Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
régen volt a legjobb sg-s lány topik, ott voltak olyanok akik a képtárba nem raktak képet csak a szavazásra
#hhwnd
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Még két kérdés, CattiBrie mióta lány, és mé' van neki totyikja? 😄
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Viszont annó volt egy jópofa ékezetellenes mozgalom, még nagy magyar slágereket is felénekeltek ékezetmentesen. A Gyöngyhajú lányra emlékszem, de volt több is. Persze direkt poénra volt véve az egész. Kár, hogy már nem tudom, hol érhetõek el.. 😞
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Õ meg kössön bele hogy divatból írsz ékezetek nélkül?
anti hero
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
- Well I don't know who the last one was..
[/spam]™
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
hi a múltkori laptop lépcsõredobálós három faszis videót tudná vki linkelni? bírom azt a röhögést :-D thx
Powerball!!!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Ezek a Got talentek nagyon jók! Kicsit megnyugtató hogy nem csak nálunk vannak ilyen nyomik, akik nincsenek tisztába dolgokkal. Ami viszont rendkívül szánalmas és elszomorító, hogy nálunk ez a nímand osztály kb a 70%-a az egésznek, aki jelentkezik. Ja meg nálunk csak énekeseket lehet csinálni, mert mindenki mást kiszórnak vagy be se jutnak. Mondjuk azon is csodálkoztam anno hogy a rapper gyerek meddig eljutott, nem híresek ezek a nálunk leadott vackok arról, hogy értékelnék az undergorund kultúrát.
Mondjuk a szamurájkardos vidin röhögtem, mit össze paráztak a zsûriben meg a nézõtéren😄 A Chippendouble meg egyenesen zseniális volt. Kíváncsi vok, mivel drukkolnak elõ legközelebb
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
És lehagytál egy ékezetet a 'szinten' szóból. <#kacsint>#kacsint> <#circling>#circling>
Azért jól esik, hogy bombázónak gondolsz. <#puszi>#puszi>
[/spam]™
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
2. Ahogy érzed