Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
Ezentúl én is így megyek a pénztárhoz

vafeN
Ez melyik filmbõl van?😄

[O_O] (.)(.)

ppk
éstényleg!!! <#eljen><#nemtudom>

bár inkább még akad, szal vmi gebaszlesz

Powerball!!!

Attila8805
Nekem is befosott!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

ppk
próbáltam más bengészõvel, ússelyáóú <#email>

na maj akko regge <#fogmosas>

Powerball!!!

LeWyTy
De már jó<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Nálam is beszart<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

ppk
jutubon nem tudok megnézni semilyen videót, másnál okés? csak a nagy fekete kocka, viszont ide beágyazva meg jó <#fejvakaras>

Powerball!!!

autoszimulator
csodásan lelkes közönség, fõleg a háta mögött levõ, felülrõl második sorban levõ, értelmes, nagy szemekkel néz végig 😄

.: mobilize.hu :.

Peetboy
14+

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

micibi
<#eljen><#nyes>

Peetboy

fixon
a háttérben a csajok szolidan kiakadnak 😊

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Higany
HR... Van ott Ina is. <#vigyor4>

Peetboy

jesus, srác nagyon keményen nyomja!! 4x hallgattam meg...
Nem.

Peetboy
Igen én is láttam Horvátban a Pina nevü benzinkútat, le is fotóztam.

Shep
Hát ez kész, mibõl vezették le, hogy lebegni fog? Na és a kirepül hát azt végképp nem értem, de nem is baj 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gladiator
Ez se fog má' szüzen meghalni😄

Gladiator
Tomcat nem börtönben van?😄

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Aquir
csak a jószívem

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Alexease
Talan meg noiesebb is, mint az eredeti😊))
De azert az eredeti is profi<#vigyor3><#idiota>

Freddycom
Ezért kapsz vmi százalékot, vagy mi? 😄

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

csgery
<#wink>
RatBaG
a bugyik csak úgy nedvesedtek...

Per Aspera Ad Inferi.

Attila8805
Nagyon tehetséges a skac de a saját érdekében is remélem hogy nem marad ilyen nõies hangja😊

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Aquir
annak aki nem volt korábban:
24.-ig a Portal (Logikai fps) teljesen ingyenes a Steamen - http://store.steampowered.com/freeportal/

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

"nem szoktál" két szó😊, amúgy meg persze
Sickness

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Mazarex
http://kuvaton.com/bshit/

szerintetek is unatkozott vki?<#wilting><#idiota>

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

csgery
Ne legyen már fingfûrészelés, köszönöm. Te nemszoktál akarva-akaratlanul egybeírni, különírni valamit?
Lazarus
vmótá
musha
😄

Freddycom
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát melyin serenrodbn vnanak a bteûk egy szbóan,az etegyeln ftonos dloog,hogy az eslõ és az ultosó bteûk a hölyeükn lneegyek.A tböbi bteü lheet tljees összevabisszásagn,mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög.Eennk oka,hogy nem ovalusnk el mniedn bteût mgaát,hneam a szót eszgébéen.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

<#idiota>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

És akkor a kis történelmi, fizikai, csillagászati kitérõ után ne felejtkezzünk el a nyelvtan fontosságáról sem.

musha
Azt hiszem ez üt!

z99999

Pszt.

autoszimulator
uri geller meg a tenyerével érzi az olajat. ismeri is mindenki 😄

.: mobilize.hu :.

Én is tartottam gyakorlatokat BMEn, a legtöbb hozzám járó nagyon is komolyan vette a szakmáját, kivéve amikor elsõéveseket tanítottam, ott tényleg botrányos a helyzet, túl sokat vesznek fel. De azért a mûegyetemen szerencsére elég jól megszórják a népet.
Azt, hogy a nálam matematikát tanulók tudták-e, hogy mikor volt a második világháború sajnos még megtippelni se tudom... 😊
Vaxi
04:13nál keresztfaterom van 😊

szerk.: mielõtt valaki hülye lenne, bevágom a wiki errõl szóló cikkét:
"A felszíni nehézségi gyorsulás (és így a testek súlya) körülbelül hatoda a földinek"

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

mumpic
Rossz duma.
Eötvös elõtt találomra kerestek olajat. Az ingája óta célirányosan lehet megtalálni a föld alatti olajlencséket.
Melyik volt akkor nagyobb hatással a jelenünkre? Eötvös vagy a vh?

passatgt
második kérdésedre a válaszom az lett volna, ki a faszom az a káin

passatgt
hát egy bölcsész karján nem sok minden fér el, bár látni pár dagadt embert is, azokon több minden elfér, de tanítani szerintem nem lehet rajta

Sehol, csak egyszerûen mások az emberek preferenciái, nem mindenki tartja fontosnak évszám szinten tudni még a legfontosabb eseményeket se. Érettségire tudja, aztán szépen lassan kikopik, esetleg homályosan dereng (akármennyire is össze akarták vágni, hogy mennyire s*gghülye mindenki, azért a nagyja körülbelül eltalálta).
Sok történész pedig nem tudja a fotoszintézis egyenletét, ami nélkül rövidtávon megfulladna az emberiség második világháború ide vagy oda... 😊
Csak míg nem látsz senkit azon hõzöngeni, hogy "Húúú a Maxwell-egyenletek milyen fontosak, aki nem tudja õket ne használhasson mostantól elektromosságot!", addig divat lenézni valakit, mert nem ismer egy költõt, nem tud egy évszámot, satöbbi.
Lenézzük a bölcsészeket, mégis az õ tudásuk részben elvárt egy természettudóstól/mérnöktõl/informatikustól is, ugyan ez viszont fordítva nem igaz, sõt.
Szóval az vesse a 2. vh idõtartamának nem tudóira az elsõ követ, akinek már ott lebeg a szeme elõtt a fotoszintézis egyenlete. Persze itt az esgén nyilván mindenki tudja! 😉
z99999
nem az a szánalom ami ezeken az egyetemeken megy, hanem hogy ezek a legnívósabbak az országban <#mf1>

Pszt.

Kicsikiraly
A "mikor volt a második vh?" kérdésben hol van a félrevezetés? 😄 A holdas kérdést még megértem, ott tényleg volt akit félrevezetett az, hogy azt hitte az ûrben vannak, de azért ez sem kifogás.

DFTBA &#3232;_&#3232;