Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Trevor Jones (és Randy Edelman) hozta össze a zenét a megfilmesített 2. részhez, Az Utolsó Mohikánhoz.
infó
Promentory
Main title
Elk hunt
The kiss
Bár a könyvhöz képest a film eltér, mégis azt mondom, hogy a könyv nélkül a film nem teljes. Aki teheti olvassa el, majd nézze meg a filmet. Ha tetszett neki hallgassa a zenéjét mert nagyszerû lett 😊
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Lát egy piros esõkabátos embert az út szélén, megáll. Kinyitja az ajtót
és megkérdezi:
...- Mit akarsz?
- Én vagyok a piroskabátos köcsög, és éhes vagyok.
Gondol egyet a kamionos, kidobja neki az ebédjét, majd továbbhajt.
Nemsokkal késõbb lát egy sárga esõkabátos embert az út szélén. Mellette
is megáll.
- Mi kéne?
- Én vagyok a sárgakabátos köcsög, és szomjas vagyok.
A kamionos kidobja neki az innivalóját, majd továbbhajt.
Kis idõ múltán újabb, kék esõkabátos embert lát az út szélén. Megáll.
- Na neked mi kéne te kékkabátos köcsög?
- Jogosítvány, forgalmi engedély...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Hegi: Én Bláthys voltam, én sose láttam jó csajokat, egyetemen is gépész vagyok, ott is csak a folyosón futok össze jó bulákkal😊 Az elsõ félévben állandóan fájt a anyakam a sok forgolódástól😄 Mostmár megszoktam így 5. évre, de hát na😊 Rám se igaz annyira ez😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
mondjuk egyetemen már nem 😞 infókar sux <#rinya>#rinya>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ha g..ci lennék akkor ideraknám ezt a képet is:
de nem vagyok az, meg amúgyis jóban vagyunk.. 😊)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nem én szerkesztettem.
A szövegeket takarjátok ki a monitoron valamivel, a helyére képzeljetek magatoknak frappáns és pikírt angol nyelvû poénokat.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

hirtelen elképzeltem ahogy itt egy BMW-s kiszól az ablakon hogy "Thank You Captain Obvious.."
😊