Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem volt adat a körülményekrõl ott ahonnan belinkeltem - max annyi hogy 70.000fps-el vették fel de ez mellékes ebbõl a szempontból 😊 .. mondjuk egy olyan felvétel jobb lenne amikor egy golfozó megüt egy ilyen labdát mert akkor egybõl kitûnik mennyit is változik a labda emberi erõ hatására
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
rossz indulatúak miatt 1-2 információt satíroztam (amúgy iwiw apró)

jogos a pont, hülye voltam 😞
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
púúúúú
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
http://gaborszantai.co.uk/
Itt egy valódi.
Én ilyeneket Discoveryn láttam,mikor le vannak lassítva a dolgok.
Van egy-két érdekesség 😊
Akit érdekelnek hasonló videók,youtubon vannak fent, "Time Warp" néven.
Glory, Glory Man. United!
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
http://www.twitch.tv/hegii
www.czekoart.hu
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Powerball!!!