Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
aHogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
#212821: A kutyákat tisztelem veled ellentétben.
A heavy cost. I pay it gladly.
Meg az a röhögés...

veszélyesnek találták ezt a kutyát?! vagy milyen intézkedés ez istenem baszki
juuj
anti hero

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
IRL is vannak ilyen "báddijaim"... (fõleg rasszista témában...) elvitatkozunk órákig, de a zárszó mindíg az hogy....öö..."ZÁRUNK. hagyjuk el kocsmát" <#smile>#smile>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Az egyik legostobább népcsoport a fánkzabáló járõr.
#212809: akkor jól célozhat az ürge, fél méterrõl fülön akarta lõni szerencsétlent vagy mi a fasz..? ha a testét lövi meg azzal csak azt éri el hogy legalább egy hétig szenvedni fog a kutya, és a 4 lábán se tudják bevinni semmilyen menhelyre
Faszán megkötni, megnyugszik, pofán lõni.
Szegény kutya. Pedig milyen aranyos volt! <#sir>#sir> Milyen fajta lehetett?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Per Aspera Ad Inferi.
mondanám hogy ugyan ezt érdemli ez a rendõr,de nem veszõdnék ugyanilyen hurokkal meg minden cicomával. simán tarkónlõném a tagot.
remélem hasonlóan kiszolgáltatott módon lövile õket is valaki!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3