Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
#210003:Éccaka én is tékeltem..bár nem túl sok sikerrel😊<#vigyor5>#vigyor5>
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
csak az újregek tékelnek
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
na tékeljen valamelyik vérpistike
szerk.: fail 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
ronesz:vanak jó kívánságaid az biztos,bár sztem Pepsi amekkora állat simán megvédi magát.Az állatot jó értelemben vedd.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
majd talán a hangyák megvédenek
jóvan már bazmeg, látom milyen gyorsan repdesnek, de elsõre gondoltam, hogy esetleg le tudja õket is lassítani a ruha, ha tágabbra nyújtják vagy tudomisén.
púúúúú
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
néhol elég neccesen menek el a fal mellett 😄
de egy valamit nem mutatnak: HOGY A RÁKBA ÉRKEZNEK LE???
szerk: végén ernyõvel, mi?
púúúúú
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Én még ettõl is undorodom.
Mondjuk szét nem taposnám, de az elemeit azért JÓL kivenném.. 😊))
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
http://nokedli.fw.hu/ nézz be hozzám!
nálunk is ropog a föld miattuk az egész kertben, már szinte észre sem veszem annyira hozzászoktam:/
www.czekoart.hu
Mente et Malleo