Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Minden ugyanaz másképpen.
A jó tetkó:
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
http://gaborszantai.co.uk/
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
(a teljes anyag van vagy 30 oldal)
<#crazya>#crazya>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Mindenkinek van kedvenc jelenete, fölösleges belinkelni a hét évadot...
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
A magyar szinkron mindent ver.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Powerball!!!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.