Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

LoSA
Ebbe mi a poén, mert nem igazán értem sajna... 😊

Tessék, a feka zene múltja és jelene. 😊

hungary27
vuvuzela.D
tigeroo
african jazz pioneers

AS😄?AS:d,as.d,
tigeroo
tuti kurt cobain gyereke<#idiota>

tiszta apja <#idiota>
nan76
😄😄😄

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Rash87
😄😄😄

Glory, Glory Man. United!

Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Epic fail! 😄

Törölt felhasználó
Hát kérlek szépen úgy tehetik meg, hogy mivel náluk felszólítás után emberre is nyugodtan lõhetnek, nem normálisabb típus teszi is, így ha egy állatot õ úgy ítél meg, hogy veszélyezteti a testi épségét, akkor minden féle ejnye bejnye nélkül bármilyen hülye indokkal le is lõheti. Mellesleg le is lövik. Engem az háborított fel, mikor egy családot leállítottak, mert téves rendszám alapján valami drogbandának nézték õket. Persze anyut, aput, meg a 2 kisgyereket.... Nevetséges. Le is bilincselték õket, voltak vagy ezren shotgun-okkal meg M16-al. Azán mikor a család kedvence, egy kb 15 centi magas tacskó, kiugrott a kocsiból, hogy odaszaladjon játszani a rendõrhöz, a baromarcú úgy beszart, hogy vagy 3-at beleeresztet a shootgunnal. Szegény tacskót több darabban tették be egy zacsiba majd annyit mondtak a családnak hogy "elnézést a félreértésért". ÉS LE VOLT RENDEZVE!!!! Én pld elég hirtelen durvuló típus vok, tuti átrendeztem volna a rendõr arcát erre a kijelentésére... Na szóval ennyit errõl a kutyalelövõs storyról!
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco
Öööö...ez nem AZ a batman-es kép.<#ravasz1>

Lazarus
You are not the father!
RatBaG
vigyázzanak a kettes vágány mellett!

Per Aspera Ad Inferi.

a
BenedekFeco
Ha még nem unod...

nan76
caps lock on:/ILYENEKET NEMÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!B+ /caps lock off

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Fresh Duke
Nekem semmi bajom sincs a kutyákkal, én alapból minden állatot szeretek, pusztán ez a "kutya okosabb, mint az ember" fasságokra mondtam, hogy azok csak állatok. Szerintem ezért nem kellett volna tõlem idézned, mert én is sajnálom õket... A rendõröket meg néger-börtönbe kéne zárni, elég büntetés lenne.

#212821: A kutyákat tisztelem veled ellentétben.

A heavy cost. I pay it gladly.

nan76
a nagyoncsodálkozó cica és az Angol potyagól összevágva..szerintem vicces volt

Betegh<#eplus2>

BenedekFeco

Lazarus
<#wow2>
BenedekFeco
Olyat gyorsul...XD

Meg az a röhögés...

Carlos
Exbojfrend feltolhatná a poros cumókat errõl a kis rüfkérõl!

Þór vígi þessi rúnar

a kúrva anyjukat ezeknek a fasszopó geciknek úr isten, agyonlõném mindet ugyanígy, fél méterrõl fejbe ennyit érdemelnek, hogy mernek ilyet megcsinálni a kúrva anyjukat
veszélyesnek találták ezt a kutyát?! vagy milyen intézkedés ez istenem baszki
juuj

anti hero

Törölt felhasználó
Itt a darázs<#wink>
tommygear
kapna rendesen
BenedekFeco
Ezek a mai öregek...

Sir Quno Jedi
Ez nem ilyen 1xû. Aki nem tiszteli és védi a kutyákat, azt meg kell ölni! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tigeroo
most attól hogy 1 témában szöges ellentét a véleményünk attól még lehetünk kebelbarátok<#idiota>

IRL is vannak ilyen "báddijaim"... (fõleg rasszista témában...) elvitatkozunk órákig, de a zárszó mindíg az hogy....öö..."ZÁRUNK. hagyjuk el kocsmát" <#smile>
tigeroo
de irritál ez a csaj

(de azért úgy megbasznám hogy utána majd vinnyoghat) <#idiota>
Fresh Duke
Amúgy, ez humoros vagy aranyos?

Fresh Duke
Jah, de legalább nem olyan buzik, mint te.

tommygear
rég vót má<#finom><#szeret>

Falkon
Had szenvedjen abba a kötélbe. Jó kis drót kötél nyaka köré, meghúzni.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

theone91
Ott volt a tazer. Avval semlegesíteni lehetett volna szegény kutyát akár labilis idegállpotban van akár nem. A fasszopó rendõrök meg képtelenek voltak hozzáértõt hívni? Egy szakavatott befogó tuti elbánt volna a kutyussal, hogy semmi baja nem esett volna.

Az egyik legostobább népcsoport a fánkzabáló járõr.

tigeroo
miért alacsonyodnál le az õ szintjére? én csak fejbelõném és kész...

#212809: akkor jól célozhat az ürge, fél méterrõl fülön akarta lõni szerencsétlent vagy mi a fasz..? ha a testét lövi meg azzal csak azt éri el hogy legalább egy hétig szenvedni fog a kutya, és a 4 lábán se tudják bevinni semmilyen menhelyre
tigeroo
azért mert valószínüleg a tag is azon a véleményen volt, hogy ezek csak állatok, nem értelmes lények.
DJ RX7
tuti nem volt az figyelmeztetõ lövés. az is eltalálta.

:3

Falkon
Ugyan ezt kéne avval a rendõrrel.
Faszán megkötni, megnyugszik, pofán lõni.
Szegény kutya. Pedig milyen aranyos volt! <#sir> Milyen fajta lehetett?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

RatBaG
azt nem értem, miért lõtte le konkrétan. a másik fickónál sokkoló volt, látszik...

Per Aspera Ad Inferi.

tigeroo
na ez mi a fasz. az elsõ lövése figyelmeztetõ lövés volt? utána meghunyászkodott a kutya, csak kamilláztam, azthittem lelõtte. aztán a második lövés...

mondanám hogy ugyan ezt érdemli ez a rendõr,de nem veszõdnék ugyanilyen hurokkal meg minden cicomával. simán tarkónlõném a tagot.
kifli
tudok gratulálni a fasszopóéknak

remélem hasonlóan kiszolgáltatott módon lövile õket is valaki!
Sir Quno Jedi
Az ilyeneket agyon kell lõni. Szegény kutya abszolúte megadta magát, jelezte is, ezek meg lelövik. Ha már elkapta a garottal, simán lehet a kutyát vele szállítani, mivel nem sokat tud tenni ellene. Hihetetlen barmok vannak azért...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

nem neztem meg de ennek itt a helye? ...<#levele>