Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Xbox Live gamertag: kilencnad
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

(akkor vegyel ujra levegot, mikor Uwe Boll Oscar-dijat kap...)
http://gaborszantai.co.uk/
És IGEN! Én vagyok a kupac alján. Illetve a kialakuló kupac alján:D

it's called black plague for a reason, and not diversity plague.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Még jó hogy értem, hoyg mit mond.
mint egy kis fóka... :)
A végén hogy remeg a kicsike..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Rég röhögtem ilyen jót :D

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
╯°□°)╯︵ ┻━┻
Mindenre tudok magyarázatot találni, legfeljebb nem stimmel...
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.