Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akronomus
FAIL 😄

╯°□°)╯︵ ┻━┻

lekezelõ vagy, drágám.

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

TurboX
thx captain..
tommygear
😮OOOOO
csávó jól felborult 😮
miért indulna el, ha ez egy kép? 😊

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

+1 mert nálam sem indul... :/
neked se indul el ? :s

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ScarY MAN
kezd uncsi lenni :s

...

Akronomus

╯°□°)╯︵ ┻━┻

Looooser
én bõrrákra emlékeztem de utána lesek...
---
Vírusfertõzés, a bõr nyálka hártyáján alakul ki, késõbb szemölcsök, majd ez a fa kérgesedés,, szexuális úton terjed, nõknél méhnyakrákot okoz

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

The Protector
és mit jelent?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ez most hogy jön ide?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Alexease
Es a gepelese is termeszetesen;D
Törölt felhasználó
Ennek még a kijelölése is fordítva megy😄
Alexease
منبر مهم لتقوية الروابط الاقتصادية والتجارية والاجتماعية بين الصين والعالم العربى ، لافتا الى أن مساهمة بكين فى انشاء مشروعات تنموية تساعد على الاستقرار السلام طويل الأمد في بلاده . الصين تست مليار يوان لدفع استكشاف المعادن الرئيسية فى شينجيانغ
ستستثمر
Húúúúúú! A sztorit már elfelejtettem! Valami gombásodása volt vagy mi?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

örülj, hogy nem a "tudatos, lehetõségeiket maximálisan kihasználó egy gazdaságilag elfogadható áron, kompromisszumok nélkül" kontra "igen, én kifizetek 3x annyit egy fehér almás szarért, amit kihasználni ugyan nem használok ki, sõt, amire nekem kell még kompromisszumokat is kötök, de gecimenõ a kávézóban" felhasználó vita megy, az még egy örök az sg-n.

Törölt felhasználó
Hát nem igaz, hogy te is mindenbõl flémet indítasz, jó nem te kezdted, de muszáj egy ilyen jelentéktelen dolgon felkapni a vizet???? Te se vagy jobb annál, aki feldobja a flém lehetõségét. Am tök jó most 2 harc is megy😄 A kábelesek vs vezeték nélküliek illetve egy másik szálon, az ékezetesek @ ékezet nélkül írók harcát csodálhatjuk😄😛
Looooser

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

mar bocs, de "a kis faszom" fog szorakozni azzal, hogy altgr billentyukomboval irjak ekezetet... fel se tunik altalaban, hogy van e ekezet vagy nincs

wireless billentyuzet miert lenne faszsag? 3 havonta kell elemet cserelni benne, es cserebe tudom vezerelni az agybol a filmet. van elonye...

a wireless egertol, na attol en is falnak megyek, mert gyakran kell benne elemet cserelni, es jatekra alkalmatlan (ritkan jatszom, de akkor nem akarok az egerrel szarozni)

amugyis, mi a faszom az, hogy divat ekezet nelkul irni? nem azert irok ekezet nelkul, mert kulfoldon vagyok, nem is azert, mert azt akarom, hogy ugy tunjon (egyaltalan, milyen egy kisstilu hulye vagy, hogy ez egyaltalan eszedbe jut, lol). es nem is irok mindig, csak ha epp olyanom van. egyszeruen gyorsabb, sok helyen nem jarsz jol ha ekezettel irsz, mert nem lehet elolvasni utana, es amugy megszoktam, hogy amikor megtanultam igazan gyorsan gepelni, a q3 motor nem szerette az ekezeteket.

Istenem, mennyi de mennyi idiotat engedtek az internet ele : (

Looooser
TROOOOLLLLLLLLL!!!!!!

pontosan az az 1 madzag latszik az egesz asztalomon..., mivel nem tudom kivaltani, egyuttelek vele, sry...

http://gaborszantai.co.uk/

arc--;
Az nem zavar h a tabletból lógnak madzagok ?

SW in 2 mins:

musha
de tényleg mekkora!!😄

PLaci
Kérdezd meg még párszor pár alreggel....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Ez melyik filmbõl van?

Hixer

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Stohl Buci a baleset elött....
mondja mán meg valaki kiez és mibe volt.kösz kripli
Daell Drow
mi a szar folyik ki belole?
<#szomoru1>

(bocs, hogy nem birom, ha madzagok tekeregnek az asztalon ellenben konyen rakom odebb a billentyzetet, ha a Wacom tablet-et akarom hasznalni... 1-2 havonta meg kibirom, hogy beleteszek 3 ujratoltheto elemet...)

Törölt felhasználó
Jó, hogy tudok egyesekhez egy személyiséget vagy arcot is kapcsolni😊
Viszont én nem rakok fel képet, annyi info meg van adva, hogy az alapján az is megtalál az iwiwen aki nem is engem keres<#idiota>
<#idiota><#hehe>ASD:ASADFSA?SGDSH lol
XDDDDDDDDDDDd ez KÉSZ HAVER EZ KÉSZ xD

passatgt
<#szomoru1>

Lazarus
wireless billentyûzetnek annyi értelme van mint a ceruzaelemes mosogatógépnek
musha
en csak szot fogadtam<#szomoru1>

Feri mondta, hogy el lehet menni, a Viki meg meg nem szolt, hogy haza lehet...<#zavart1>

RelakS
Melóban angol billzet van, és sajnos eléggé rászoktam, hogy az í az az AltGr + J :}
Szóval azon is simán lehet magyarul gépelni

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

bardocz
Ha az felmentésnek számít, hogy egy kis divatmajom pöcs vagy, akkor igen<#gonosz1>
Sickness
Hazaáruló <#idiota>

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

nalam wireless billentyuzet van<#idiota>

(meg kulfoldon elek es tobbet irok nem magyarul... - tehat van felmentesem?)

<#banplz>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

bardocz
:ASDDA
Stohl Bandikának hatalmas buli lehetett a baleset elött ha viagrát zabált! xD kép
z99999
bele az arcotokba:

Pszt.