Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

somdav95
ezjó 😊

Aquir
ez tényleg jó reklám

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Lazarus
Ez legalább ötletes 😊 Nem úgy mint a simon vagyok

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!

Frosty01
bazdmeg

practitioner of the forbidden arts of death

neeee...😄DDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

tommygear
nemtom meddig bírom még ezt 😄

xDDD

WTF?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

tommygear
dugná de tagadja 😄
tigeroo
nemtudom mibe vagytok, szerintem nem gáz ha offounk, most ha más weboldalon is bevágnak valami vicces képet akkor általában megnézem a hozzá kapcsolódó kommenteket is...
somdav95
deazért megdugnád 😄

desigo
tommygear
unalmas vagy<#smile>
n3whous3
drogos szar

púúúúú

Kata
meg a futópados, amivel befutottak a Tecsöveden 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Aquir
igen azt láttam

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

desigo

Aquir
luxuscica. nem, inkább cicaluxus😊

Kata
Tõlük egy másik gyöngyszem:

[/cserf][/fülünyúl]

desigo
desigo
idiótákat remélem kirúgták
így megoldani egy helyzetet <#szomoru1>
Sippie
höhöhö : DDD megadnám neki az anált <#smile>
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Aquir
Én meg lassan már neked sem akarok írni, mert nemhogy kimaradok ezekbõl, de már magyarázni sem akarom másoknak hogy mennyire felesleges ránézni ezekre a hozzászólásokra. Mindenki megkapja azt amit elvár. Én továbbra is a képeket nézem, és annyi gondom sincs mint azoknak akik nézik, mert ha a vakfoltomban vannak és nem látom õket, nincs gondom és az sokkal jobb.

√2

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Aquir
lol

-1
+1
kopa1
Basszátokmeg nemlehetne a Batmenes képek helyett az álatvédõs témát büntetni? Röhögni akarok mikor bejövök ide, nem kétnaponta elvi vitákat látni, hogy kit és mit kéne börtönebcsukni, vagy épp adjuk karácsonykor meg húsvétkor mindenünket az árvízkárosultaknak...

szóval nálam -fav

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

tigeroo
szavaztassuk meg az egy csapás törvényt! mint döbrögi bazmeg! csak vesszõzés helyett tarkónlövés! az árvízkárosultak meg mehetnének minden évben ideiglenesen a csillagbörtönbe ezentúl <#idiota>

there, i fixed it.
Aquir

ezen beszartok olyan jó klipje van!

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

Törölt felhasználó
Hát nem tudom, mondjuk tény hogy az se élet amit egy rács mögött megbetegedve élnek utána, ha befogják õket...
Lazarus
BenedekFeco

vizes
kezdõdik...

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

es ezt lehetne csinalni az eltevedt gyerekekkel, reszegekkel is, hamar az elkoborol kutya gazdajanak nem adjuk meg az eselyt a kedvencenek megtalalasara - IGAZ?

http://gaborszantai.co.uk/

Gumimaci2????

te jó ég, én errõl lemaradtam... ha volt már akkor bocs 😄

<összeszorított fogakkal inkább bezárja a böngészõt>
PrasCo
Védõszemüvegeket föl! <#hehe>
Hixer
o-óóó... Flammius nevedhez méltón FLÉM-vihar közeledtét érzem csontjaimban

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Teljesen helyénvaló, eleve ezt kéne csinálni minden kóbor kutyával, nem meg azt a cirkuszt, ami itthon megy. Befogni, és lelõni/elaltatni.
Barátunk a kutya! egy kis nyugtató videó!

kifli

😄😄😄
tigeroo
"jóestét Ken Bastida vagyok, déna nincs itt ma este|meggyilkolták és felgyújtották miközben születésnapját ünnepelte..."

gondolom a kameraolvasó szövegnél nem választották el a két részt és egybe beolvasta<#idiota>