Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
"Fogjad Józsikám, a bekötõút itt lesz, még 4 km..."
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
(nekem is bejön)
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
respect to the man in the ice cream van
A kard a partnerem. 😊
[/spam]™
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

óóóóóó bikicsunáj!! egész nap ezt hallgatom<#idiota>#idiota><#mf2>#mf2><#vigyor2>#vigyor2>
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ígérem, majd megpróbálok találni egy megfelelõ paraméterekkel rendelkezõ partnert e feladathoz. 😊
[/spam]™
Positive Mental Attitude