem várok semmit. Tényeket mondtam 😊

CattiBrie
Kard! Neked. <#whatever>

[/spam]&#8482;

Metalmilitiakid
ma nem ember ember ellen gyõzzön a jobbik van, hanem tank, rakéta, repülõ ... nem akarlak elszomorítani de csak magadat álltatod ha még olyat vársz mint a régi szép idõkben

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Nem CSAK kard 😊 Mai szemmel nézve primitívnek tûnhet, de az akkori idõkben bizony lehet lefostad volna a bokádat ha beközlik Neked, hogy mi vár rád, ha megsérted a kardot és annak tulajdonosát. 😊 Lesz majd idõ amikor a mai fegyverek tûnnek primitívnek. Bár van aki szemében (pl. jómagam is) egy egyszerû tömegpusztító fegyver is a primitívséget mutatja, hiszen egy ilyen elkészítéséhez, használatához igen magas fokú lelki primitívség kell. Oda állni és igazságosan gyõzzön a jobbik elven még küzdelem volt, nem kiirtás. Két oroszlán küzdelme sokkal érdekfeszítõbb (pl. box), mint hogy hogyan ejt el egy zebrakölyköt egy ragadozásra termett nagymacska. Az egyik küzdelem, a másik táplálkozás. Egy japán harcos a harc kezdetétõl az ellenfél haláláig mindvégig megadta a másiknak kijáró tiszteletet és épp így a kardjának is. Mai szemmel a billentyûzet mögül könnyen fikázod le Õket, de ezek az emberek nem kis tetteket vittek véghez méghozzá sokkal elõnytelenebb pozícióból mint ahogyan azt ma tehették volna.

Rowlend
Baszki ti komolyan ezen vitáztok? Kard azt jóvan...

GET OVER HERE!

sztoncsi

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .