Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mumpic
mi a picsa? lufi vagy mi? 😄

Daell Drow
Az az oraszam nem a wowos-é, hanem az adott tantargybol megtartott oraszam. Kar hogy alul nem latszik a mulasztott orak szama, biztos van ott is vagy 3 jegyu.
desigo
tigeroo
csutakolnám mindet😄
SötétBarom
Mennék én is 😄SA:?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

morcosqtya
képt!! <#idiota>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
a kutya meg csak dugni akar.. 😊)))

w77d
a kutya má jön lerendezni õket XXXXD

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

morcosqtya
majd ha ilyen kinetikus irányítású vagy mi lesz a WoW akkor a tesi skill is felmegy neki egy fél év alatt vagy 92-94-re... <#eplus2>

Csirke4
Volt ilyen osztálytársam. :o
Õ pl simán nem járt be csak minden 3-ik nap, mert wowozott otthon és ki is rakták év végén de angolból jó volt. (És nem is bukott mindenbõl). :o
morcosqtya
WoW jeltolmáccsal... fasza lehet...
(bal oldalon kisablak a képernyõn egy nõvel aki elmutogatja hogy mit hörgött a fõszörny.. 😊))

morcosqtya
😊))
<#eljen>

Volt, aki fordította neki <#idiota>

<#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Csirke4
Nemlehet wow, mertakkor az angolja jó lenne. :o
mert nem kap anyu segíjjt.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

fixon
A wow-os két heti óraszám bezzeg kiakad kb 300-nál, és biztos van egy 80-as nightelf-je...

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

még be is járt csak azt nem értem minek ha tényleg ennyire szar ?😄

Ulvar
Cerberus! De cuki(k)...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

bardocz
Vagy mint a south parkban a wowos fószer, aki majdnem kifolyik a székébõl😄
Dzsini
legalább nem kell tanulnia pótvizsgára 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sickness
Testnevelés: Felmentve <#nevetes1>

Én egy dagadt olácigányt tudok ez alapján elképzelni <#idiota>

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

morcosqtya
biztos egész nap WoW-ozik az a k..va gyerök.... 😊

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Doomista
Pirosra most pont nem ;D

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

desigo
hátha ez felfog xD

esgerus

BenedekFeco
Hogy röhög má'

yakisha
ez így nem igaz 😛 színérzékelésük kiterjed a kék, sárga és fekete-fehér színekre 😊

BenedekFeco
Ropogósra...

Doomista
A kutyák színvakok. 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

tigeroo
jó, azért annyira nem tüzelt fel a dolog
BenedekFeco
Nem szereti a pirosat,na...

morcosqtya
kurvakicsi kurvaszürke kurvaelrejtõzõs kurvageci kisbagoly.. 😊

w77d
madár

Banano
azmiaz?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

BenedekFeco

BenedekFeco
Egy kis Mindfuck

akkor te bizony rosszul tudod,nézz utána
LasDen
amúgy láttam...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Törölt felhasználó
"Látom, nem érted!"<#hehe>
morcosqtya
"Most határozottan úgy érzem: bizonytalan ember vagyok.
Vagy... nem?"

vagy nem?

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

vagy nem?

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

morcosqtya
ja asszem értem.. <#miaz>

morcosqtya
én most már azt sem értem, hogy mit nem ért aki nem érti, és azt nem értik..
<#fejvakaras><#wow2>

tigeroo
hoppá! azittem a gyerekre érti <#idiota>
bebambultam!