Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
gondolom családon belüli erõszak lehetett.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
a Fogarasiárpi jó ehanyagóta a fogait <#idiota>#idiota>
Powerball!!!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Nem hosszú... de erre az elsõ 30 évben senki nem gondol...
Igyekezni kell értelmesen eltölteni.
Igaz azok még hasonlítottak heteroszexuális emberekre 😛

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
azért itt is szerepeljen az indexes cikk üzenete:
"Lehocky Krisztián és az eredeti felvételt készítõ Bogdányi Ferenc évek óta támogatják Sándort, hogy ha már "annyi boldogságot, vidám pillanatot okozott az országnak", ne csak nevessünk rajta, segítsünk is neki.
Aki úgy gondolja, hogy megpróbálja támogatni Szalacsi Sándort abban, hogy egyedül is képes legyen elmenni kerekesszékével a gyógyszertárig, az a következõ számlaszámra utalhatja adományát:
OTP számlaszám
11773449-00594770-00000000
Kedvezményezett: Bogdányi Ferenc
A közleménybe Lehocky Krtisztián és Bogányi Ferenc kér egy email címet is, hogy az összeg megérkezésérõl visszaigazolást küldhessenek."
Iván felhívja Igor barátját telefonon, aki Szibériában lakik:
- Te Igor, azt hallottam, hogy nálatok -70 fok van...
- Dehogy is, -50 fok van nállunk. 😊
- De mutattak is egy hõmérõt egy téren, amin -70 fok volt!
- Ja hogy kint! Kint lehet, hogy -70 van. 😄
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Nem kell messzire menni a fizikában, hogy az erre alkotó törvényt megtaláljuk A kényszerfrekvencia ( szél lökések ) megeggyezett a saját frekvenciával (a híd saját lengési frekvenciája ), és így kezdõdött egy láncreakció. Mikor egyszerre lépnek a katonák, és egy hídhoz érnek, elhangzik egy parancs, " lépést ne tarts " ! Vajon miért ? Hogy ne következzen be egy hasonló baleset."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Az eredeti Tacoma-híd ismert volt lengéseirõl, himbálódzásáról. Az 5939 láb hosszú hidat 1940 július 1-én adták át. A híd Tacomát és Gig Harbort kapcsolta össze.
A hídavatás után 4 hónappal, 1940 november 7-én 42 mérföld/óra sebességû szélvihar támadt a híd környezetében. A szél által keltett lengéshullámok egyik oldaltól a másikig oda-vissza haladtak egyre erõsebbé válva, s a híd leszakadásához vezettek.
A katasztrófa a híd szerkezetére vezethetõ vissza. "